Fijne winkel

Gemakkelijk zoeken en bestellen, snel geholpen bij het ophalen.

Klant. Inderdaad koning.

Coolblue heeft mijn nieuw bestelde laptop geleverd op de afgesproken datum. Ik bestel dit soort dure producten altijd bij Coolblue omdat hun (klanten)service altijd goed is. Zoals 30 dagen bedenktijd en meedenkend naar een oplossing. Ook als een product iets te laat geleverd wordt is er altijd een passende oplossing voor handen. Top!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Klantvriendelijkheid en service zijn onderscheidend.

Goede keuzehulp. Bestelling makkelijk te plaatsen. Leuke mailtjes om pakket te volgen . Bezorgt op beloofde moment.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering...goede prijs..goed op de hoogte gehouden over de status van de levering

Prima geregeld

Product besteld en binnen afgesproken tijd geleverd. Blij mee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Prima website

Snelle levering. Goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De beste website en uitstekende service

Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar daar krijg je ook wat voor terug. De website is super overzichtelijk met zinvolle filters en veel informatie. Bovendien biedt Coolblue een snelle levering en een prima service. O ja, de Tweedekansjes zijn de kers op de taart!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima artikel en snel geleverd

Koelkast s avonds besteld. Hij wordt de volgende ochtend geleverd

Geweldige (web)winkel

De dag nadat ik mijn bestelling/reservering op de website had geplaatst ging ik hem ophalen. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen met alle egards. Ik ben hoogst zelden zo prettig ontvangen in een winkel. Mijn bestelling stond klaar en werd gelijk opgehaald. Alle lof voor het personeel van de winkel in Den Bosch.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Extreem snelle service en vriendelijk personeel

´s-Avonds om 22:00 besteld en de volgende ochtend om 09:00 in huis! Heel vriendelijke bezorgers, met belletje half uur van te voren. Product in de huiskamer geleverd. (zwaar!)

Super service en snel

Super service en snel . En vriendelijke bezorgers

Snel besteld snel geleverd

Prima website prima prijs kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Aan de afspraak gehouden en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Klasse, snelle levering en gunstige prijs

Makkelijk vriendelijke webshop, makkelijk bestellen, en het inwisselen van kadobonnen, in mijn geval 2 stuks geen probleem.

Tevreden

Tot nu toe zeer tevreden. Ruime keuze, goede service. Uitverkocht maar dag erna toch beschikbaar met een mooie aanbieding. Snelle bezorging. Als dit ook zo is bij volgende bestellingen zouden het 5 sterren kunnen worden.

Zeer goed alles

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

apparaat was de zelfde dag 60 euro goedkoper op de coolblue website.

niet ok, heb gebeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service, geweldige bezorgers en een prachtig en goed werkend apparaat verder

Niks aan bovenstaande toe te voegen. Een zeer tevreden klant!!!!

Gewoon goed.

Meerdere keren bij Coolblue gekocht en altijd correct geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? telefoonnummers van winkels op jullie site vermelden.

Mijn ervaring met Coolblue is iedere keer opnieuw erg positief. Of het nu gaat om een artikel retour sturen i.v.m. mankementen of service of een nieuw artikel, Coolblue staat goed bekend en dat maken ze waar!

Geen problemen.

Goed op de hoogte worden gehouden tijdens het hele proces van bestelling tot levering. Met goede zorg afgeleverd en tot op de plek gebracht waar het apparaat komt te staan.

Top service en snel

Ik ben goed en snel geholpen

Probleem opgelost

Bestelling autokoelbox verliep zoals gebruikelijk vlekkeloos Helaas was dat bij PostNL niet het geval; levering diverse malen uitgesteld en daarover slecht gecommuniceerd Helpdesk Coolblue verleende zeer snel en vriendelijk hulp waardoor de box toch net voor onze deadline arriveerde

Genadeloosgoed

Voor de beste prijzen, service en snelle levering ga ik voor alle electronica naar coolblue. Over de jaren heen veel producten besteld van oven tot mobiele telefoon, tv, koptelefoon enzenz. Snel besteld en super snel geleverd

64 Weena

Rotterdam 3012 CN