Snelle levering en goede monteurs

Besteld en na paar dagen geleverd. Vriendelijke monteurs, snel klaar en oude apparaat en verpakking weer mee genomen.

Superfijn

Fijne electrische tandenborstel ontvangen

Tevreden

Ik ben helemaal tevreden met het mobiele

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Helaas nee

Ging allemaal lekeer simpel en lekker vlot.

Prima geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima zo

Service en afhandeling door Coolblue top.

Bestelling door Coolblue perfect afgehandeld. Levering door Post NL een drama. Advies aan Coolblue, zoek snel een andere besteldienst wil je klanten houden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere besteldienst voor Post NL

Snel bezorgd en makkelijk geinstalleerd

Wifi extender besteld by Coolblue. Volgende dag in huis en makkelijk aan de praat gekregen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Heb nog steeds niets ontvangen

Er was belooft voor 23.59 uur besteld de volgende werkdag in huis. Zit nu al drie dagen te wachten. Krijg elke dag de mededeling het is druk de bestelling komt morgen. Nu maar hopen op donderdag 8 juni

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stoppen met post nl

Snel en goed

Goede producten en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Sneller leveren kan haast niet

‘s avonds laat besloten om een hoesje te kopen voor mijn e-reader. Volgende ochtend werd het al thuis afgeleverd, waardoor ik nu zonder krassen te maken kan lezen op vakantie! Dank Coolblue.

Service is altijd top.

Als je wat zoekt qua gadgets of wat dan ook, is coolblue het beste. Makkelijk contact, snelle bezorg opties.

Geweldig betrouwbaar bedrijf.

Vriendelijk en kennis

Mijn ervaring met deze winkel is dat de mensen altijd vriendelijk zijn en als je de kennis niet hebben de kennis tot zich nemen En klantvriendelijkheid is ook wat waard

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik zou graag een winkel in Zwolle willen hebben

Goede prijs en snel in huis

Zoals altijd met Coolblue. De prijs is oké en de service is top.

Zeer goede service

Goede communicatie. Veel emails met leveringstijd. Super vriendelijke medewerker aan de deur

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee eigenlijk niet

Top bezorging

Ik heb een positieve ervaring met de levering van mijn coolblue pakketje. De bezorger was zeer beleefd en vroeg zelfs nog of ik producten had die retour konden, zoals lege batterijen. In een woord top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Optijd goed geregeld en netjes binnen gezet. Aardige bezorgers kortom top geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en duidelijke communicatie daarover

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle en nette levering.

Zeer snelle en goede levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon goed zoals het moet!

Gebruiksvriendelijk, snel & correct en geheel volgens verwachting "een TOP product"

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gouden Tip.......gewoon zo doorgaan dan verslaan jullie order bedrijven en alle records!

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd en goede service

Makkelijk en snel

Kon de site goed navigeren en simpel met een klik toevoegen aan het mandje

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Beste klantenservice in de markt.

Als ik een probleem heb met mijn aankoop, bijvoorbeeld een reparatie of een retour, dan kan ik gerust naar coolblue gaan daarvoor. De klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam. Het voelt ook erg persoonlijk aan en samen overleggen over mogelijke oplossing kan altijd en wordt zeer gewaardeerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Veel keus. Snelle levering. Goedkopere keus als je een retourpakket waarvan de verpakking wat beschadigd is koopt.

Goede levering en klantenservice

CoolBlue heeft een uitstekende klantenservice. Iets bestellen via de website gaat super makkelijk en het leveren van de bestelling gaat ook heel snel. Gewoon super fijn bedrijf

64 Weena

Rotterdam 3012 CN