Product zoals getoond netjes op de vermelde datum geleverd.
Coolblue is erg klantvriendelijk en ik vind de retourkansjes altijd erg goed!
Bestellen eenvoudig.
Ik bestel graag bij Coolblue: allereerst kun je op de website informatie vinden om een keuze te kunnen maken, daarnaast kun je de verschillende artikelen vergelijken. Coolblue's keuze heeft me tot nu toe nog niet teleurgesteld. Als je naar de winkel gaat staan daar mensen die verstand hebben van wat ze verkopen. Tel daarbij op een snelle bezorging en goede klantenservice en je wil niet anders meer.
Personeel heeft alle geduld en geeft alle benodigde informatie. Je merkt dat men er verstand van heeft en er heerst rust en ruimte in de winkel in Den Haag. Bij binnenkomst even aanmelden en dan wordt je snel geholpen. Niet zoals bij andere winkels waar je op zoek moet gaan naar personeel als je vragen hebt.
razendsnelle bezorging, topservice
Duidelijke webshop met veel aanvullende informatie over het artikel. Snelle levertijd.
In de avond een blender besteld, volgende ochtend kwam de bezorger op de fiets hem al bezorgen. Sneller kan niet! Zeer tevreden!
Minpuntje alleen niet de volgende dag in huis terwijl dit wel aangegeven was, wel bericht vanuit Coolblue ter info hieromtrent op de dag van eigenlijke levering.
Prima bedrijf
Duidelijke site. Snel geleverd.
Coolblue heeft hun service heel goed op orde. Mijn magnetron ging stuk binnen garantietijd. Opgestuurd naar Coolblue middels een duidelijk stappenplan. Na twee weken bleek de inmiddels gerepareerde magnetron spoorloos. Coolblue stuurde mij een email met diverse keuzes. Ik heb uiteindelijk een splinternieuwe magnetron ontvangen die duurder uitviel dan de oorspronkelijke, maar hoef verder niets bij te betalen. In één woord: geweldig! Dankjewel medewerkers! Anneke
De producten worden snel bezorgd. Als er iets verkeerd is, zijn ze super behulpzaam!
Makkelijk bestellen. En op tijd volgens afspraak geleverd.
tot 2x toe een tijdvak gehad wanneer de bezorging per fiets zou plaatsvinden, aantal uren daarna nog niks, via track en trace bleef het laatste tijdvak steeds openstaan terwijl dat al 2u was overschreden, gebeld, later alsnog bezorgd. Echt balen, je zorgt dat er tijdens een bepaald tijdvak iemand thuis is en dan komt er zonder tegenbericht niemand opdagen. Produkt is verder prima, van bovenstaande wordt ik niet blij.
Zondagmiddag besteld, maandagochtend 9 uur geleverd, na netjes telefoontje bezorger, dat hij binnen half uur er zou zijn. Vriendelijke bezorger. Netjes op gewenste plek gezet, met instructies hoe aan te sluiten enz.
Snelle levering en goede service
Prima air purifyer gekocht, doet het goed op kantoor. Veel minder mensen last van hooikoorts. Zelf opgehaald omdat CoolBlue onze buurman is.
Producten worden snel geleverd en bij vertraging wordt er open en eerlijk gecommuniceerd
De producten die ik bij Coolblue bestel worden altijd snel geleverd. Maar ik heb na de bestelling van het product in 4 dagen al 4x een SPAM-email gekregen. Over hoe ik het product moet gebruiken. (sorry maar er zit een handleiding in de doos) Of ik Coolblue aanbeveel bij vrienden. (Nee, dat moet iedereen zelf weten waar hij besteld) Hallo Coolblue, Als ik niet reageer is alles goed gegaan met de bestelling. Dus stop met mij te spammen!!!
Snelle perfecte levering. Goed product, helemaal tevreden!
Snel en goed tegen een prima prijs ..
Wat een SLECHT bedrijf! Op 31 mei een Smeg koelkast besteld omdat de deur van mijn huidige koelkast los zat. Bezorgafspraak ingepland op 7 juni. Hele dag voor thuis gebleven maar de 3 bezorgers wisten mij binnen 5 min te vertellen dat ze de koelkast niet het trappetje in mijn portiek op konden krijgen. Koelkast is de vrachtwagen niet uit geweest. Kreeg vrijwel direct een mail van Coolblue dat ik de bestelling geannuleerd had????? Bezorger heeft foto’s van de situatie gemaakt, maar volgens een van de sterren van de klantenservice moest het geen probleem zijn en werd er een nieuwe afspraak ingepland op 14 juni. Weer een hele dag niet kunnen werken, ik werk als zelfstandige en verdien dan dus ook NIETS! Gisteren werd ik rond de middag gebeld door de bezorger dat zij de koelkast niet bij zich hadden….. Ruim een uur gebeld met de klantenservice. Zij gaven aan dat ze 15 juni konden bezorgen maar niet in de avond. Dus wederom een hele dag vrij genomen. Ook moest ik dan wel nog een keer betalen want het bedrag van de eerste bestelling was inmiddels onderweg terug naar mij. Niet betalen = geen nieuwe bezorgafspraak. Aangezien we te maken hebben met tropische temperaturen en ik zonder koelkast zit uit wanhoop toch maar akkoord gegaan. Na dit alles wederom een mail naar de klantenservice gestuurd, daar blijkt dat de bezorging op zondag staat maar dat ook deze bezorgers de koelkast niet naar boven brengen. Ik heb nota bene extra betaald om de koelkast aan te laten sluiten. Op de website staat vermeld dat de koelkast tot 4 verdiepingen naar boven wordt gebracht. We hebben hiervan wel te maken met een steile trap maar het is maar een halve verdieping. Hierop heb ik gevraagd of zij zsm telefonisch contact met mij op kunnen nemen. Nu 12 uur later nog steeds GEEN reactie. En als klap op de vuurpijl krijg ik een voucher van €60 te besteden bij Coolblue. Ik zou iedereen willen adviseren elders aankopen te doen, de service met een glimlach is ver te zoeken!