Een geweldige snelle NVMe en dat voor een mooie actie prijs

voor mijn is het een goed Upgrade voor mijn Dell Optiplex Micro.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles ging geweldig vanaf de bestelling tot en met de bezorging. Een kwartier voor bezorging een super vriendelijk telefoontje dat ze er aankwamen. Twee zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die in korte tijd alles perfect voor elkaar hadden. Complimenten voor jongens!!! Hartelijke groet Rita Pol.

Goed bevallen.

Goed bevallen, alle bestellingen netjes op tijd ontvangen. Mooie website.

Snelle nette levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie refurbished telefoon, binnen een dag bezorgd

Tweede kansje besteld, schade amper waarneembaar en supersnel bezorgd. Complimenten!

Prima service!

Altijd op tijd en vriendelijk personeel!

Niks geen glimlach !

De bestelling liep goed en vlot maar iets wijzigen ( plaatsen apparaat) is niet gelukt doordat ik de klantenservice niet kon bereiken ( grote drukte ) Toen de bestelling geleverd werd , werd deze snel in de gang gezet en waren de bezorgers verdwenen . Niks apparaat op de plaats zetten of oud apparaat meenemen . Beetje jammer …

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie feedback

Alles top

Bij Coolblue is gewoon alles top, de artikelen zijn naar wens en de levering was razendsnel. Zo moet het. Erg bedankt Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, alles is gewoon goed

Topwinkel

Bestel al jaren bij Coolblue. Prijs is goed, levering eveneens. Als er achteraf iets is, wordt je door de klantenservice top behandeld. Zeer tevreden.

Fijne bezorging

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorgstatus en bezorgtijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel bezorgd, goede communicatie over bezorgtijd en netjes geïnstalleerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Positief

15 minuten voor de bezorging van ons product werd ik gebeld door een goed gestemde, vriendelijke medewerker. Ik heb het contact als zeer positief ervaren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tot nu altijd goede ervaringen gehad met coolblue

Je kan met vragen terecht. Iets wat helaas niet aan je verwachting voldoet kan je terug brengen zonder gedoe.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Weet eigelijk niet of jullie zelf ook reparaties aan huis doen. Bv bij problemen met een wasmachine of zo

Super service.

Ik werd netjes gebeld en de heren stonden al te wachten. Keurig boven gebracht en spontane mannen. Product helemaal oké!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

goede prijs en snelle bezorging

Was op zoek naar een TP link high gain wireless USB adapter. Bij Coolblue was ik het meest voordelig uit. Gratis bezorgd en inderdaad een ruime glimlach van de fietsbezorger.

Prettige ontvangst en afhandeling

Werd keurig ontvangen door een vriendelijke medewerker die mijn bestelling voor mij heeft aangemeld. Na een zeer korte wachttijd werd ik door een wederom vriendelijke medewerker geholpen met mijn bestelling. Niks op aan te merken en inderdaad "alles voor een glimlach".

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In het algemeen, bevalt wel

Best blij met Coolblue. Ook vind ik de hoeveelheid technische documentatie op hun website heel nuttig. Maar jammer dat ze geen American Express credit cards accepteren; van zo'n groot merk verwacht jij dat wel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? AmEx accepteren.

Deel van de bestelling ontvangen

Ik bestel twee Gardena producten die duidelijk bij elkaar horen. Het één werkt niet zonder het ander, maar ik krijg er maar één uitgeleverd. Nu komt er waarschijnlijk een nalevering, extra kosten, extra transport. Niet goed voor de kosten, niet goed voor het milieu

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat de levering compleet is voor dat je hem verstuurd

Op alle fronten tevreden. Top!!!

Heb hier niets aan toe te voegen. alles was prima. Snelle levering. Mooie prijs, vakkundige installatie. Prima bezorger. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, ga zo door

Netjes geholpen en vriendelijke

Snel bedacht snel geleverd

Vrijdagavond laat besteld en zaterdag ochtend vroeg ontvangen. Super blij mee. Als je iets besteld wil je het eigenlijk direct hebben. Sneller kan bijna niet!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne zaak waar service voorop staat

Blij met coolblue. Daar waar andere shops meerdere steken laten vallen zal coolblue je wel goed helpen en klantvriendelijk zijn. Erg blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering. Goede communicatie.

Bezorgers blijven uitblinken

Redelijk wat bestellingen bij Coolblue gedaan. Altijd netjes op tijd, en bezorgers die service hoog in het vaandel hebben en waarbij ik geen een keer het idee kreeg dat ze iets extra's tegen hun zin moesten doen. Coolblue is.vaak niet de goedkoopste maar voor mij staat, zeker bij de grotere dingen, voor mij de 1e keus is.

alles perfect

snelle levering, op tijd afgeleverd.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN