Gewoon goed

Overzichtelijke site, producten zijn makkelijk te vergelijken. Na bestelling duidelijk wanneer e.e.a. wordt geleverd. Kortom goed zo als het gaat

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

de stofopslag gaat met moeite open

De eerste keer stofzuigen ging prima. Maar toen de vuilopslag vol was, moest ik stoppen Bij kleine beetjes kreeg ik t stof eruit, omdat het zoveel moeite kostte om t open te krijgen, was ik daar een hele tijd mee bezig. Ik was bang t kapot te maken , daarom is die nog dicht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service en snelle levering

Snel geholpen, top service, vriendelijk en meedenkend personeel en binnen 1 dag in huis.

Nette chauffeur

Sprak Nederlands en was vriendelijk en accuraat

Korting maar geen korting

Bestel een koffie apparaat met 5 gratis koffie, maar totaal geen informatie hoe en wat de gratis koffie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aanbiedingen zijn aanbiedingen

Top levering, perfect product.

Aflevering precies als afgesproken en met de fiets. Geweldig!!!

Altijd zeer goede service

Altijd zeer goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

klantvriendelijk en van alle markten thuis

Coolblue zoekt naar het beste voor haar klanten. Ze hebben een breed scala aan producten, waardevolle tips en adviezen. Coolblue Energie biedt daarnaast een betaalbaar duurzaam energie aan en aantrekkelijke aanbiedingen op duurzame energiebesparende producten. Ik raad iedereen Coolblue aan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hetis een kado wat ik geef dus kan je niets er over zegen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolbleu prima site, en de volgende dag geleverd. Zelfs op zondag. Top!

Geweldige service

De winkel zelf is super leuk gezellige werknemers en de website ook super handig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en Makkelijk

Gezocht, gevonden, besteld en geleverd. Precies wat ik wil.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De levering was niet volgens afspraak.

Gemakkelijk betrouwbaar en snel

Laatste aantal aankopen allemaal via coolblue gedaan en alles is snel goed en vertrouwd verlopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle levering. Alleen jammer dat post NL niet de oude tv meeneemt zoals beloofd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een oud product meegeven aan post NL is een gedoe, je hebt niet altijd zo een grote doos in huis.

Geweldig!!!

Heerlijke stofzuiger met veel kracht. Las recensies dat je het snor helemaal moest uittrekken voor je hem op kon rollen maar dat is niet waar!!! Zuigt perfect alle katten haren met gemak op

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlotte leveringen en goede prijzen.

Vlotte leveringen en goede prijzen.

Top levering

Goede uitleg, goede service

Snelle en correcte service

Zaterdag bestelling geplaatst en zondag in huis! Super service, maar niet alleen snel ook stevig en netjes verpakt. Goed bezig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super assortiment en snelle levering.

Enorm assortiment en grote voorraad. Overzichtelijke website en snelle levering, Helemaal geweldig, dit bedrijf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs, snel geleverd!

Helaas was onze stoomgenerator “overleden”. Bij Coolblue snel een nieuwe besteld, en nog sneller geleverd! Top! De stapel strijkgoed is daardoor niet opgelopen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen ga zo door

Goed geregeld

Iedere webshop zou het zo goed moeten regelen als Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Doos buiten aan de voordeur gedropt

Mijn aanschaf had gestolen kunnen worden, terwijl er voldoende buren zijn om een pakketje in ontvangst te nemen. Ik had dit niet van CB verwacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Even bij de buren bellen

altijd betrouwbaar en klantvriendelijk

Al diverse producten gekocht bij Coolblue. Altijd betrouwbaar in levering, klantvriendelijk bij vragen en opmerkingen.

Levering

Op zaterdagavond besteld en op zondagmiddag netjes geleverd. Dat had ik niet verwacht.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN