Alle afspraken kloppen. Alleen de verzending met post nl is waardeloos. De bestelling van een Nintendo game kwam twee dagen te laat. Is altijd hopeloos. Kan jullie aanbevelen daarvoor een andere transporteur te nemen. Verder alle lof voor Coolblue Jack
Helder en duidelijke communicatie, vlot geleverd
Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Want hij is onbeschadigd geleverd en mooi op tijd met de levering. En werd netjes gebeld dat hij eraan kwam
Prijs artikel was goed en coolblue is vertrouwd. Artikel netjes op tijd geleverd
Nieuwe Senseo Maestro besteld in de avond zoals beloofd werd hij de volgende dag geleverd !! In een goede staat !! Zeer tevreden.
Product besteld, volgende dag meteen in huis gekregen. Je krijgt een SMS van coolblue ( wat erg handig is omdat ik zelf minder in mijn e-mail kijk ) Je ziet tussen welke tijd het komt en je krijgt een SMS 15 minuten voordat hun erzijn! Top service
Ik vind dat coolblue zich onderscheidt van andere retailers door hun professionele handelingen. Ik ben voor mijn gevoel verzekerd van duidelijke info over mijn bestelling, ook ben ik ervan overtuigd dat ik altijd goede hulp krijg wanneer er eventuee iets niet juist is aan mijn bestelling. Ik heb ditmaal een tweede kans product uitgeprobeerd, dit beviel mij erg goed. Ik ben wederom dik tevreden!
Zeer persoonlijke aanpak en een adequate en vriendelijke verkoopster!
Ik ben zo blij met mijn nieuwe Vitamix! Hij werd supersnel geleverd en werkt zo goed!
Bestelling lag keurig op tijd klaar en ik werd snel geholpen.
Door vervelende omstandigheden , door een van de bezorger van COOLBLUE , heb ik NEGATIEVE GEVOELENS gekregen . MAAR TOT STOMME VERBAZING GING NA HALF 10 SÀVONDS DE DEURBEL EN EEN VAN COOLBLUE KWAM HET PAKKETJE BRENGEN EN EXCUSES AANBIEDEN . DAT VONDEN WIJ ZEER POSITIEF , DAT WAS ECHT TOFF. DAT WAS NOU LETTERLIJK EN FIGUURLIJK KLANTVRIENDELIJK . NU KUNNEN WIJ WEL ZEGGEN DIE MENEER HEEFT ALLES WEER GOED GEMAAKT . MAAR DAT DAT OP ZO`N MANIER MOEST !
Met internet aankopen wil je betrouwbare kwaliteit voor een eerlijke prijs en service waar dat nodig is. Bij Coolblue is leveren, installeren en oude apparaat meenemen allemaal mogelijk.
Heel klantvriendelijk!
Mooi handzame ereader, precies wat ik wilde, Bluetooth, WiFi, account gemaakt en daar stonden gelijk al mijn gekochte boeken via bol.com. Ligt goed in 1 hand past licht aan automatisch, zelf in te stellen leesinstellingen.
2e product besteld via de app wordt geleverd zoals omschreven geen poes pas er omheen.
Van bestelling tot levering alles makkelijk en netjes geregeld. Ontzettend tevreden hoe Coolblue de zaken aanpakt.
Kan niet beter.
Bestelling snel en precies.
Snel geleverd. Bezorgers zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb een blender gekocht. Deze werd snel bezorgd.
Nooit problemen gehad
Ik belde op voor een ps5. Ik had weinig tijd en wou dat ding snel ophalen en dat begrepen ze. Gebeld, apart gelegd in Almere, in het pand je bestelling aangeven, omgeroepen worden, afrekenen en een dikke glimlach snel weer naar huis. Bedankt, jullie snappen het :D !
Nadat onze wasmachine was gestorven, God hebben zijn trommel, was het tijd voor een nieuwe machine. Aanvankelijk gekeken bij de blauwe mollige man die eveneens ‘voor 23:59 uur besteld, is morgen bezorgd’ aanboden. Helaas kwam ik er om 23:20 uur achter bij het afrekenen dat de gekozen machine pas overmorgen zou worden geleverd. Even doorgeklikt naar CoolBlue en zonder problemen klikken, bestellen en bezorgen. Wel betaal je bij CoolBlue een paar tientjes extra om de nieuwe naar boven en de oude naar beneden te brengen, maar ze komen dan ook met z’n drieën. Vrolijk team, vlotte bezorging, goede uitleg. Kortom, 5 sterren. Ook hulde aan de nachtelijke verzamelaars die er voor zorgen dat de bezorghelden in de ochtend op tijd kunnen vertrekken.
Een minpuntje vind ik dat getracht wordt nog een verzekering of iets anders aan te kopen. Ik had mijn aankoop online gedaan en daar de keus al gemaakt om het niet te doen, dan wil ik daar eigenlijk niet nog een keer nee op hoeven zeggen...