Doen wat je zegt is zeldzaam

Maar coolblue doet dat en daarom bestel ik enkel bij hun.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet altijd de goedkoopste

Producten worden goed verpakt en snel verstuurd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Leuke artikelen goede prijs kwaliteit verhouding

Leuke mixer. Niet zo duur! Snel geleverd. De echte coolblue ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede communcatie en snelle levering

het aanbod is divers en vooral duidelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mij autoradio was snel geleverd,ook het mailtje wat ik binnen kreeg over de aansluiting van de DAB antenne was zeer handig en welkom. Goed werk ga zo door.

Goed en probleemoplossend

Grote bestelling, klein probleempje met de wasdroger maar goed opgelost

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee was helemaal prima!

Geheel naar verwachting.

Na eerst de tijd genomen te hebben om op de Coolblue site alle relevante info te bekijken heb ik een Eufy set, deurbel met camera, besteld. Zoals aangegeven de volgende dag geleverd. Ik was redelijk goed voorbereid en het plaatsen en installeren, aansluiten op de wifi ed ging soepel. Kort gezegd: Het werkt. Ik ben er blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je de handleiding volgt kan het niet misgaan.

Snelle levering en duidelijke omschrijving van het product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

2TB SSD besteld die werd aanbevolen op de website. Aantrekkelijke prijs en schrijfsnelheid. Netjes op tijd geleverd - en werkt perfect. Zit ook 3 jaar garantie van de fabrikant bij. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Pakket zou dinsdag worden bezorgd, maar is er vrijdag nog steeds niet.

Dit is niet zo zeer een klacht over Coolblue zelf, maar over PostNL. Het zou fijn zijn als Coolblue met een andere bezorger in zee gaat! 1) Bestelling maandag gedaan, zou dinsdag worden bezorgd. 2) Bericht op dinsdag: bestelling wordt woensdag tussen 15 en 17 bezorgd. 3) Bericht woensdag omstreeks 17 uur: bestelling vertraagd, wordt in elk geval voor 22 uur die dag bezorgd. 4) Bericht woensdag omstreeks 21 uur: helaas, we hebben je om 20.48 uur gemist, bestelling wordt naar afhaalpunt gebracht. Dit is héél vreemd! Ik was de hele tijd thuis, er is NIET aangebeld! 5) Op woensdagavond, donderdag en vrijdag: berichten dat bezorger onderweg is naar PostNL-punt, afhaaltijd volgt nog.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorger dan PostNL nemen!

Voldoet volledig aan verwachting !

Het artikel was snel in huis, exact wat ik bedoelde en ook nog eens precies op tijd ! Ook de prijs was goed !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door !

Vlotte en nette bezorging

Twee nieuwe monitoren besteld via Coolblue, beiden waren op voorraad en konden de volgende dag besteld worden. Ik kreeg vrijwel direct een bevestiging van bestelling en na enkele uren een mail dat deze verstuurd waren. De rest is afgehandeld met PostNL. Naderhand kreeg ik nog enkele (automatische) mails met de vraag of alles naar wens was geweest.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen onzin en altijd op tijd

Producten met een duidelijke en uitgebreide beschrijving en eerlijke reviews

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige winkelervaring bij Coolblue!

Uitstekende klantenservice: Coolblue staat bekend om zijn uitmuntende klantenservice. Ik had een vraag over een product en hun klantenserviceteam stond klaar om me te helpen. Ze waren vriendelijk, geduldig en losten mijn probleem snel op. Het voelde echt alsof ze om mijn tevredenheid gaven. Ik was onder de indruk van de snelle levering van Coolblue. De producten die ik bestelde, werden op tijd geleverd, soms zelfs eerder dan verwacht. Ze hebben een goed georganiseerd logistiek systeem dat ervoor zorgt dat je je bestelling snel ontvangt. Coolblue heeft een breed scala aan producten in hun assortiment. Of je nu op zoek bent naar elektronica, huishoudelijke apparaten, gadgets of zelfs tuinartikelen, je zult vrijwel zeker vinden wat je zoekt. Het is geweldig om alles op één plek te kunnen vinden. Op de website van Coolblue vond ik gedetailleerde en nuttige informatie over de producten die ik wilde kopen. Ze bieden foto's, specificaties en zelfs klantrecensies, waardoor ik een weloverwogen keuze kon maken. Coolblue is een betrouwbare winkel. Ik weet dat ik op hen kan vertrouwen voor kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Ze zijn al geruime tijd actief en hebben een goede reputatie opgebouwd. Al met al kan ik Coolblue ten zeerste aanbevelen. Hun klantenservice, snelle levering, ruime assortiment en betrouwbaarheid maken hen tot een topwinkel. Ik zal zeker weer bij Coolblue winkelen in de toekomst.

Overzichtelijk en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Je betaalt soms meer, maar voor zekerheid van perfecte service

Proactieve service ontvangen, top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb mijn artikel online besteld en dezelfde dag in de winkel opgehaald. Je meldt je aan en wordt binnen 5 minuten geholpen. Aardig personeel, alles wordt goed uitgelegd, vragen snel en duidelijk beantwoord. Site is ook duidelijk en binnen een paar minuten heb je besteld en een bevestiging via mail.

Snelle en correcte levering

's Avonds om 23.00 besteld, de volgende dag om 13.00 thuis bezorgd. Alles correct geleverd. Gewoon goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Geweldige webshop

Geweldige webshop met goede prijzen en garantie, goede service…. Gewoon alles goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Parkeren bij afhalen kan beter

Supersnelle en nette levering

Levering was echt vandaag besteld, morgen in huis...werd netjes gebeld een kwartiertje van tevoren dat ze er aan kwamen en ze hebben het netjes op plek gezet en de oude koelkast weer meegenomen. Super tevreden!!!

goeie

koop altijd bij coolblue want garantie perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? meer fotos

Snelle betrouwbare bezorging

De bestelling ging vloeiend, makkelijk besteld, snel bezorgd, duidelijk communicatie. Wat wil je nog meer?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zelfs al kost het meer bij coolblue dan bij een amdere winkel zou ik het nog bij coolblue halen want de service is gewoon echt top als er toch problemen zijn met het artikel of sws service word altijd netjes ter woord gestaan en altijd goed geholpen met andere woorden coolblue ga zo door.

2e-kans product toonde veel gebruikssporen

Ik heb een 2e kans product gekocht (fitbit versa 4). Dit toonde veel gebruikssporen: vlekken op binnenzijde bandje, viezigheid in het horloge (te zien toen ik het bandje verwijderde) en een kras op de achterkant. Dus dit was duidelijk een horloge dat al meerdere weken gedragen was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Veel betere communicatie over “2e-kans” producten. Deze kunnen dus kennelijk al een tijd gebruikt zijn geweest.

een vlotte en snelle afhandeling.

goede en vlotte afhandeling

64 Weena