Lekker snel goed product geleverd

Product voldoet aan beschrijving en is keurig netjes afgeleverd inclusief nazorg per mail

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Snel, netjes en voordelig

Snelle levering van het bestelde product, duidelijke bezorgafspraken en goed begeleid aankopen doen. Fijn dat het ook zo kan bij een (internet)winkel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede service, vriendelijke medewerkers, goede adviezen/beoordelingen producten

Medewerkers zijn inderdaad altijd vriendelijk, de Coolblue keuzes zijn ook echt goede keuzes, service is tot nu toe goed bevallen, prijzen zijn redelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijzen zouden nog iets lager mogen

Duidelijk en behulpzaam

Oplossing gericht als er iets mis is en omgeruild moet worden en bereid om te helpen altijd, ik blijf klant en me omgeving coolblue aanbevelen.

snel en uitstekende service

wasmachine kapot door 400 volt uit de stroom voorziening, gemaild en de volgende dag stond daar weer de nieuwe wasmachine, prima service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, product netjes verpakt en dus in goede orde ontvangen

Klant is koning gevoel

Sinds mijn eerste bestelling nooit meer ergens anders willen kopen ! Wat een topbedrijf !

Top telefoon

Mooie telefoon voldoet aan de eisen werkt prima, kortom echte aanrader

Vlug en snel

Komen afspraak na na bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Goede online winkel met fantastisch razendsnelle bezorging; tevens voor een prettige prijs!

"COOL BLUE" YES "WE DO"

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top bedrijf maar uitwerking minder.

Super bedrijf maar zij beloven bijvoorbeeld om je oude apparaat retour te nemen. Vervolgens wordt het pakket niet door een coolblue bezorger bezorgd maar door een PostNL bezorger die het pakket gewoon voor de deur zet en niet eens aanbelt. Daar zit je dan met je retour apparaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie bovenstaand

Zeer behulpzame aardige jongens

Zeer fijne hulp, aanrader

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue heeft een ruim aanbod, een overzichtelijke website en snelle levering.

Top (web)shop met goede service

Fijne webshop met ook fysieke winkels. Op de webshop een steeds uitgebreider assortiment met vele categoriën producten die goed geprijsd zijn. Niet altijd de goedkoopste op internet, maar nooit heel duur. Het prijsverschil t.o.v. de goedkoopste zie ik maar als betalen voor de service, want die is uitstekend!! Zowel digitaal als fysiek in de winkel, je wordt snel geholpen en ze proberen je probleem altijd netjes en coulant op te lossen. Het personeel is altijd vriendelijk en de winkels zijn zó ingericht dat je nooit lang staat te wachten en altijd meteen door de juiste medewerker wordt geholpen.

Super tevreden :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? .

Supersnelle levering!

Op een nationale feestdag in de avond besteld en de volgende dag al geleverd!! Coolblue is supersnel. En dan ook nog een dag na levering een mail met heel veel tips voor mijn espresso machine te gebruiken! Coolblue, de coolste winkel!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Correct, snel, en perfecte afhandeling

Product volgens omschrijving, snel geleverd, geen teleurstelling, perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles gaat makkelijk en snel! Besteld en volgende dag netjes optijd afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product volledig volgens informatie en snel geleverd

Prettig online winkelen, goede communicatie en snelle levering

prima service

prima service

Supersnel geleverd!

'savonds TV besteld en dag erna om 11:00 stond de bezorger al aan de deur. je krijgt een tijdslot van levering van de dag erna en zoals afgesproken belde de bezorger 15 min. van te voren op, dat ze bijna bij ons waren om te leveren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goeie service, vriendelijk, duidelijk, goed product, leuke aanbiedingen.

Doen wat ze beloven

Ze komen toezeggingen na (nog geen neg. ervaringen mee gehad) en laat ik het maar gewoon toegeven: ze hebben me ook in hun broekzak door de overdosis humor in de reclame-uitingen.

Top apparaat

Supersnel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijke site, goede communicatie.snelle levering afspraken omtrent levering duidelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

64 Weena