Alles klopt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel blij met de snelle levering

Ik ben superblij met het goede overzicht dat je op de website vindt, de heldere communicatie tijdens het bestelproces en de snelle levering.

Vriendelijk en snel

Ik kwam in de winkel een bestelling ophalen die ik online had geplaatst. Ik werd snel geholpen en meneer was erg vriendelijk. Hij vroeg of ik al ervaring had met het product en kon het goed uitleggen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Coolblue is een geweldige winkel met fijne service.

Product zoals omschreven en snel bezorgd.

Nope

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ik wordt goed op een leuke manier op de hoogte gehouden over mijn bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vond het sneu voor de PostNL bezorger. Die wist niet wat hem overkwam toen ik mijn zelfgemaakte confetti strooide

Goed bedrijf

Altijd betrouwbaar gebleken en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede deals en duidelijke informatie

Bij de meeste aankopen die ik heb gedaan heb ik altijd grote kortingen gekregen. Tevens wordt alles duidelijk vermeldt, zowel vóór als ná de bestelling. Over het algemeen een dikke aanrader!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantenservice mag beter informeren

Snel en duidelijk

Bezorging was zeer snel en fijn dat je een 15 minuten van tevoren nog een appje krijgt dat ze er bijna zijn Webshop zeer duidelijk en makkelijk vergelijken (Suck it bol.)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vrolijke jongeman leverde het pakketje af.

Cool !

Cool Blue !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Overzichtelijk webshop bestelling keurig op opgeven datum geleverd

Goede webshop met scherpe prijzen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Website, service, informatie, behulpzaamheid bezorgers en producten, gewoon tóp!

De gehele weg, van bestellen via de website, tot aan het leveren en installeren van het product, is er niets wat wat ons betreft verbeterd had kunnen worden. Het is gewoon perfect geregeld bij Coolbleu!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen, volgende dag in huis Zeer ruime keuze Wasmachine zelfs op zondag geleverd

Doen wat jullie beloven

Helmaal top !!!!!

niets op aan te merken

Geweldig toch

Aandacht

Aandacht voor de kleine dingen. Ik kwam binnen met mijn hond en hadden tot mijn verbazing een koekje voor hem. Klasse service en fijne informele, menselijke gesprekken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een mogelijkheid om zelf via de app een plaats aan te vragen in de winkel voor afhalen. Eentje waar je bij binnenkomst kan “inchecken” of zodra via locatie zichtbaar is dat je de winkel binnenloopt je automatisch op het bord bij wachtende verschijnt.

Ronduit zoals omschreven

Telefoonhoesje besteld. Product zoals omschreven en goede prijs/kwaliteit verhouding

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

enthousiast, vriendelijk en goed product

De site van coolblue is heel overzichtelijk en inzichtelijk. De reviews zijn behulpzaam bij het maken van een keuze. De prijs is marktconform. Soms zou ik wat meer acties wensen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? meer kortingacties

De bestelling is precies op de afgesprokentijd geleverd en ook aangesloten zoals afgesproken. Ook de oude wasmachine is meegegaan met de chauffeur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top afhandeling en duidelijke communicatie

Zoals verwacht en van de vele andere ervaringen gewoon TOP

Duidelijk, snel en betaalbaar

Ik zocht een verrekijker, maar had er geen verstand van. Bij coolblue staat nuttige informatie waardoor ik wist welk model goed voor mij was. Besteld en een dag later in huis.

Goede service, nette prijzen

Onlangs een wasdroger besteld. (miele) Ik werd een uur vooraf gebeld dat ze kwamen leveren. Alles gebeurd met een glimlach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering; netjes en degelijk verpakt.

Betere communicatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Communicatie verbeteren