Super snell en goed bezorgd!

Ik heb thermal paste gekocht voor mijn cpu en hij kwam door de brievenbus wat super handig is. Niks kapot of beschadigd en de thermal paste werkte helemaal goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nette bezorging, goede tips over gebruik bij het afleveren. Product doet wat het moet doen.

Goed geassisteerd

Ik kwam een bestelling ophalen dus het was niet heel bijzonder maar ik werd vriendelijk te woord gestaan en de preorder werd snel en vakkundig afgehandeld. Mooie prijs ook voor een collector's edition voor de laatste Zelda.

Helder, snel, betaalbaar.

Als ik iets koop bij Coolblue dan is het altijd duidelijk hoe alles zit, wat ik precies koop enzo.

Fijn winkelconcept

Goede kwaliteit produkten en snelle levering met goede bezorgopties.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snel geholpen en vriendelijk personeel.

Coolblue stelt mooi telleur

Fijn, snel en correct.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goede service en bezorging netjes op tijd

Heb echt niks te klagen Vind het een fijne overzichtelijke site om dingen te vergelijken en genoeg product informatie om de juiste keuze te maken En de prijs is ook altijd goed en iets goedkoper kan soms wel maar dan vraag ik me altijd af of de bezorging en het product wel op tijd of helemaal niet komen Ik ben zeer tevreden over Coolblue ga zo door Mvg Chris

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wasmachine ziet er mooi uit. Goede levering en service.

Geweldig…

Product voldoet aan mijn wensen…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levering via post.nl

Uitstekend, veel vriendelijkheid en supersnelle levering

Veel keuze, snelle levering en goede service!

gewoon zoals het hoort

alles klopte als een bus, van bestelling tot levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle correcte levering, goede aftershave sales.

Snel geleverd. Duidelijke instructies, Nederlandstalige uitgebreide handleiding.

Duidelijk

Bij het aansluiten van de wasmachine hadden de monteurs geen opzetstukjes die op kleinere buis past. Iets wat weinig tot geen ruimte in neemt in de bus. Kon wel een stukje van de afvoerslang maar daar zou de garantie mee vervallen? Apart. Zelf de buis vervangen met een bredere buis. Wel blij dat de kosten voor het aansluiten terug werd geboekt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Standaard alles voorradig hebben in bus m.b.t. aansluiten wasmachine.

Snelle bezorging, fijne tips om de ps5 goed te installeren

De website is heel overzichtelijk en de filters met zoeken helpen bij het vinden van het juiste product. Bezorging is snel en dankzij de samenwerking met postal de volgende dag daar al op te halen.

Gewoon top!

De chauffeur liep terug naar zijn bus om een tekening voor mijn dochter te pakken. Service met een glimlach, maar dan ook echt! Gewoon top!

Snelle en vriendelijke service

Online een artikel gereserveerd. De volgende dag opgehaald. Het lag al klaar en ik werd vriendelijk geholpen.

GOED!

Snelle levering. Vriendelijke behulpzame bezorger. Hoefde eigenlijk alleen maar te bezorgen over de drempel. Dat dit de achterdeur was, was geen probleem! Gaf ook duidelijk uitleg over de ingebruikname van de wasmachine!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Topbedrijf

Zeer content met coolbleu, snelle levertijden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik heb niks aan te merken, ga vooral zo door

Klantvriendelijk

Ondersteuning bij het verlenen van een probleem.

Bijzonder snelle levering

‘S avonds besteld de volgende morgen leveren voor een topprijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Fijn geholpen

Zelda besteld voor de release en we konden hen gelijk om 9:00 ophalen, ideaal! Verkoper die ons geholpen heeft wist zelfs wat extra info over de game! Heel leuk!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer fysieke winkels, zuidas is wat uit de richting voor ons (Zaandam)

Volgens bestelling geleverd

Super snelle service!

Mijn stofzuiger ging kapot en de volgende dag had ik al een nieuwe. Zoals altijd is mijn bestelling weer snel geleverd door Coolblue.

gewoon top

snel bezorgd, super aardige en behulpzame bezorger. hij heeft mijn oude tv weer meegenomen, daar was ik ook ontzettend blij mee!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN