chauffeur klets beter dan dat hij werkt.

Chauffeur gebruikt het woord "drempellevering"te veel naar mijn zin. Mijn voordeur is eerst een trapje op. Chauffeur weigert om de koelkast over "mijn"drempel te zetten. Oude apparaat moest ik dus alleen naar beneden sjouwen en de nieuwe weer naar boven. De chauffeur kwam alleen aan de deur, dus ik wilde hem best wel helpen. Verpakking nam deze NIET mee retour. Had hij niet veel zin in. Dat is een probleem tussen werkgever en de chauffeur en niet voor mij. Ik betaal er wel voor en is ook de afspraak. KORTOM. Coolbleu is nu zijn eigen graf aan het graven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

ik had een pakketje besteld van een vr bril, en die was er binnen een dag

De bezorging is snel, met perfecte kwaliteit

Coolblue, altijd goed!

Altijd goede ervaringen met Coolbue

Goeie winkel

Ik was nooit fan van de coolblue maar na een paar slechte ervaringen met een concurrent naar de coolblue winkel geweest en sinds die tijd ga ik er altijd heen , vriendelijk personeel en je wordt altijd super goed geholpen !

Ze doen wat ze beloven

Snel artikel kunnen vinden en service is helemaal top

Altijd goede service

Goed assortiment en een uitstekende service.

Uitgebreide productinformatie en vergelijk

Snelle bezorging, keurig verpakt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

wederom super snel geleverd zoals beloofd

Speaker besteld en inderdaad na 1 dag netjes geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

alles ging perfect

Keuze was snel gemaakt met behulp van coolblue’s keuze en het was gelijk verzonden. Prijs was helemaal te doen bij het kiezen van tweedekans, de platenspeler is helemaal nieuw en doet het perfect. Kwam de volgende dag binnen! Perfect dus.

Keurige levering goed product

Handig zoeken op de site, eenvoudig bestellen en binnen dag geleverd

Goede en snelle service

De service is bij mij altijd goed.

Service is gewoon goed

Apparaten zijn van merk X, Y en Z, daar heeft CB weinig invloed op, maar er wordt altijd in mijn ervaring altijd goed en op tijd geleverd en op een prettige manier: vriendelijk/ behulpzaam.... Ook de adviezen zijn doorgaans goed. Soms is goed zijn ook gewoon simpel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima informatie op de site en snelle levering

Voor onze stofzuiger hadden we een bepaald type stofzuigerzakken nodig. Op de site kon ik snel vinden welke precies. Prijs-kwaliteit verhouding bij Coolblue was beter dan bij andere aanbieders. Levering was razendsnel.

komen afspraken na

duidelijke en goed communicatie, komen na wat ze beloven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, goede kwaliteit en geen gedoe.

Vaker iets besteld. Ook huishoudelijke apparatuur. Wasmachine, koelkast of kleinere elektronica het is nooit een probleem. Snelle levering, aardige mensen en vakkundig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Wederom bij Coolblue geweest,deskundig advies en wederom alles op voorraad

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd weer snelle en zeer goede service

Klantgericht, veel assortiment, perfecte voorraad en goed team.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De juiste producten en uitstekende service

Vaak iets bij Coolblue gekocht en tot nu toe altijd tevreden: producten meestal op voorraad of goede alternatieven, handige website (ook om te vergelijken) en al helemaal fijn: een fysieke winkel in de buurt!

Uitstekend werkende nieuwe RAM kaart

Nieuwe ram kaart gekocht voor in mijn laptop en t werkt uitstekend

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goed

Snelle levering en juiste product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product makkelijk te vinden op website, scherp geprijsd. Duidelijke communicatie en supersnel in huis. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet teveel extra opties onderaan geven bij gekozen product. Kan verwarrend werken omdat je denkt dat je misschien niet de goede versie oid te pakken hebt.

Erg tevreden!

Snelle levering en ze houden je goed op de hoogte van de orderstatus

Supersnel geleverd

Besteld als pre order , dus op de dag vab release zou hij geleverd worden , einde werkdag kwam ik thuis , lag daar een mooi blauw coolblue pakket op de mat met dd game erin . Kon meteen beginnen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helder, snel en helemaal naar verwachting!

Coolblue is mijn go to site voor elektrische apparaten, mooie overzicht en, reviews en vooral de tweedekans producten zijn doorslaggevend!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN