het bestelde was helemaal in orde
Hoi, Ben over het algemeen heel goed te spreken over Coolblue. Alleen recentelijk een VR bril gekocht die stond geadverteerd als “bezorging morgen”, dus toen ik hem bestelde ging ik daar vanuit. Zelfs op zondag. Dat vond ik heel positief omdat ik hem snel wilde gebruiken. Uiteindelijk was dat niet het geval en kreeg ik maar geen update van de track en trace. Na de check met klantenservice werd genoemd dat het lag aan DHL. Ik vond dat teleurstellend en wat flauw om je achter je eigen service partner te verschuilen. Snap dat je niet alles kunt garanderen maar zet er dan niet bij dat het product de volgende dag wordt bezorgd. Groeten Paul
Hoi Paul, Bedankt voor je eerlijke review, dat waarderen we enorm. Je hebt helemaal gelijk dat we voorzichtig moeten zijn met beloftes als “morgen in huis”, zeker als we die niet kunnen waarmaken. We begrijpen dat je de VR-bril snel wilde gebruiken, en dan is het extra teleurstellend als het een dag langer duurt én de communicatie daarover niet helder is. Het klopt dat we samenwerken met bezorgpartners zoals DHL, maar jij hebt bij ons besteld – dus ligt de verantwoordelijkheid uiteindelijk ook bij ons. We nemen je feedback dan ook serieus en gaan kijken hoe we dit soort situaties in de toekomst beter kunnen communiceren. Om het goed te maken zetten we in ieder geval een sorry-voucher van 10 euro in je Coolblue-account. Vriendelijke groet, Coolblue
Mijn telefoon vertoonde kuren en laadde nog maar op tot 25%. Tijd dus voor een nieuwe. Ik snap er de ballen van dus hulp bij overzetten van apps, agenda, contacten etc is noodzakelijk. En die is voortreffelijk gegeven. Dank!
Coolblue vertrouwd en altijd goed
Item werd snel geleverd volgens afspraak en contact met de bezorgers was persoonlijk en prettig.
In de winkel goed geholpen door een medewerker, medewerker was nieuw waardoor het soms wat langer duurde maar dat was prima want ik had toch de tijd In de winkel mijn nieuwe iPhone geïnstalleerd en de oude overgezet, terwijl het wachten ook nog koffie gekregen en een oplader zodat ik de dag door kon. Al om al echt een WOW ervaring, fantastisch geholpen en professionele uitleg
Natuurlijk, personeel moet vriendelijk zijn maar bij Coolblue maken ze er wel een hele sport van! Mag allemaal wel een tandje minder
Had een laptop besteld en had hem de volgende dag al in huis, keurig netjes verpakt in 2 dozen
Zoals altijd weer perfect geregeld met goede communicatie
Volgens de app is het pakketje afgeleverd maar ik heb niets ontvangen. Heb 25 minuten de wacht gezeten bij de klantenservice. Moet 10 dagen wachten op bericht.
Beste, Bedankt voor je feedback. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is als je pakket volgens de app is afgeleverd, maar je zelf niets hebt ontvangen — en dan ook nog eens lang moet wachten aan de lijn. In dit soort gevallen starten we inderdaad een onderzoek bij de vervoerder, wat helaas enkele dagen in beslag kan nemen. We doen dit om zeker te weten wat er met je pakket is gebeurd, zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Zodra hier meer nieuws over is, houden we je meteen op de hoogte. Dank je wel voor je geduld en je suggestie. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren. Vriendelijke groet, Coolblue
Met het keuzemenu van Coolblue kon ik de voor mij juiste koffiemachine uitzoeken. Blij mee! Zeer snelle levering
Snel en actieve begeleiding van het bezorg proces.
Van bestelling tot levering zeer goed op de hoogte gehouden over het gehele proces. Tevens een mooie overzichtelijke winkel.
Wasmachine gekocht; die werd op de afgesproken dag geleverd, netjes met een aankondiging per mail en een telefoontje vooraf. De oude werd meegenomen, de nieuwe binnen gezet en uitleg gegeven. Niets mis mee.
Vriendelijke mensen en behulpzaam
Ik heb zelden issues, maar als ik wel wat heb wordt ik goed geholpen door de medewerkers.
Duidelijke website, zaterdag avond vaatwasser besteld, xondag al geleverd., oude machine mee retour genomen Vaatwasser voldoet aan verwachting
Hele slechte service met valse belofte. De slogan die jullie hebben wordt nooit nagekomen! Klantenservice liegt je voor. Echt te schandalig voor woorden! Als je belt hang je minimaal een half uur in de wacht en weten ze nog niks. Je wordt niet op de hoogte gebracht van zaken die niet volgens planning lopen. En het duurt achterlijk voordat je eindelijk je geld terug hebt bij annulering van een bestelling! Het is echt schandalig hoe ze met klanten omgaan!
Hoi, Wauw, dit klinkt alsof je echt een avontuur hebt meegemaakt met ons! 😲 We vinden het super dat je dit deelt, want alleen zo kunnen we leren en verbeteren. We zouden natuurlijk liever hebben dat je ervaring vlekkeloos was geweest, en we werken er hard aan om dit beter te maken. Hopelijk kunnen we je de volgende keer laten zien dat het ook wél soepel kan verlopen! ✨ Groetjes, Coolblue.
Klasse
Very happy with the professional service provided by the Coolbluer
Mijn magnetron zweeft sinds zondagochtend tussen DHL en Coolblue. DHL zou na 11:10 bezorgen. Wij aan t ontbijt toen en de rest van de HELE dag gewacht op levering. 11:09 schijnt er aangebeld te zijn(??). Geen briefje in de bus!!! Maandag zie ik op mijn DHL dat de magnetron retour is!!! Coolblue is niet te bellen erover. Een omgekeerde glimlach Coolblue!!!
Hoi, Wat een verhaal zeg, alsof je magnetron een eigen avontuur beleeft! ✨ Wij zijn wel degelijk bereikbaar en je kan ons altijd mailen of contacteren via onze digitale assistent. Als je ons je ordernummer bezorgt, duiken wij erin en ontdekken we samen waar je magnetron ondertussen rondzweeft. Misschien komt er wel een plotwending waar zelfs DHL van opkijkt! Groetjes, Coolblue.
experience on the website was great. All necessary information just one click away. Order for in store pick up was smooth and easy. Experience in store was similarly good.
Super netjes geholpen. Alleen maar positief.