Telefoon kwijtgeraak tijdens reparatieservice en cool blue geen reactie meer.

Telefoon kwijt tijdens reperatie service.. Al 4 weken zonder telefoon en de reparatie kosten al betaald.. coolblue vind het niet nodig om te reageren...

Topservice

Doet wat het beloofd. De website geeft alle informatie overzichtelijk voor jong en oud. Bezorgservice is uitmuntend en stipt.

Snelle levering, goede service

Als je iets bestelt dan staat het de volgende dag voor je deur. Ik ben eigenlijk nog nooit teleurgesteld geweest in Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijzen en daadwerkelijk de volgende dag in huis!

Tegenwoordig beloven bijna alle webshops, voor 22:00 bestellen volgende dag in huis. Maar uit ervaring blijkt dat dan "de verzending is vertraagd" waardoor het niet op tijd binnenkomt. Bij CoolBlue heb ik mijn bestellingen altijd de volgende dag echt in huis! Ze hebben bovendien goede prijzen, waardoor ik tegenwoordig ook niet meer verder zoek als ik iets bij CoolBlue heb gevonden. Neem bovenop het ruim assortiment en dan hoef je bijna nergens anders te kijken!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

super positief! altijd op tijd en duidelijke informatie.

De prijs kwaliteit van het product dat ik zoek is zeer goed. Het assortiment is ook heel goed. De aanbevelingen die ze geven zijn pin point. De informatie over het product is altijd aanwezig en zeer behulpzaam. Ik hou van de zeer duidelijke berichten voor de levering van pakketten en de track en trace.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ik wil graag op de hoogte blijven van speciale verkopen

Fijne winkel, groot assortiment, voorraad en klantenservice

Meerdere producten gekocht bij Coolblue, razendsnelle verzending, goede ophaalmogelijkheden. Producten zijn bijna altijd op voorraad, anders doorgaans snel leverbaar. Bij een probleem wordt er meegedacht aan een werkbare oplossing, bijvoorbeeld alleen een onderdeel vervangen als het product niet om te ruilen valt door toevallig niet op voorraad. Garantiezaken en retouren worden snel en makkelijk afgehandeld. Ik kan iedereen aanraden om zaken te doen met Coolblue.

1 dag levering ook op zondag

Moederdag kado gewoon op zondag leveren na bestelling op zaterdag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima

Prima klantenservice en een mooi product!

Bij het ophalen van het bestelde product kwam ter sprake dat ik net verhuisd was. Twee dagen later trof ik ineens een kaartje op de mat, met een welkomstboodschap in mijn nieuwe woonplaats. Super leuk!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen, houwen zo!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs

Blij met onze nieuwe wasmachine

Wasmachine is keurig netjes en op tijd afgeleverd. Het is een tweede keus en zat netjes in dikke plastic verpakking verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals een aantal malen eerder: Coolblue doet bij onze bestellingen altijd wat het zegt.

Het bestelde artikel, in dit geval een koffie volautomaat was er gewoon de volgende dag zoals beloofd.

vlotte bestelling

na de bestelling binnen 24 uur geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een beetje laat maar voor de rest goed

Mijn pakketje was iets te laat maar voor de rest was het goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super website werkt goed snelle bezorging en super vriendelijk personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Topp

Zeer goede service werdt direct geholpen en zoals afgesproken lag het product dat ik had besteld op locatie op de aangegeven tijdstip

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

voor kwaliteit betaal je, ja... het wordt een 10 als jullie prijstechnisch de beste waren.

website goed, beschrijving goed, bezorging snel, goed en vriendelijk, niets op aan te merken.. Het zijn maar een paar euro, maar voor kwaliteit betaal je natuurlijk. Maar voor die paar euro hadden jullie ook iets aan de prijs kunnen doen.. Maar ik blijf tevreden (vaste) klant. Maar wil jullie graag een tien geven. Ga zo door....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie omschrijving graag een 10 willen geven.

Snelle levering!

Goede service en snelle levering door Coolblue. Zeer tevreden

Zeer positief

Op de Coolblue site vindt je alle relevante informatie over de aangeboden producten en veel meer. Super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Perfecte levering

Veel voorraad dus snelle levering van topproducten ! Coolblue maakt beloftes waar ! Coolblue is mijn ideale webshop !

Binnen 24 uur bezorgd en fijn aangesloten

Online prima keuzehulp. Oude wasmachine wordt gelijk afgevoerd, net zoals het verpakkingsmateriaal. Vriendelijke bezorger. Helemaal goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Service voor een prima prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijk bestellen op de website. Snelle afhandeling en levering. Service is TOP

zie onder

kopen met een glimlach.....!

Alles op tijd!

Game gepreorderd, was keurig op tijd, nette communicatie, niks op aan te merken :)

64 Weena

Rotterdam 3012 CN