Snel bestellen, snel bezorgd en ondertussen prima op de hoogte gehouden

Ik heb een schroefboormachine besteld, die er binnen twee dagen was. Niets op aan te merken. Coolblue is de eerste plek waar ik zoek wanneer ik een apparaat met een stekker nodig heb.

Snel en correct geleverd

Snel en correct afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ik ben tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima assortiment maar stop met zoveel e-mails sturen.

7 e-mails voor de bestelling van een simpel product (waar ik blij mee ben) is veel te veel en totaal overbodig. Dat maakt dat jullie maar een ruim voldoende krijgen en ik volgende keer drie keer nadenk of ik wel bij jullie wil bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet zoveel e-mails sturen

Snel een goed product in huis!

Voor de verjaardag van mijn vrouw was ik op zoek naar een espressomachine. Die vond ik voor een lage prijs bij CoolBlue. Nadat ik het besteld had was het de volgende morgen al vroeg in huis, dus op tijd om overhandigd te worden als kadootje!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Jullie klantenservice is zo goed dat ik geen moment twijfel over waar ik mijn electronica aanschaf. Ga zo door!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Ontzettend fijne en snelle service

Ik heb online een nieuwe telefoon besteld en deze direct kunnen ophalen bij Coolblue Oostplein. Goed, vriendelijk en snel geholpen.

Niet tevreden met bezorgen

Snel afgeleverd maar pakketje in brievenbus bezorgd en bezorger heeft het het ondertekend ipv mij. Toen ik zeker thuis wachtte op hem ..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Juiste persoon moet pakketje onderteken . Niet bezorger

Fijne klantvriendelijke service

Vriendelijk en kundig personeel.

Erg aangenaam

Persoonlijk snapte ik eerst niet dat ik me moest aanmelden bij de deur voordat ik mijn bestelling kon ophalen. Maar hierdoor werd mijn ervaring zeker beter vanwege dat nadat mijn naam werd geroepen ik binnen no-time mijn bestelling had betaald en kon ik de deur uitlopen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets duidelijker aangeven dat je je eerst moet aanmelden

Snel en behulpzaam

Fijn, snel en efficiënt geholpen. Goed garantiebeleid

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fan vanaf het eerst uur!

Coolblue staat voor mij gelijk aan op en top Nederlands, kwaliteit vs prijs vs eigen karakter. Ik kijk niet eens of een artikel met een stekker elders voordeliger is, de (na)service en klantgerichtheid is super. Ik wordt altijd erg blij van de filmpjes van Pieter, met name die met de Sint ;)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets minder emails na bestellen, 3 of 4 is soms wat veel...

Gemakkelijk en helder

Telefoon bestelling. Coolblue is gemakkelijk en communiceert goed. Ik was niet thuis op het moment van levering. De bezorger had geen briefje of bericht achter gelaten. Daar maakte ik me wel zorgen over. Waar is de telefoon nu? Via de mail kreeg ik uiteindelijk bericht dat die op een afhaalpunt ligt. Helaas niet het dichtstbijzijnde punt, maar verder weg. Dat is niet echt handig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging indien niet thuis. Laat een briefje achter en graag het dichtsbijzijnde afhaalpunt.

Snel ophalen, goede service

Verkeerde info in website

Ik zoek een reader voor een CF card en heb een selectie gedaan op basis van de specifieke opmerking dat deze reader geschikt is voor CF (met foto erbij). Bij aflevering blijkt duidelijk dat de CF card niet wordt ondersteund. Inmiddels retour verzonden Maar dus een slechte ervaring na over het algemeen positieve ervaring met Coolblue Ik zie nu dat de info op de website is gecorrigeerd (had wel netjes geweest daar iets over terug te koppelen).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gegevens op website graag even controleren

Geweldig bedrijf

Bestel al heel lang bij coolblue ze hebben me nog nooit teleurgesteld als een product kapot gaat krijg ik een nieuwe of me geld terug en als ik een vraag heb staat de klantenservice altijd voor me klaar ze helpen me inderdaad altijd met een glimlach in 2 woorden fantastisch bedrijf!!

fijne professionele webwinkel

makkelijk bestellen, duidelijke omschrijvingen en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon goed en snel geregeld

Altijd snel en goed geregeld tegen zeer concurrerende prijzen. Coolblue heeft ook meer als alleen elektronica en witgoed in het assortiment. Zeker altijd de moeite waard of een bepaald product ook via Coolblue geleverd kan worden.

aardige chauffeur

Aardige chauffeur. op zondag geleverd. Bakkie koffie gedaan voordat hij weer verder ging. Nette uitleg over product, betreft installatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

de snelle bezorging

De snelle bezorging en de bezorging op zondag en ook nog de goedkoopste.

Alles top!

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en duidelijke uitleg.

Op zondag vrolijke mens

Tp link deco x50 besteld ivm aanschaf gigabet snelheid. Deze deco's versie voldoet aan mijn verwachting. Coolblue bezorgd ook op zondag en daar wordt je vrolijk van als je toch op zaterdag avond een bestelling bij ze plaatst.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en makkelijk besteld en geleverd

Snel en gemakkelijk besteld, site overzichtelijk met prima informatie. Levering binnen 1 dag

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips alles prima

snelle levering op zondag

Op de website kon ik goed zaagtafels vergelijken. Uiteindelijk gekozen voor een stanley. Die werd op zondag bezorgd door een heel vriendelijke en nette bezorger, die zelfs de zaagtafel naar mijn schuur heeft gebracht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak gebruik van google voor navigatie :) ons huis is voor sommige bezorgers moeilijk te vinden, terwijl Google je voor de deur brengt.

Snel en netjes geleverd Samsung tv

Prijzen op de website zijn scherp en in verhouding met wat je vind op internet. Alles ging vlot, tot het bestellen op de website en tot het leveren naar mijn appartement. Ik woon 4 hoog en zonder te vragen kwamen ze tv boven brengen en namen ze ook mijn tv op. Ik ga wel vaker bij coolblue bestellen! Zeer tevreden over hun service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

64 Weena