Goed advies en snelle levering

Als ik op zoek ben naar iets kan ik op de website van CoolBlue altijd goed advies vinden die me helpt een afgewogen keuze te maken. De producten die ik bij CoolBlue koop zijn altijd van goede kwaliteit en worden snel en goed geleverd.

Simpelweg goed

Goede service, goede prijzen, snelle verzending en dan ook nog Tweedekans producten die goedkoper zijn maar net zo nieuw en goed als de duurdere 1e kans.

Altijd blij van Coolblue

Mijn grote en kleine elektronische aankopen doe ik hier graag. Tot nu toe alleen maar zeer positieve ervaringen. Ook deze keer weer een snel en gemakkelijk bestelproces, goed op de hoogte gehouden over de levering en zelfs een mail met daarin een link naar de gebruiksaanwijzing. Wordt ook altijd blij van de humoristische benadering die ze hebben. Geeft toch net dat beetje extra.

Duidelijke website Snelle levering

Betrouwbaar adres

Goede website, snelle levering., Betaalbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles volgens afspraak geleverd en dus prima voor elkaar allemaal.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel en vriendelijk

Vriendelijkheid hoeft niets te kosten blijkt maar weer bij coolblue. Ik kon mn product in de winkel ophalen dezelfde dag nog. In de winkel wordt je vriendelijk ontvangen je krijgt wat te drinken aangeboden. Je hoeft niet in spanning te wachten waar je moet afhalen zij zoeken jouw op. Ik wordt blij van deze winkel.

Snelle levering + Montage/aansluiting ijskast

Snelle levering met zelf kiezen van tijdsvak/dag. Wel helaas krassen gemaakt op tegels bij het verplaatsen van de ijskast.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voorzichtiger zijn met plaatsing

Supersnelle levering

De levering van producten van Coolblue zijn heel snel. Het is inderdaad vóór 23:59 besteld, morgen in huis

Coolblue is altijd goed!

Voor de aankoop contact gehad met enkele inhoudelijke vragen omtrent het product. Zoals altijd super goed en eerlijk advies. NA de aankoop goed op de hoogte gehouden van de levering. Bij levering ook (zoals ik gewend ben) een stel vriendelijke bezorgers. Ik bestel daarom graag bij CoolBlue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo Door~!

Goed assortiment

Prettige service, fijn om het pakje naar een post nl punt te kunnen sturen

Prettige ervaring

Mijn recente aankoop verliep soepel en voldeed aan mijn verwachtingen.

Supergoed

Heel snel geleverd en precies zoals beschreven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, alles was perfect

Zocht een MagSafe hoesje voor mijn IPhone 14 pro Max in de kleur lila. Van Apple zelf is er een hoesje in de omloop, maar die was overal al uitverkocht. Bij Coolblue was er wel 1 beschikbaar (2e kans product). Deze was ook iets goedkoper dan de “ nieuwe”. Echter was alleen de verpakking beschadigd en was het hoesje gewoon als nieuw! Dus ik ben zeer blij met mijn lila MagSafe hoesje voor mijn IPhone, die ook nog iets goedkoper was! Echte service met een glimlach ook bij de klant!

snel en betrouwbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Fijne bezorging

Bezorging op tijd en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service tot aan het uitpakken zelfs!

Elke bestelling word keurig verwerkt, duidelijk gecommuniceerd tegen een goede prijs en eerlijke prijs. Ook de service in de fysieke winkels is uitstekend te noemen en het assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd.

Snelle degelijke service

Geheel volgens verwachting ontvangen. Track en trace is correct. Pakket is geheel compleet volgens de levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levering drone cursus is de bel en zat ook al bij de drone in

Snel en zuinig (op de fiets) geleverd

Snel geleverd, goed zuinig op de fiets. Optijd en ruim van tevoren een mooi kort tijdvak aangegeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Blij met de snelle levering en product was exact wat ik er van verwachtte.

Super goed

Slechte service vwb terugbetalen

Ik wacht nu al 10 dagen op €70,- van een retour product met retournummer 8250940. Het bedrag zou binnen 5 werkdagen in vet gedrukt weergegeven op het rekeningnummer teruggestort worden. Hierover gebeld en zou doorgegeven worden aan de administratie. U begrijpt dat ik daar niet blij van wordt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie omschrijving

Top en snel geleverd.

Voor 12 uur besteld volgende ochtend al binnen. Top geregeld van Coolblue.

Alles zeer goed geregeld

Mijn ervaring is zeer goed

Makkelijk en zeer snel!

AirTags besteld bij Coolblue. Supersnel geleverd door een milieu vriendelijke fietskoerier .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja! Ga zo door!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN