Bezorgen met een smile

Vandaag de toppers van Coolblue. Bezorging tot over de drempel maar na vragen gewoon tot boven bezorgd. De bezorgers natuurlijk beloont met een lekker blikje drinken om af te koelen. Bedankt toppers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede en vrij sterke laptop

Het is een goede laptop alleen de bezorging was gaar want toen de bezorgpeiode begon 18.22 19.22 kreeg ik om 18.22 gelijk een bericht dat de bezorging niet mogenlijk was en 2 dagen later word het bij de ah gelegt

2 vrolijke bezorgers

2 vrolijke bezorgers. Bezorging precies binnen het aangekondigde tijdvak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlotte website en dito service

Coolblue houdt je na bestelling en betaling goed op de hoogte over het vervolg: mails over dag en tijdsvak waarin de bezorging wordt verwacht, dan een tijdsbestek van vier uur, en vervolgens één uur, heel handig, zeker bij aanschaf van een koelkast

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle levering door supervriendelijke medewerker!

Zondags t.v. besteld..'s maandags al in huis! Goede uitleg hoe alles voorzichtig uit de doos te halen is...kortom...voor mij weer Coolblue de volgende keer! ...dat van die glimlach klopt ook wel :)

prima service.

volgens afspraak op tijd geleverd!

Tuutuut

Lekker snelle levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue bezorgt mijn pakketje en mij een glimlach

Proces loopt gestroomlijnd op alle vlakken, artikelkeuze, bezorging, vindbaarheid op website, bezorgopties. Kortom, jullie doen wat jullie beloven, mij een tevreden glimlach bezorgen.

Goed en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele snelle levering en werkt goed

Deze schuurmachine trilt bijna niet. Maakt ook wijnig geluit.beleen het schuren gaat mij niet snel genoeg daarom zit ik er aan te denken om hem terug te sturen en een band schuurmachine te bestellen. wel is deze schuurmachine handig om bijvoorbeeld kozijnen of zo te schuren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hij mag wel wat weer schuren

Snelle levering en goede communicatie

Ik heb recent een tv besteld. Alle informatie die ik heb ontvangen klopte, ik werd van te voren gebeld en via de mail op de hoogte gebracht.

Fantastische winkel

Vindt jullie een hele fijne winkel, beter is er niet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Dat was snel en goed!!

Prima!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Zoals altijd betrouwbaar en op tijd

Op tijd bezorgt en alles goed verlopen. Nu lekker aan het genieten van mijn nieuwe laptop!

Fijne en snelle service

Snelle en milieuvrienddlijke service, wat erg fijn is. De volgende dag al geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden via mail. Het tijdsslot van een uur is erg fijn waardoor je niet lang thuis hoeft te blijven voor het geval dat de bezorger voor de deur staat.

vriendelijk

Makkelijk bestellen, vlot geleverd. En een heel vriendelijke bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kwaliteit prima, levering snel, service uitstekend

Prima website, zeer informatief, gebruikersvriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

nette persoon en beschaafd persoon diepakketje afleverde

alles is volgens wens verlopen dus geen gedoe van uw pakketje heeft vertraging tevens duidelijke tijds aanduiding dus alles bij elkaar voor herhaling vatbaar mits ik iets nodig heb

Vriendelijk en eenvoudig

Had online een PS5 gereserveerd, ik kwam binnen. Werd direct ontvangen door de medewerkers en liep binnen een paar minuten weer naar buiten met mijn aankoop!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zoals altijd perfect geregeld en bezorgd

Levering is altijd snel, en kleinere artikelen worden per fiets gebracht. Ook goede informatie vooraf wanneer het wordt bezorgd, en wanneer ze vlak in de buurt zijn. Heel handig. De artikelen zijn altijd goed verpakt, en nog nooit een probleem gehad.

Binnen 24 uur mijn koelvriescombinatie gekregen gruwelijk. Gr Sbe3.nl

Gewoon top .Gr Sbe3.nl

Top! Hele fijne uitleg

Goede duidelijke uitleg

Enorm slechte service

Dure koptelefoon €235 stuk na 4x gebruik. Melden ze dat er waterschade is en dit niet onder de garantie valt. Product is niet eens met water in aanraking geweest. Nu €235 euro weg. Erg makkelijke en slechte reactie van coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Fatsoenlijke producten leveren en anders garantie

Zeer uitstekende en snelle klantenservice

Zeer uitstekend, bovenstaande beschrijving. Goede en snelle klantenservice. Zeer uitstekende en nuttige goederen. Bedankt allemaal

64 Weena

Rotterdam 3012 CN