Doet wat het moet die

Had ze in met een concert en ze werkte prima

Snel en netjes geleverd

Ruim assortiment en snel geleverd waarvan je netjes op de hoogte wordt gehouden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Pakketje heel netjes geleverd, dus helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, voordelige tweedekans, duidelijk.

Gewoon bestellen! :P

Top service en kwaliteitsproducten

Altijd goed en altijd wordt er aan de gemaakte afspraken gehouden. In de winkel vriendelijke bediening die je soms nog kaarten na sturen. Hoe leuk is dat. Naast dat het heel gezellig was ook goede informatie verstrekking en blij met het product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snelle levering voor een prima prijs

Snel geleverd. Goedkoper dan anderen bedrijven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goed en netjes geholpen.

Ik ben in de winkel geholpen door een zeer vriendelijke medewerker, die heeft mij van goede kennis voorzien, die ik heb kunnen gebruiken bij het maken van mijn keuze. Daarna heb ik mijn bestelling geplaatst op de site en had ik het de dag erna in huis!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie en correcte levertijd

Coolblue blijft goed communiceren vooraf en tijdens de levering van het pakket. Ik kreeg duidelijke informatie over het tijdstip en de manier hoe het pakket werd afgeleverd (in mijn geval met de fiets). Ook nadat mijn bestelling was geplaatst kon ik alles goed volgen en in de gaten houden. Verder is het design van de mails en website fijn voor het oog. Aan alle details is gedacht. Zeker een aanrader voor andere en een nieuwe blije klant erbij!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue doet wat het belooft.

Keurige bezorging van onze bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen.

Ik bestelde mij pakket 11 in de avond en was er al om 10 uur in de ochtend, Top bedrijf

Je wordt goed op de hoogte gehouden waneer je pakket er is

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede keuzemogelijkheid en snel geleverd

Ik vind het altijd fijn om bij Coolblue te bestellen. Je hebt een goede keuzetool op de website, waarmee je makkelijk kan vergelijken. De wijnkoelkast werd snel geleverd, op de plek neergezet en het verpakkingsmateriaal wed weer meegenomen. De bezorger was vriendelijk, vertelde over garantie en retour mogelijkheden. Het was weer een zeer prettige ervaring zo.

Service zoals beloofd

Bezorging op tijden die waren toegezegd, beloofd is beloofd!

Friendly staff

They delivered my products safe and faster.

goed, snel en voordelig

website: OK ook met vergelijken van producten levertijd: gelijk bekend afleveren: zoals beloofd gewoon goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Super service top producten

Mijn bestelling werd geleverd door 2 hele vriendelijke mannen! Werd op de juiste plek neergezet en had geen troep in huis van de verpakking gaven ook goed advies mbt hoelang ik moest wachten tot ik de koelkast kon aansluiten helemaal top! Zal hier zeker voortaan mijn spullen bestellen als ik iets nodig heb.!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eerder mailen met een tijdschakelaar als 2:00 s nachts

Snelle levering en goed apparaat.

Snelle levering en goede communicatie omtrent de levering. Top service van de bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Super! Snel geleverd en goede service

Mijn nieuwe wasmachine was er heel snel, keurig op tijd geleverd en meteen aangesloten etc. De mannen van coolblue waren opgewekt en aardig en kundig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top service!

Ene dag besteld, andere geleverd! Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorgen. (Heel gericht tijdvak van een uur op de dag zelf en een kwartier van tevoren een belletje). Oude apparaat namen ze mee, het nieuwe werd keurig geïnstalleerd. Vriendelijke bezorgers, echt top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en een goed artikel

Door medische omstandigheden moesten wij spoedig over een robotstofzuiger beschikken. Een goed apparaat tegen een mooie prijs. En dan de supersnelle levering. maakt je na een val met een gebroken heup heel blij.

Nette snelle levering

Snel en correct geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle verwerking van mijn bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levevering met voldoende informatie

Gewoon goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima apparaat en op tijd geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, want alles is prima

Beloofde levertijd niet nagekomen

Belofte “morgen bezorgd” is niet nagekomen. Speciaal om die belofte besteld maar nu ben ik zonder Mifi router op vakantie. Ligt waarschijnlijk aan PostNL, maar als je weet dat je belangrijkste partner niet “in control” is dan moet je die belofte niet vermelden in je webwinkel. Waardeloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere transporteur of belofte in webshop aanpassen.

Goeie klantenservice, goede producten

Coolblue heeft altijd de juiste producten die ik nodig heb op voorraad en de klantenservice is verder ook heel prima!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN