Geweldig apparaat!!

Ik stond er van versteld hoeveel mogelijkheden je hebt om een uitstekend en zeer lekkere koffie te maken. Heb nog nooit zo’n geweldig apparaat gehad!! -

Veel goede keuzes

Bij twijfel kijk ik naar de zogenoemde CoolBlue's Keuze. Vanuit daar beslis ik om nog verder te zoeken of voor deze keuze te gaan. Zo was mijn laatste aankoop, een CoolBlue's Keuze. Ook leverbaar als 2de keus en dat scheelde weer een paar knaken...ehm...euro's. Tot nu toe zeer tevreden over deze aankoop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ging snel, gemakkelijk bestellen via de website, ook het bezorg moment selecteren top. Niks anders dan gewoon goed, dik tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien iets duidelijker aangeven als er een verdieping omhoog gegaan moet worden

Perfecte service

Goede site, overzichtelijk en snel binnen

Fijne klantenservice.

Ondanks dat mijn pakketje niet geleverd werd op de afgesproken dag.. heel blij met mijn bestelling en de service van coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd voor een mooie prijs

Zoals te verwachten was stopte mijn stofzuiger ermee toen het niet uitkwam. Na een hoop te hebben vergeleken kwam ik uit bij coolblue op een stofzuiger van Rowenta. Deze sloot precies aan bij mijn wensen en bleek ook nog de volgende dag geleverd te kunnen worden (op een zondag!). Ik was al gelukkig op dit punt en nog blijer toen hij in de aanbieding was. Alles bij elkaar nog geen 24 uur zonder stofzuiger gezeten en daarmee een blij klant

snelle service

Heel fijn

Het is heel fijn want het word de volgende dag al bezorgt

WoW!

Wij hebben een hele fijne ervaring met Coolblue. Onze wasmachine is binnen no time vervangen voor een nieuw, mooi exemplaar!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee!

Pakket niet bezorgd

Mijn pakket is niet bezorgd, na telefonisch contact werd mij verteld om maar te wachten. 5 dagen later opnieuw gebeld en toen werd mij verteld dat mijn bestelling geannuleerd is zonder dat ik daarvan om de hoogte ben gesteld doormiddel van bellen of mailen. Heden heb ik nog steeds geen geld of bevestiging of een pakket gekregen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klant op de hoogte stellen van de status van zijn bestelling

goed snel en 24uur service

ondanks problemen bij post.nl toch 24uur service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snelle levering, prima kwaliteit, leuk bedrijf.

Alleen al door jullie reclame op tv wil je bij coolblue bestellen. Ha ha, top.

hier kan je prima kopen

Duidelijk website Goede prijs en een snelle levering

Alles is goed geregeld.

Jullie zijn snel, en hebben het goed geregeld, tot aan de service toe. ook zie je steeds meer duurzaamheid om met een bakfiets te bezorgen;)

Vlot..netjes..meedenken..vriendelijk

De bezorging van mijn bestelde droger..zoals afgesproken..uiters vriendelijk personeel. Voldoet dus geheel aan mijn verwachting.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf doorgaan op de ingeslagen weg. Helder..duidelijk en vriendelijk..d'r basisbehoefte van iedereen.

mijn tweede bestelling goed verlopen

Suprematie informatie

Goede informatie op producten en heel makkelijk spullen the vinden

Snelle levering krima prijs

fijne correcte levering!

snel besteld, snelle correcte communicatie, correcte aflevering. kortom fijne ervaring!

Hier word ik blij van

Ruim assortiment, snelle levering, goede informatievoorziening en zelfs extra tips na aanschaf. Helemaal top.

Klant op 1

Coolblue zet de klant echt op 1. Makkelijke app, goede site, fantastische communicatie en service. Kunnen veel andere bedrijven van leren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kon meteen mijn schijf halen na aanschaf op de smartphone

Super snel

Savonds besteld, de volgende dag al binnen. Veel opties wat betreft levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel, vakkundig en perfecte service

Keuze kunnen maken voor een WiFi mesh systeem op basis van duidelijke en vakkundige uitleg. Zeer tevreden op de snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? houden zo

Mooie tweedekans koelkast kunnen verzilveren

Mooi een A-label koelkast kunnen scoren voor een C-label prijs. Het was een tweedekans, maar ook die kun je soms niet laten lopen. En omdat de kleur zilver ook OK is voor ons deze kans maar verzilverd. De zin op de website: morgen geleverd bleek in de praktijk overmorgen geleverd. Maar ach, dat mag de pret niet drukken. De vriendelijke bezorgers leverden de koelkast netjes en op tijd af. Vanaf nu houden wij niet alleen het hoofd koel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Soms is morgen bezorgd dus overmorgen bezorgd. Maar daar raakten wij niet bezorgd van.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN