Nette bezorging en op tijd

Zeer goed!

Duidelijk en goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen en kiezen wanneer het gebied moet worden.

Alles voor een glimlach komt werkelijk overal in terug. Van makkelijk bestellen tot aan de aflevering door twee vrolijke mannen aan het einde van de middag. Uitstekend werk van Coolblue.

Fijne bezorg service

prima leverantie

Snelle aflevering van mijn gekochte product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles is prima verlopen :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, het was perfect

Snelle levering, goed advies, goed product!

Ik had snel iets nodig en kon snel geleverd worden. Werd ook echt volgende dag bezorgd. Je krijgt extra informatie via mail aangeboden. Helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes en optijd geleverd!

Wasmachine netjes en optijd geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

goed geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Verrast door de service

Als Duitser heb ik een chalet in Nederland en had ik een nieuwe wasmachine en droger nodig. Zodra ik de winkel in Groningen binnenstapte, werd ik persoonlijk begroet en toegewezen aan een competente medewerker. Hij gaf ons heel goed advies over alles en de volgende dag ontvingen we de goederen op een onderdeel na en zetten ze op door zeer vriendelijke medewerkers. De volgende dag werd het ontbrekende onderdeel weer snel en op tijd geleverd, met inachtneming van nauwkeurige tijdsintervallen. Dat de goederen ook nog eens voor een redelijke en eerlijke prijs werden verkocht, is de kers op de taart. Dus ik ken de service in Duitsland niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Top ervaring

Na 4 jaar gebruik te hebben gemaakt van mijn Amerikaanse koelkast ging hij stuk . Naar heel vaak gebeld te hebben naar samsung om een reparatie in te plannen heb ik mij gewend naar coolblue met de vraag of zij mij konden helpen .ik had namelijk de ijskast bij hun gekocht. Ook zij hebben geprobeerd om een afspraak te maken met samsung maar helaas. Coolblue kwam met een oplossing naar 4 jaar kreeg ik het aankoop bedrag terug en moest alleen het verschil bij betalen. Vandaag me nieuwe koelkast gekregen en zelfs de medewerkers die de ijskast kwamen brengen zorgde voor een glimlach. Topbedrijf ga zo door.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijn bedrijf met een top site!

Zeer duidelijke site met voldoende keuze en een hele fijne keuze hulp.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Misschien niet altijd de goedkoopste maar wel altijd de beste service

Ik kijk helemaal niet meer bij andere zaken omdat ik weet dat de producten bij Coolblue van goede kwaliteit zijn en altijd scherp geprijsd. Daarnaast is de service gewoon ongekend voor een bedrijf met zo’n prijs/kwaliteit verhouding. Ook direct na de aankoop krijg je allerlei advies over het gebruik en kun je je ervaring delen. Retourneren, ruilen, het is allemaal geen probleem en binnen de app in een mum van tijd geregeld. Mijn ervaring is dat Coolblue de intentie heeft om de klant als koning te behandelen en daar waar problemen zijn deze in alle redelijkheid op te lossen. Dat is precies wat je als klant zoekt, toch ?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en vriendelijke bezorger

Duidelijke communicatie in de mail, snelle levering en een vriendelijke bezorger, en dat is tegenwoordig helaas een zeldzaamheid bij de concurrentie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van een top product

Snelle levering, de volgende dag zoals beloofd en tot nu toe hele fijne in ear hoofdtelefoon :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte snelle en vriendelijke service!

Snel bestelproces & Overzichtelijke winkel, met heel vriendelijk personeel. We hebben onze bestelling opgehaald in het filiaal in Gronjngen. Verliep perfect. Er was zelfs een tafel met kadopapier in de winkel. Zo konden we ons pakket leuk inpakken om kado te geven. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel, correct en met een glimlach

Snel, correct en met een glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles was goed geregeld! Ik ben blij met mijn aankoop!

Ben er super blij mee

Prima levering volgens afspraak

De ene dag bestelt, de volgende dag in huis.

Altijd top service!

Misschien niet altijd de goedkoopste maar wel altijd de beste qua service! En die garantie voelt goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Waren alle webwinkels maar zoals Coolblue.

Overzichtelijk, duidelijk, snel, gemakkelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uiterst correct. Zowel in bericht geving als levering. Zeer vriendelijke bezorgers. Top!

Altijd voor je klaar

Lever altijd goed en is er een fout helpen ze je echt tot jij tevreden bent

geweldig.

doen wat ze zeggen.