Echt top, zelfs een mail met tips

Stoom generator (soort strijkijzer) gekocht. Echt super service. Toen ik het pakje in ontvangst nam, zat er een mail in mijn inbox met gebruiks-tips! Wauw!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een heel fijne en plezierige smartphone

Gemakkelijk bedienbaar en fijne display

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel en klantvriendelijk

Snelle levering en vriendelijke, behulpzame bezorgers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fijne website en snelle levering

Overzichtelijke website Veel informatie te vinden en tips per e-mail

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Komen leverbeloftes niet na

Nu al bij 3 bestellingen zijn ze hun leverbeloftes niet nagekomen. Elke keer weer een slap excuus en kwam het weer een dag later. De laatste bestelling kreeg ik zelfs een sms dat de bezorger binnen een half uur er zou zijn, maar dat werd dus weer een dag later, zonder enige melding. Vrees dat dit dus de laaste bestelling zal zijn bij deze firma. Ze waren goed begonnen, maar helaas, ze zijn nu nog veel slechter dan slecht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? leverbeloftes nakomen

Te laat geleverd

Voor 23u besteld de volgende dag geleverd staat er vermeld. Besteld om 22u15. Pas 2 dagen later ontvangen.

Zonder zorgen iets bestellen

Zonder zorgen iets bestellen, dat is waarom ik voor Coolblueproducten ga.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles snel geleverd in een mooie doos

Een aantal producten besteld. Alles snel geleverd, handig verpakt in één doos. Volgende dag was alles binnen en was ik gelukkig.

Altijd top!

Coolblue in een notendop: - overzichtelijke website - ruim aanbod van producten (waarbij vaak ook gebruiktips te vinden zijn) - aantrekkelijke prijzen - korte leverdatum - bezorgservice altijd netjes - producten zijn goed leverbaar Kortom gewoon TOP!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf doen wat jullie doen!

Goed, snel en simpel!

Goed assortiment en zoeken in de site is heel gemakkelijk.

Vriendelijke, snelle, service.

Heb een 2e kans wasmachine besteld, scheelt aanzienlijk. Zit alleen n deukje ergens (ik kan m niet eens vinden) en er zit evengoed nog 5jaar garantie op. Was machine doet prima, erg blij mee. Goede service voor n goede prijs :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als ik n dag van tevoren de leveringstijd weet zou lekker zijn. Krijg nu n mail met: leveringstijd tussen 7:45 tot 16:00

Overzichtelijk, simpel en snel

Duidelijke website, overzichtelijke vergelijkingen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goedkopere accessoires

Hee mooie aanbieding.

Hele scherpe prijzen, en ook gelijk een leuke aanbieding voor een radiator ventilator .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik zou nog niet weten wat.

Mooie heldere monitor

Deze monitor is een vervanging voor een defecte 27 inch monitor. Ik gebruik het als tweede monitor naast mijn laptop. Het is een monitor met een helder beeld. Ideaal als de zon wat meer schijnt.

Coolbleu is OK maar Post NL is slecht

Mijn monitor is zonder bellen aan de voordeur gezet! ook levering 3 dagen later dan in eerste instantie aangegeven. Post Nl dikke min , Coolbleu een Plus

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorger kiezen

Goede productbeschrijving snelle levering

Prijs scherp, goede technische productuitleg, snelle levering en twee dagen later tips voor gebruik product!

Super service

Ook al liggen de prijzen soms wat hoger, wij kopen alles bij Cool blue voor de fantastische service.

Zeer snelle levering.

's Avonds besteld de volgende dag in huis perfect als er iets kapot gaat en je hebt snel vervanging nodig. Daarnaast leuke promotie acties bij de leverancier, top.

Geweldige site

Coolblue levert altijd op tijd. Altijd een keurig ingepakt artikel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd een super fijne stofzuiger

Top, snelle verzending

Grandiose ervaring

Mooi stevige kabel

Mooier en sterker dan de originele Apple-kabels. En ook nog eens goedkoper.

klantvriendelijk!

Makkelijk proces en ik heb het vertrouwen dat als er iets mis is met mijn product, dat coolblue het dan zal oplossen

Goede ervaringen

Ik heb de afgelopen jaren van allerlei apparaten besteld bij Coolblue. Daarbij zijn er nog nooit problemen geweest. Een unicum voor een grotendeels digitaal bedrijf!

Very nice product

I always was a bit lazy when it came to cleaning my apartment, but with this vacuum I'm excited to do it haha

64 Weena

Rotterdam 3012 CN