Alles zoals beloofd!

Smooth (scheermesemoticon)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Woensdag voor 23.59 besteld, nu zondag nog GEEN printer in huis!!

Bezorging door POSTNL is volkomen de mist ingegaan. Woensdag 24 mei heb ik de bestelling gedaan. Ik mag nu blij zijn als ik de printer a.s. dinsdag of woensdag ergens bij een afhaalpunt op kan halen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? POSTNL niet laten bezorgen

Snel en ook terug sturen ging vlot

Prima, goede ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bijna alle producten onder 1 dak. Goede service en vriendelijk personeel. Bij klachten, geen probleem en wordt er naar een oplossing gezocht. Niet altijd de goedkoopste maar daar krijg je goede service voor terug.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik mis soms opties in filters bij het zoeken naar producten.

Goede snelle service.

Product zoals omschreven en verwacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Welkom met een glimlach kom je binnen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime sortering van goed spul……

Top bedrijf

Snel en keurig levering

Vtiendelijk en correct

Je kunt op coolblue rekenen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik ben op dit moment geheel tevreden

Duidelijke website en snelle levering

Coolblue heeft een duidelijke website waar de plus- en minpunten staan van een product. Er kan ook steeds vergeleken worden met andere producten. Coolblue levert ook snel en met een trackingcode.

Prettige site, snelle levering

Al lange tijd opzoek naar een nieuwe stofzuiger. Doordat ik op jullie site een duidelijke vergelijking kon maken tussen de stofzuigers waar ik tussen twijfelde, een juiste keuze kunnen maken. Volgende werkdag was hij al in huis!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en correcte levering.

Blij mee !!

Geweldig snelle service

Top! Wat moet je nog meer zeggen als het gewoon goed is!

Top geregeld allemaal

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden betreft aflevertijd.

Snel. Vriendelijk. Klantvriendelijk.

Meerdere malen gekocht via cool blue. Altijd leuke vriendelijk sociale medewerkers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kan ze niet bedenken

altijd goede service

overzichtelijke website met tips en suggesties, snelle levering volgens planning en handleiding voor installeren Samsung tablet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi product en snel geleverd!

Snel geleverd! Alleen had de bezorger niet aangebeld, waardoor ik mijn pakketje later kon ophalen bij een afhaalpunt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mag wel even aanbellen ;)

Prima koffiezetapparaat

Prima koffiezetapparaat, mooie vormgeving, snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Mooie tweedehands (tweedekans) product kunnen komen alleen doos was geopend dus ik ben blij met aankoop nieuwe product

Top spul en levering

Goede spullen ontvangen en wederom top en snelle levering. Ik bestel graag bij Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Topservice

Tv besteld voor mijn dochter en was binnen 10uur nadat de bestelling was geplaatst al in huis. 23.39 ongeveer geplaatst en rond 09.10 de volgende dag al binnen. Bezorgservice was ook top en vriendelijke personeel. Kunnen veel zaken een lesje van leren. In het verleden altijd goede service gehad en nu ook weer. Je betaalt wel iets meer dan bij een andere zaak ben ik dat nog niet tegen gekomen zowel in persoon als online.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zet het voort.

Coolblue altijd goed en snelle levering

Altijd goede ervaringen gehad, alleen nu iets minder. In de winkel heb ik een vraag gesteld aan een verkoper over de eufy deurbel. Of de home unit ook een beltoon gaf, zijn antwoord nee dan moet je er een chime bij kopen. Dit niet gedaan tot dat er een aanbieding kwam incl. Bel. Alleen nu blijkt dat de home base wel een duidelijke toon geeft. Jammer weet nu niet of ik de chime terug moet sturen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verkopers beter instrueren

Super levering en eenvoudig bestellen

Snel en makkelijk besteld, daarna super snel geleverd. Pakket in goede staat ontvangen! Bedankt en tot de volgende! Ik beveel Coolblue aan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Betrouwbare shop met een groot aanbod

Bij Coolblue weet je dat van A tot Z je bestelling professioneel behandeld wordt. Ik koop hier al jaren en van advies tot aflevering of zelfs installatie is altijd alles top geregeld. Heel fijn!

Top winkel

Mijne favoriete online winkelen.

Goed geholpen

Ik kwam iets ophalen wat ik online gereserveerd had. Bij binnen komst kregen we keuze uit koud water, koffie of thee. En na een beetje wachten kon ik mijn product ophalen. Goede service

64 Weena

Rotterdam 3012 CN