canon printer

coolblue stelt nooit teleur , snelle verzending en goede prijs

Kan leverbelofte niet waarmaken

Reactie: "is niet goed gegaan in magazijn, dat kan wel eens gebeuren." "Wat wil je nu......?" De oplossingsgerichtheid en de klantvriendelijkheid die ik ervaren heb sinds ik klant ben op de Oude dijk is na dit laatste gesprek met de medewerker naar een nieuw dieptepunt gegaan. Zo jammer van zo'n mooi bedrijf wat een voorbeeld was voor veel andere bedrijven, echt zonde.......

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat je belooft!

Snelle levering waar bij je continue op de hoogte wordt gehouden hoe de levering ervoor staat. De bezorger tilde moeiteloos de koelkast vanaf de voordeur mijn huis binnen en zette hem met een big smile op zijn plek. En dat met 30 graden op zondag,top bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Meeste producten worden op tijd geleverd.

Goede klantenservice

Had afgelopen week een bestelling geplaatst voor een Sonos mount en betaald met een cadeaubon van 100€. Ergens ging er iets fout en was mijn tegoed van 70€ nergens meer te vinden. Klantenservice gebeld en een nette dame aan de lijn die mij goed heeft geholpen. Als alles goed gaat zoals uitgelegd heb ik deze week mijn tegoed van 70€ weer terug gestort op mijn account.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik word goed op de hoogte gehouden van status van de bestelling. Ik kreeg per mail nog instructies over mijn product.

Goed aanbod en service

Veel aanbod en altijd van goede kwaliteit. Snelle bezorging en behulpzame klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle levering, zelfs op zondag!

Ik had een acuut probleem met mijn computer, waardoor ik graag alles zsm dubbel wilde back-upen, maar ook mijn back-up schijven bleken te vol. 2 nieuwe back-up schijven besteld op zaterdag, en het werd zelfs al op zondag gratis geleverd! Kon ik mooi voor de nieuwe werkweek goede backups draaien en een herinstallatie van mijn computer uitvoeren. En op maandag kon ik mijn werk weer goed hervatten, super fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levering op de fiets is top, maar haal dan uit de mail vooraf dat oude apparatuur bij levering ingeleverd kan worden. Daar wordt de fietsbezorger niet gelukkig van. (een oude wasmachine is zo lastig meenemen op de fiets)

Vlotte levering

Goede en snelle levering

Onze reddende engel Coolblue

Onze vriezer stopte op zaterdag namiddag toen het net meer dan 30 graden was buiten. En ja de vriezer zat bomvol. Gelukkig vonden we bij Coolblue een model die we wilde hebben. Maar dat zal wel pas maandag worden voor we een nieuwe hebben dachten we…. Nee hoor gewoon de volgende dag op zondag werd voor maar een klein bedrag extra de vriezer netjes tussen 12uur en 13uur bezorgd. Top de oude meteen weg en we konden zo alles weer in de vriezer stoppen die ook meteen aan Echt onze reddende engel. TOP Bedankt Coolblue

TOP!

Zeer postitief. Alles van bestelling op website tot levering verliep zeer soepel

Totaal aan mijn verwachtingen

Zo nu enndan bestel ik goederen bij een ander bedrijf. Maar keer op keer bestel ik meer en meer bij coolblue De service is boven verwachtingen. De bezorger zijn zo professioneel. De uitleg van deze mensen zijn boven verwachting . Ik kan alleen maar aan geven dat ik alleen nog maar bij coolblue bestel Ik zou het iedereen aanbevelen

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk maar te laat geleverd waardoor ik het product moest terugsturen.

Zeer goed!!

Zeer goed en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Makkelijk besteld en super geholpen in de winkel

Via de website snel de oordopjes besteld en dezelfde dag nog afgehaald in de winkel in Arnhem. Het product voldoet aan de verwachtingen en ik zal zeker nogmaals op deze manier iets bestellen bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zending wordt niet geleverd door PostNL

Zending wordt niet geleverd door PostNL. Ze verwijzen naar een ophaalpunt maar dat is gesloten voor een verbouwing.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem een andere pakketdienst !!!!

Very good quality products and fast delivery!

Very good service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

TV besteld maar vond hem te klein omruiling voor een grotere direct de volgende dag geregeld en bezorgd!

Fantastische service!

Zeer content met de service van Coolblue. Wasmachine bezorg en geïnstalleerd en de oude netjes weer meegenomen. Hulde voor het bestelgemak en vooral voor de bezorgers die zonder problemen een wasmachine twee verdiepingen naar boven tillen. Dank!

Prijs/kwaliteitverhouding

Coolblue is een betrouwbare leverancier

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Altijd een goede service!

Altijd een goede service! Nu voor de zoveelste keer iets besteld bij Coolblue en steeds tevreden. Duidelijke afspraken, tijden en levering. Ook in de winkel bij afhalen vriendelijke medewerkers. Voor mij een top bedrijf. :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Zoals altijd: perfecte service !

Vriendelijk ontvangst bij de deur, passend advies over een te vervangen product en extra hulp bij het inladen van de aankoop in de auto. De perfecte service voelt inmiddels standaard bij Coolblue, daarmee maken jullie echt het verschil. Tot snel !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Super snel binnen

Alles in 1 wordt perfect geregeld

Goeie service

Nagekomen met afgesproken. Vriendelijk personeel wat zorg draagt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere beloning voor personeel

Snel en goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog scherpere prijzen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN