snelle service

Snel besteld en in huis.

Super fijne bezorging

Op het moment dat de TV werd gebracht werden er diverse meubels binnen gesleept en was een aannemer nog bezig de gevel te renoveren. De mannen van Coolblue maakt te niet uit en brachten keurig de TV naar de gewenste plek! Super vrolijk en met plezier. Allemaal heel vlot.

Super snel geholpen

‘s Ochtends een bestelling geplaatst en ‘s middags opgehaald, binnen 5 minuten stond ik weer buiten. Ging lekker snel en effectief. Tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, vriendelijk, product zoals verwacht

Adequate afhandeling niks op aan te merken!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd en naar wens bezorgd!

Hele vriendelijke bezorger aan de deur gehad met verstand van het product! Goed gedaan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Prettige koopervaring, snelle levering.

Ik was op zoek naar een DVD speler, om zo af en toe wat oude DVD's af te kunnen spelen, maar wel 1 met ARC HDMI aansluiting, om ook van dolby surround geluid te kunnen genieten, mijn keuze viel op de Sony DVP-SR760H, compact, makkelijke bediening en aansluiting, en zeer voordelig in prijs, binnen 1 dag bezorgd, dus ben zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

vriendelijke mensen, goede communicatie maar niet alles compleet

Inhoud van de doos was niet in overeenstemming met wat er zou moeten inzitten. Reinigingsmiddel ontbrak. Komt waarschijnlijk omdat het een retourzending was van eerdere klant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? kijk bij retourzendingen van eerdere klant inhoud beter na

Altijd snel.correct en goede service

Mijn ervaring met Coolblue is allen altijd goed. Goede levering en betrouwbaar. Als ik kijk op internet als ik iets wil kopen kijk ik altijd ook bij Coolbleu en ik kies dan als ik alles heb gekeken voor Coolbleu omdat het altijd goed is en als er iets is wordt het keurig opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering, prima artikel voor een goede prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

altijd gewoon hele goeie service

gewoon een goede zaak met prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

info en levering op orde

Goede eerste indruk. Ik ben de laptop nog aan het uitvogelen, daarom te vroeg voor een goed oordeel.

Snel en goed geregeld

Alles snel en goed verzorgd

Grandioos

Snel en goed afgeleverd vriendelijke bezorgers en op tijd keurig afgehandeld topprestatie

Tot de volgende keer

Naast Tweakers gebruik ik Coolblue ook om te vergelijken. Ideaal. Deze keer had ik een iPad ‘nodig’ ter vervanging van een MacBook Air. Na veel zoeken kwam ik uit op deze. Ik heb er een paar dagen over nagedacht en kwam weer terug op de website. Het is makkelijk navigeren op de website. Snel gekeken naar een tweedekansje maar die was er helaas niet. Terug naar mijn nieuwe liefde en de koop was zo gesloten. Volgende dag kon ik het ophalen bij mij gekozen afhaalpunt. Geen spijt van! Dus, tot de volgende keer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Persoonlijke benadering en excellente service

Zullen ze misschien ietsiepietsie duurder zijn dan de goedkoopste dozenschuiver, de service is ongekend en ongeëvenaard. Het retourbeleid is uiterst soepel, de begeleiding naar de aankoop is uitstekend, de ontvangst in de winkel is perfect en het assortiment is goed vertegenwoordigd, zowel online als in de winkel. Kortom de leuze is gewoon merkbaar zodra je de winkel binnenstapt. Alles voor een glimlach. (ook zonder kans op een waardebon zou ik dit verteld hebben ;) ) 5 sterren is niet genoeg! Koen - Rotterdam

Gewoon top!

Prima service, top winkel/webshop

Altijd dikke prima

Ophalen bij een winkel in de stad is awesome, dan ben ik niet afhankelijk van post en pakketdiensten die tussen 08:00 en 22:00 op komen dagen

Goeie service

Snelle verzending, goede service

Beste webshop van Nederland

Altijd betrouwbaar, snelle levering. Tips voor de aangeschafte spullen worden nagestuurd. Is gewoon dik voor elkaar daar!

The Dutch Blue Wonder

Coolblue blijft verbazen met hun klantvriendelijkheid en support. Ook als het een keertje tegenzit.

Prima product en levering

Fijne bel

Hele goeie service

Fanatastisch bedrijf en service

Al jarenlang de standaard in sublieme service vergezeld met echte kennis van producten en klantgericht advies. Er wordt je nooit zomaar wat aangepraat, de beste optie is niet zomaar de duurste optie. Geweldige ervaring ook in de winkels, er is geen enkele andere keten die het zo goed voor elkaar heeft

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel snelle levering. En nette bezorgers. Alles netjes verpakt. En alle verpakking meegenomen. En nog het beste netjes een kwartier voor levering bellen. en op de Verwachte tijd geleverd. TOP..

Goede prijzen, snel geleverd

Tot nu toe heb ik met de Coolblue-app nog maar een item besteld, maar als ik zie dat mijn pakketje er al binnen 24 uur is na het bestellen, ben ik zeer tevreden met de service. Geen leverkosten is ook een grote pluspunt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, niet dat ik weet.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN