Voor veel geld defecte tweedekans ontvangen
Mijn laptop krijgt kuren dus op zoek naar een nieuwe. Of bijna nieuwe, goed gerefurbished exemplaar. Na de eerste teleurstelling (niet coolblue) uiteindelijk bij coolblue wat gevonden dat ongeveer dezelfde specificaties heeft als mijn huidige laptop. Er was ook een tweedekans exemplaar. Hoewel nog steeds kostbaar leek me dat wel een interessante aanbieding. Levering was vlot.
Bij het aanzetten echter alleen een knipperend powerlampje en verder weinig actie. Na een paar keer proberen en lang wachten kwam er iets meer leven in. Gevolgd door een hardnekkige foutmelding welke alleen door een erkend servicepartner is op te lossen. Kwaliteitscontrole tweedekans?
RMA aangemaakt, laptop weer ingepakt en de volgende dag ingeleverd bij een pakketpunt.
Ondertussen is dit pakket al 5 dagen onderweg… Een fietskoerier is sneller. Retourzendingen hebben echt geen haast lijkt het.
Ik ben erg benieuwd hoe dit verder gaat aflopen. Voorlopig ben ik niet blij met de kwaliteit van dit tweedekans product bij coolblue.