Telefoon besteld, en gelijk de volgende dag op kunnen halen in de store.
Bestelde keurig geleverd op afgesproken voorwaarden
Zonnepanelen van Coolblue Alles netjes volgens afspraak en werken perfect!
Gewoon goed 1
Zaterdag deed onze stofzuiger het niet meer. Een dag later een mooie Miele in huis!
tevreden met de geleverde tv en sonosbalk.
Coolblue heeft assortiment van hoge kwaliteit. De service en voorlichting is goed. De monteurs zijn vriendelijk en punktueel.
Online besteld en in de winkel opgehaald. Razendsnel, vriendelijk personeel en goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar
Prima winkel, de ene dag besteld, de andere dag in huis. Op de afgesproken tijd. Fijn personeel!
Fijn dat het op zondag geleverd kon worden. De snelle bezorging is voor mij ern reden om bij Coolblue te bestellen.
Bezorgers waren netjes en snel, en installeerden het prima!
Veel informatie zonder naar een andere site te hoeven gaan. Snelle levering, goede producten.
Mooie nieuwe winkel in Utrecht, goed en snel geholpen. Advies was goed en vakkundig. Helemaal goed!
Na mindere ervaringen met andere aanbieders, nu al mijn tweede refurbished iphone gekocht via Coolblue. Jammer dat ik de telefoon eerst moest afrekenen voordat de telefoon uit de verpakking mocht. Dit was bij de aankoop van de eerdere refurbished iphone bij Coolblue geen probleem.
Voor 2359 besteld, morgen in huis. Wat een grap. Bleek 1 week, die morgen bellen ze dat ze niet komen. Vervolgens is alles weg, en krijg ik een dame aan de lijn die alleen maar wil annuleren. Kan ik nu een week op mij geld wachten om alsnog een bbq te bestellen. Knoeiers
Mijn ervaring met coolbleu is altijd oke. Altijd geleverd op de afgesproken leverrijd. Al veel besteld bij coolbleu. Ga zo doorr
Hele goede service
Het product dat ik zocht werd snel geleverd en als extra service werden er nog tips nagestuurd over hoe mijn Smart home in te richten. Erg netjes en betrokken. Altijd een aanrader!
"Schat, ik voel geen klik meer." Je zult begrijpen dat ik me helemaal het apelazarus schrik toen mijn vriendin die woorden uitsprak. Met knikkende knieën liep ik naar de keuken waar ze gefrustreerd achter de laptop zat. Onderweg pakte ik al mijn telefoon om op Funda een alternatieve woonruimte te zoeken. In de keuken aangekomen herhaalde ze de zin: "Nee echt ik voel helemaal geen klik meer. Als ik op de linker muisknop druk..." Pfff daar kwam ik goed weg. Meteen nam ik haar plaats achter de computer in. Nadat ik zelf even de electronica gecheckt had ging ik al snel naar coolblue.nl. Want wat Funda is voor nieuwe huizen, is Coolblue voor nieuwe muizen. Gelukkig staat de markt voor muizen niet onder druk en kon ik zonder meer te bieden dan de vraagprijs tot aankoop overgaan. De volgende dag trok Ieniemienie (mijn vrouw wilde een kleinere muis) al bij ons in. En je raadt het al, de klik is helemaal terug! We zijn helemaal tevreden!
Verzending is erg traag voor mijn product ik heb zondag besteld en het zou maandag aankomen. maar mijn bestelling blijft staan op "betaling gelukt" de volgende "fase" inpakken gebeurt helaas niet noch het verzenden. hoop dat ik ooit mijn product nog in huis krijg
Hallo Shrish, Wat gek je bestelling maar niet ingepakt wordt. We snappen dat je je prachtige product graag wil ontvangen! We kijken graag met je mee naar waar het hier mis gaat. Zou je het ordernummer kunnen sturen naar [email protected]? Dan kijken we met je mee naar waar je pakketje blijft! Met vriendelijke groet, Coolblue
Het bestellen ging gemakkelijk en het verzenden ging vlot.
Ik heb wel eens wat foutjes gemaakt in mijn bestellingen en ook coolblue zelf. Dit wel super opgelost en Coolblue mag ik dan ook wel een bedrijf noemen wat de klantenservice heeft aangeleerd ook te kijken naar de situatie of mogelijkheden voor of van de klant. Dit ervaar ik als super positief!
Snel en makkelijk bestellen en leveren volgens afspraak, en dat alles met een scherpe prijs.
Keurig op tijd geleverd zeer vriendelijk