Geen gezeur, volgende dag aan de deur!

De tondeuse werkt top, het is net een compacte kant maaier voor de berm maar dan in mini formaat. Apparaat werkt zachtjes een eeuwigheid op 1 accu lading en komt met een arsenaal aan opzet stukken.

Super service

Tv op tijd aangeleveerd en heel goed monteerd. Prima uitleg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fijne en duidelijke ervaring.

Mijn product was duidelijk omschreven en voorzien van een heleboel foto's. Snelle en goede levering zelf een tijdsvlak kunnen kiezen voor bezorging. Ik zeg top! Ik ga zeker opnieuw bestellen.

Mooi op tijd

Aankoop savonds gedaan en binnen vierentwintig uur geleverd top!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website. Snel geleverd.

De spullen die 8k bestelde zijn op de afgesproken dag aangekomen.

Goede, snelle service

:D !!!!!!

Besteld, betaald, bezorgd.

No nonsense met een snelle bezorging. Het mooie is dat Coolblue ook dingen uitlegt over verschillende producten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goed, snel, volgens afspraak. Zoals altijd.

Bij coolblue heb ik tot nu toe alleen maar goede ervaringen. er wordt volgens afspraak geleverd. Op de site worden produkten helder besproken. Voldoende aanbod. Goede keuze.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, netjes verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle, duidelijke bezorging van bestelde producten.

Nooit problemen gehad met Coolblue. Snelle bezorging, duidelijke website en app.

alles prima geregeld

Keuring en snel geregeld, netjes binnen afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekend bedrijf met snelle en goede service.

Coolblue geeft goede uitleg over hun producten en staat klaar om vragen te beantwoorden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en snelle levering

Na telefonisch contact makkelijk keuze kunnen maken en direct besteld. Bezorging de volgende dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Product info iets overzichtelijker

Goede ervaring

Snel en correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kan niet beter

Je kan er altijd van op aan.

Keurig milieuvriendelijke op de fiets bezorgd. Chapeau Coolblue

Doen wat ze beloven

Prima. Goed en op tijd geinformeerd. Volgens afspraak afgeleverd eeeenn…. Oo de fiets. Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ik krijg goede informatie het is niet te duur en je kunt makkelijk bestellen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima ervaring met Coolblue !

Bij Coolblue gekozen voor een "Tweede kans" inbouw koelkast. Voor een mooie korting (door lichte krasjes) een prima product met dezelfde garantie. Had van mij 5 sterren gekregen als hetgeen wat ze opperen ook waar kunnen maken. Voor mij was het niet mogelijk om op zaterdag (ruim voor 23.59 uur) het bestelde op zondag te leveren. Jammer als net op zaterdag je koelkast defect raakt. Verder alleen maar goed ervaringen !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Had van mij 5 sterren gekregen als hetgeen wat ze opperen ook waar kunnen maken. Voor mij was het niet mogelijk om op zaterdag (ruim voor 23.59 uur) het bestelde op zondag te leveren. Jammer als net op zaterdag je koelkast defect raakt.

Fijne online winkel.

Coolblue is een fijne webwinkel. Duidelijk overzicht en informatie over het product. Aantrekkelijke prijs.

Makkelijk en snel

Groot assortiment , snel geleverd met de fiets !!!

Geweldig bedrijf

Fantastisch bedrijf en supergedelegeerden service.

Voordelig en snel geleverd

Bij Coolblue besteld omdat zij nog de tuinslang konden leveren en ook nog tegen een schappelijke prijs. De volgende dag al geleverd. En zonder verzendkosten, da's ook wel fijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? PostNL heeft het bij de buren afgegeven terwijl ik gewoon thuis was. Ze zijn helemaal niet bij mij aan de deur geweest. Dat was dus een slechte bezorger die snel klaar wou zijn. Maar niet de schuld van Coolblue.

Coolblue is goed en heb geen klachten.

Ik ben alleen niet blij dat postnl mijn pakje niet heeft bezorgd terwijl ik de hele dag thuis was. Ze hebben mijn een mail gestuurd dat ik mijn pakje zelf moet ophalen de volgende dag omdat ze mij niet thuis troffen. Dat is een leugen ze hebben het gewoon niet bezorgd. Omdat het voor hun zeker al te laat was. Ze zouden het voor 22.00 nog bezorgen. Ik zal altijd bij coolblue blijven bestellen alleen moeten de bezorger meer moeite doen om de bestelling af te leveren en niet als het al laat is de pakjes gewoon deponeren bij de afhaalpunt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Postnl moet beter bezorgen

64 Weena

Rotterdam 3012 CN