Op tijd, vriendelijke bezorger, en met een milieuvriendelijke bakfiets, top!

Altijd tevreden

Duidelijke site met goede tips en mogelijkheden tot vergelijking. Snelle levering.

Betrouwbaar

Goede service komt afspraken na daar kun je gerust een bestelling plaatsen. Bij problemen worden snel en corect opgelost met al een aanrader

Snelle en goede levering

Het product zat goed ingepakt en was de volgende dag al geleverd. Helemaal top!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eerste aankoop, zeer vriendelijke geholpen en zeker voor herhaling vatbaar!

Fijn geholpen en goed advies! Alles op voorraad en goede prijs!

Makkelijk & snel

Kijken en vergelijken, klikken en kopen en de volgende dag op desgewenst adres in huis.

Boven verwachting!

Ik dacht onze wasmachine wel samen met vriendlief naar beneden te krijgen, maar dat lukte niet. Omdat het een uur voor levering was kon het naar boven brengen niet meer toegevoegd worden aan de bestelling. Vriendelijk chatcontact opperde het de bezorgers te vragen. De Uiterst vriendelijke en zorgvuldige bezorgers hebben ons oude apparaat naar beneden en beide nieuwe machines naar boven getild en aangesloten! Ontzettend goede service dus! 10 uit 10!

Prima vlotte service!

Product wat besteld is, snel en goed geleverd.

Uitstekende retourservice

Van mijn telefoonhoesje begon na circa 1,5 jaar de zijkant van de achterkant los te laten. Binnen een dag reactie van de klantenservice dat ik mijn geld terug kreeg omdat er 2j garantie op het product zit. Meteen op de site een nieuwe besteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima levering en aardige bezorger

Super levering

Professionele installateurs. Krachtige sjouwers. Zeer tevreden mee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, helemaal niks

You are perfect, and i liked your goods and services, good quality and fast delivery

I bought many things from you, and I liked your service; also the delivery was perfect.

• N/A

Stofzuiger keurig op tijd bezorgd

Ik heb vorig jaar dezelfde stofzuiger gekocht. Hieruit blijkt mijn tevredenheid over het product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van mijn spullen

In de avond barbecue besteld Dag erna in de ochtend bezorgd Binnen afgeleverd door heel aardige Man

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn stofzuiger was kapot! Gelijk eentje besteld en direct de volgende dag in huis! Perpect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Op donderdag ochtend bestelling geplaats vrijdag morgen in huis Geweldig

Ja mijn bbq binnen 24 uur in huis. En ja hij voldoet aan de wensen. En de service is manjefikke

U vraagt, wij draaien!

De ene dag besteld, de volgende dag al bezorgbaar. Kon dat zelf een dagje uitstellen. Prettig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi snelle afhandeling en levering. Bedankt en tot een volgende keer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering en service altijd volgens afspraak

Heldere toelichting op het product en de service. Superfijn dat je je bestelling altijd op de afgesproken manier en tijd ontvangt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Graag mails met mijn voornaam ipv achternaam in de aanhef

Alles in goede staat ontvangen

Alles in goede staat ontvangen

Netjes en snel geleverd

Goed en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Daar koopje met een glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee absoluut niet

Goede service door vriendelijke medewerkers

De bezorging van de droger vond plaats op de overeengekomen dag. Via e-mail en SMS werd ik keurig op de hoogte gehouden van het verwachte levertijdstip. Een klein half uur voor de levering belde de chauffeur mij, en vervolgens werd er keurig bezorgd door twee hele vriendelijke medewerkers, die zorgvuldig met de droger om gingen.

Gedaan wat beloofd is

We zijn zeer tevreden , bestelling geplaatst volgende dag in huis

64 Weena

Rotterdam 3012 CN