Heel goed en snel

Heel goed en snel!

Altijd een goede ervaring

Niets aan toe te voegen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Veel informatie op site, snel geleverd en prima prijs, alles goed

Op de site kon ik veel informatie vinden inclusief instructiefilmpje. binnen 24 uur geleverd. Prijs was al goed, ging er nog een leuke korting af. Kortom, prima allemaal

Goed geregeld !!!

‘ avonds besteld .. andere dag in huis !!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ruime keuze en snelle levering

slechte levering

heb tot op heden niets ontvangen….dus balen…geen reden waarom nog niet verstuurd. jammer coolblue….gemiste kans…ben benieuwd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? informeer de klant beter

Alles is perfect bij Coolblue

Supersnelle bezorging, heel goed verpakt en heel goed op de hoogte gehouden door keurig nette bezorger.

Altijd weer hetzelfde…

Altijd een goeie ervaring, snel verzonden, spullen daadwerkelijk op voorraad en als het dan toch ‘mis gaat’ zorgen (snel) ze voor een oplossing.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede informatie, redelijke prijzen, snelle levering

De website geeft goede informatie over de producten en biedt die voor een concurrerende prijs aan. Coolblue streeft er niet naar om altijd de goedkoopste te zijn, maar is zeker niet duur. Levering gaat snel en soepel. Mijn vorige bestelling via eigen bezorgdienst, dit keer via PostNL

Uitstekende service en expertise

Uitstekende service zoals altijd. Mijn familie komt al jaren bij Coolblue en nu ben ik ook helemaal weg van dit bedrijf na mijn eerste bestellingen. Ga zo door, Coolblue.

Fijne winkel eindhoven

Makkelijk op internet bestellen dag erna ligt het klaar afrekenen en wegwezen lekker makkelijk goede service bedankt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Pakketje werd vliegensvlug met de fietscourier gebracht

Kortsluiting in mijn strijkijzer was de aanleiding om een nieuw stoomstrijkijzer uit te kiezen en te bestellen. De volgende dag werd het pakketje afgeleverd door de fietscourier en kon ik mijn oude apparaat meegeven. Hou van winkels die ook nadenken over de levering van goederen en dat zo energie neutraal mogelijk doen.

Snel en goed

Altijd snelle levering en goede kwaliteit producten!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ook een tweede keus is perfect

Harde schijf aangesloten, geformatteerd en wekt perfect

Doen wat ze beloven

Wasautomaat werd prima op tijd geleverd en geïnstalleerd . Vriendelijke bezorgers.

Overzichtelijke website, goede service

Op de website staan minder producten dan op bijv. Bol.com, maar Coolblue heeft alles wat je nodig hebt. Het maken van een keuze is makkelijk met relevante filters, en met Coolblue's keuze helpen ze je op weg. De bezorging is goed geregeld, en ze doen niet moeilijk mocht het product toch niet bevallen.

Super winkel

Bij de coolblue koop ik het liefst mijn technische spul. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Wanneer mijn koptelefoon binnen een jaar kapot ging kreeg ik een nieuwe. En zelfs een nog nieuwer omdat die nu hetzelfde bedrag was als die oude wanneer ik hem kocht! Super blij mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nop

Snel bezorgd

De website biedt goed mogelijkheden producten met elkaar te vergelijken. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Volop keuze. Bestelling werd heel snel bezorgd. Tips voor het product achteraf in de mail.

Zeer duidelijk en helder

Mijn eerste ervaring met Coolblue was zeer fijn . Ik werd netjes op de hoogte gebracht waar de bestelling was en op het aangegeven tijdstip was mijn nieuwe senseo er ook . Top dus

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee . Ga zo door

mooie, degelijke beugel

De gebruiksaanwijzing mag wel duidelijker. Ik heb wel even moeten puzzelen om de beugel op te hangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie hier boven

Goeie kwaliteit en service

Snel en volledig

Gewoon doen wat ze beloven. Snel compleet en volledig. Ook nog eens een scherpe prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

nog niets ontvangen

ordernummer 72980741 nog steeds niet ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? snellere verzending

Geweldig!

Ben zeer tevreden met Coolblue, wordt snel afgeleverd. Als het een klein pakket is wordt er fiets! gebruik voor bezorging, dus het milieu is er blij mee. Groetjes, Van een tevreden klant

Bezorgen met een smile

Vandaag de toppers van Coolblue. Bezorging tot over de drempel maar na vragen gewoon tot boven bezorgd. De bezorgers natuurlijk beloont met een lekker blikje drinken om af te koelen. Bedankt toppers

64 Weena

Rotterdam 3012 CN