Vandaag besteld morgen in huis, klopt helemaal. Al heel vaak iets bij Coolblue besteld. Ook via de chat goede hulp geboden.

Betrouwbaar

Altijd fijn winkelen bij CoolBlue. Snelle bezorging, geen gedoe bij retouren. Een bedrijf waar je van op aan kunt!

Prima bedrijf

Prima bedrijf die weten wat klanten graag willen. Meerdere producten besteld tot volle tevredenheid.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Tot nu alleen maar positief. Vriendelijk personeel die een stapje verder gaat om je koopervaring aangenaam te maken.

Goede service, duidelijke communicatie

Je weet waar je aan toe bent en er is geen gezeik als er iets mis gaat. Topwinkel!

Simpel,snel en correct

Simpel te bestellen Snel en correct geleverd.

As promised

Bestelling geplaatst, keurig op tijd geleverd en nu gaan genieten van de nieuwe producten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product zoals omschreven. Snelle levering, goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen enkel moment spijt gehad van mijn bestelling

Vanaf het moment van bestellen tot aan het gebruik van mijn gekochte product heb ik geen spijt gehad. App is overzichtelijk, de levering is top en het product is ook wat ik verwacht had.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Omdat het binnen een dag binnen is zonder bezorgkosten en dat geen week moet wachten

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Makkelijk snel en vriendelij

Snel geleverd. Chauffeur belde keurig een half uur van te voren en leverde het netjes af tot over de drempel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Als er iets aan de hand is met je product wat je aangeschaft hebt, zorgen ze gelijk voor een oplossing!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk besteld en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd worden bestellingen op tijd geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede service, snel bezorgd

Besteld is volgende werkdag in huis. Goede kwaliteit en goede levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk, simpel en snel.

Het is simpel om alles te vinden op de site, overal staat duidelijk bij hoe en wat etc... Bestellen gaat ook simpel, en je hebt alles snel in huis. Mocht er onverhoopt wat verkeerd gaan, kapot gaan etc... dan word het altijd netjes opgelost. Dus zeer tevreden met het bestellen via coolblue.

Winkelen

Ik ben zeer tevreden, snelle levering, goed beschermd product, alles is duidelijk en leesbaar. ik raad aan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 5/5

snel en volgens afspraak

Elke keer als ik bestel verloopt de levering volgens afspraak. Vriendelijke bezorgers en een goede klantenservice: als er iets mis is, wordt het direct opgelost.

Experience was great

Very prompt delivery, accurate information. I would always recommend CoolBlue over any other store. It’s way better than MediaMarkt for sure.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een uitgebreid aanbod, gemakkelijk bestelproces en snelle en adequate levering! Wat wil je nog meer?

Heel blij met de uitgebreide aanbod. Makkelijk te bestellen en goede communicatie rondom de levertijd. Echt een snelle en correcte service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Fantastic service

I just love the whole experience of ordering, information flow, the way I was welcomed by a Coolblue customer service to help with my order pick up, etc…everything went very smooth. The only suggestion I have is to somehow making the “waiting area” even clearer, to pick up the order. We were said to proceed further and that we would be called to pick up our order but it was a huge area. It would be maybe helpful if you designate an area with sitting area or coffee/tea area for people to wait. If you want to encourage customers to walk around to see your products, I understand you dont want them to sit. But it would be good to give that option for those who would like to sit. In general very nice experience I had. Thanks, Figen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Read above

Snel, goed

Snelle leverering, duidelijke informatie

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling en prima prijs. Geen specifiek advies nodig gehad. Voorheen altijd goede ervaring met Coolblue dus akkoord om paar tientjes meer te betalen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

We hebben een wasmachine besteld op zondagavond en maandagochtend al rond 10::00 uur geleverd. Vriendelijke personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

64 Weena