Snel besteld, snel geleverd

Snelle levering op zondag, had met spoed iets nodig en de volgende dag in huis.

Uitstekend met een smile

Perfecte producten in een perfecte app die supersnel geleverd worden. En wanneer er iets is, wordt er supersnel voor een oplossing gezorgd. Alles voor een lach, of zo iets... Ze maken hun slogan waar, in tegenstelling tot anderen.

Investiment

Very satisfied with LG 27QP88DP-BS- Monitor gives a very clean and comfortable work space , helping to focus on the tasks that I need to perform in a healthier way. . After couple of days research, LG option seems to me best fit from what I want to achieve : clean desk (monitor arms) and ergonomic visual support.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? quite expensive & speakers not available

Altijd goed tevreden!

Altijd snelle hulp. Goede producten. Met ruilen of terugbrengen wordt altijd meegedacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De nieuwe winkel in Utrecht is nog wat onoverzichtelijk omdat je tijdens het wachten naar een gedeelte van de winkel wordt gestuurd. Daar ben ik minder fan van!

Heerlijk, geen getrut en op tijd het bestelde in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Betrouwbare, snelle en goede levering!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis en ook nog betrouwbare tijdstip van levering! Super!!!

helemaal top

Goede ervaring in de winkel gehad. Vriendelijk behulpzaam personeel. Geven goed advies.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik zou het helemaal geweldig vinden als jullie de betaalwijze zouden uitbreiden naar achteraf betalen en in termijnen betalen. Dat zou echt helemaal top zijn! De meeste winkels doen dat namelijk. Daardoor ben ik vaak meer geneigd om bij een andere winkel te kopen.

Altijd goede service

De website is overzichtelijk en biedt veel goede tips en adviezen. De producten zijn tot nu toe altijd zoals beschreven. En ook in de fysieke winkels ben ik altijd goed geholpen. Daarnaast is het luxe dat ze alle dagen, dus ook in het weekend, de volgende dag bezorgen mocht dat echt nodig zijn (ik had bijvoorbeeld binnen een dag nog iets nodig voor een vakantie).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Direct geholpen via de telefoon

Na dat Bol.com ons heeft laten zitten met onze witgoed producten en deze dus niet meer de zelfde week konden leveren hebben wij besloten naar Coolblue te stappen via de telefoon uitgelegd dat het dringend is in eest instantie konden zijn pas dinsdag bezorgen maar na wat uitzoekwerk van de medewerker konden zij toch alsnog Zondag leveren !!! in één woord TOP !!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? NVT

Snell levering

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde product werd geleverd volgens afspraak en tevens, mede dankzij de uitgebreide product omschrijving op de website, een goede keus gebleken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Overzichtelijke website, groot assortiment, Snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Echt top!

Vooral jullie service is echt top, altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan, super goede garantie, waarbij jullie ook niet moeilijk doen zoals andere winkels wel doen, dat zorgt ervoor dat we terugkomen keer op keer en voor jullie kiezen ipv voor een ander!

Coooooool !

Snel en fijn!

Heerlijk om een pakketje vang Cool Blue te ontvangen

Wat ik fijn vond dat ik van te voren op een filmpje kon kijken naar informatie over het bestelde en achteraf instructie kon bekijken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? eigenlijkl niet

Goede producten voor prima prijs, gewicht klantenservice bij verkeerd geleverd product zo opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verkeerde product geleverd

Fijn bedrijf

Vlotte levering, goede prijzen en duidelijke web sites met uitleg.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Op Coolblue kun je rekenen!

Altijd fijn dat je tevoren gebeld wordt! Zo zit je niet de hele dag thuis te wachten en wachten.......Maar kun je gewoon je ding doen en dat is ook belangrijk! Jullie kunnen PostNL nog wat leren!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue doet wat ze zegt

elke keer als ik wat bestel bij Coolblue is het mijn prettige ervaring dat CB haar afspraken zeer correct nakomt. meer nog: ik wordt prima geinformeerd over het levertijdstip van mijn pakketje, dat ook nog eens heel duurzaam wordt afgeleverd door hun fietskoerier. Chapeau!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede info, korte levertijden, juiste product

Door de overzichtelijke website, filters en aanvullende informatie, heb ik snel het gewenste product kunnen vinden. Deze en nog wat andere zaken toegevoegd aan mijn winkelwagentje waarna ik het snel heb mogen ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Er is altijd ruimte tot verbetering. De Filter heeft niet altijd alle te verkiezen opties die nodig zijn om tot het juiste product te komen. Dit vergt nog wat nader onderzoek waardoor klanten bij concurrenten komen en je klanten kunt verliezen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, efficiënt, accuraat en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Mijn bestelling werd supersnel verwerkt en zeer snel - zelfs in het weekend - afgeleverd. Keurig zoals jullie je klanten op de hoogte houden van datum en tijd van levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen, ga zo door

Voldoet aan verwachting

Snelle en correcte levering. Altijd blij als ik wat bij coolblue bestel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima geregeld bij Coolblue

Een heldere en goedwerkende website. Makkelijk bestellen en levering op de dag die mij uitkomt. Goede communicatie over tijd en buitengewoon prettige bezorgers die meedenken over plaatsing .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? wel ook even nakijken of de wasmachine waterpas staat.

Gewoon goed.

Betrouwbaar en snelle levering,