Niets te klagen

Site was duidelijk, bestelling werd de volgende dag bezorgd (zelfs op de zondag). Erg positief over de snelle service van Coolblue.

Goed idee met de fiets

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dat je nog kunt aangeven waar je precies moet zijn tomtom zet niet altijd een toevoeging zoals 46 A

Kwaliteit en service is prima!

Eerlijke info.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op zondag bezorgd, dat is fijn. Product zoals verwacht en omschreven!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend al geleverd. Snelle service waar je blij van wordt :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd, betrouwbaar als altijd

Geleverd volgens verwachting met de zekerheid dat retourneren nooit een probleem is.

Alles volgens wens

Afgeleverd volgens wens en op tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed en snel geleverd!!!!

Erg tevreden, kreeg meteen mail en werd goed op de hoogte gesteld van levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Had graag factuur, I.v.m. Garantie.

Maar dat kan een ruime voldoende worden als ik mijn factuur ontvang.

Ik ben bijna super tevreden als ik mijn factuur ontvang in Mijn Coolbleu account. Dan geef ik coolbleu een 10.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? NVT

Coolblue levert een goede kwaliteit en duidelijke service.

Bij het bestellen staat alles duidelijk omschreven. Levertijden klopte en benodigde ondersteuning kun je zo opvragen. Dit is een totaal pakket. Enige wat eventueel fijn zou zijn is een telefooncentrale per locatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eventueel een lokale telefoon (per locatie)

Alles klopte gewoon.

Keuze uit stoomstrijkijzers goed gerubriceerd. Daarom makkelijk om een keuze te maken. Bestelling makkelijk en levering volgens afspraak. Alles klopte dus gewoon. Heel prettig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vlotte levering, alles klopt tot in de puntjes. Op afgesproken tijdstip bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten

Geweldige service!

In 2021 een magimix koffiezetter gekocht, echter helaas defect, ter reparatie aangeboden krijgen volledige bedrag tegoed! Vrijdag nieuwe besteld en zaterdag geleverd! Echt top service, jongeman aan de telefoon (Belgische accent) heeft mij zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik kwam vaker, maar nu nog meer bij Coolblue. Dankjewel voor de service!

Altijd goed

Coolblue, altijd goed. Website is superieur als het gaat om gebruiker gerichte communicatie, levering en communicatie altijd goed

super snelle levering

zeer snelle levering en prima produkt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd betrouwbaar en service gericht

Snel besteld snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Laat niets te wensen over!

Ik heb gebruik gemaakt van de keuzehulp. Heel fijn, veel aan gehad. Vervolgens het gewenste product uitgezocht. Had ook nog de mazzel dat hij afgeprijsd was. En binnen 24 uur had ik 'm thuisbezorgd. En binnen 10 minuten na bezorging kreeg ik een mail van Coolblue met tips. En ook deze kwamen bijzonder goed van pas. Kortom helemaal gelukkig, niets te wensen over.

fantastisch

een geweldige monteur die de tv plaatste

Super snel en betrouwbaar

Altijd alles in goede staat geleverd. Coolblue is een super betrouwbare winkel die je nooit teleur stelt met service.

snelle service

snelle service binnen een dag bezorgd ik was niet thuis maar netjes bij de buren neergezet, en in de mail dat ik het kan halen bij de buren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Besteld eenvoudig, bezorgd heel snel

Website is overzichtelijk de bestelling is een fluitje van een cent de service vóór, tijdens en na de bestelling is prima. De levering gebeurt volgens afspraak (en "volgens het boekje")

In 1 woord uitmuntend

Komen alle afspraken na. En fijn personeel

Goede hulp / Service

Volgende dag al op voorraad. Vriendelijk en behulpzaam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg vriendelijk geholpen in de winkel

Mijn bestelling in de winkel afgehaald en ik werd erg vriendelijk geholpen! Perfecte service van cool blue, ook deze keer weer een glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houden zo

64 Weena