Betrouwbaar

Alle afspraken kloppen. Alleen de verzending met post nl is waardeloos. De bestelling van een Nintendo game kwam twee dagen te laat. Is altijd hopeloos. Kan jullie aanbevelen daarvoor een andere transporteur te nemen. Verder alle lof voor Coolblue Jack

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Vlot en netjes geleverd

Helder en duidelijke communicatie, vlot geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd snel en voldoet aan service!

Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Beter is er niet!

Want hij is onbeschadigd geleverd en mooi op tijd met de levering. En werd netjes gebeld dat hij eraan kwam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef een pakje stroopwafels of iets dergelijks als service!

Goede ervaringen met cool blue

Prijs artikel was goed en coolblue is vertrouwd. Artikel netjes op tijd geleverd

Betrouwbaar en goed!!

Nieuwe Senseo Maestro besteld in de avond zoals beloofd werd hij de volgende dag geleverd !! In een goede staat !! Zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit en snelle service met duidelijke instructies!!

Product besteld, volgende dag meteen in huis gekregen. Je krijgt een SMS van coolblue ( wat erg handig is omdat ik zelf minder in mijn e-mail kijk ) Je ziet tussen welke tijd het komt en je krijgt een SMS 15 minuten voordat hun erzijn! Top service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, super service

Mijn ervaring bij coolblue is uitstekend!

Ik vind dat coolblue zich onderscheidt van andere retailers door hun professionele handelingen. Ik ben voor mijn gevoel verzekerd van duidelijke info over mijn bestelling, ook ben ik ervan overtuigd dat ik altijd goede hulp krijg wanneer er eventuee iets niet juist is aan mijn bestelling. Ik heb ditmaal een tweede kans product uitgeprobeerd, dit beviel mij erg goed. Ik ben wederom dik tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wellicht kunnen jullie de recensies nog iets beter vergelijkbaar maken met soortgelijke andere producten. Dit kan ervoor zorgen dat de klant een realistischer beeld van de reviews kan krijgen.

Zeer vriendelijke hulp!!!!!

Zeer persoonlijke aanpak en een adequate en vriendelijke verkoopster!

Supersnel en goed

Ik ben zo blij met mijn nieuwe Vitamix! Hij werd supersnel geleverd en werkt zo goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De bijbehorende boekjes zijn veel te dik en i. Wel 10 talen! Jammer dat ze niet los in nL en engels zijn.

snelle service

Bestelling lag keurig op tijd klaar en ik werd snel geholpen.

NEGATIEF / POSITIEF !

Door vervelende omstandigheden , door een van de bezorger van COOLBLUE , heb ik NEGATIEVE GEVOELENS gekregen . MAAR TOT STOMME VERBAZING GING NA HALF 10 SÀVONDS DE DEURBEL EN EEN VAN COOLBLUE KWAM HET PAKKETJE BRENGEN EN EXCUSES AANBIEDEN . DAT VONDEN WIJ ZEER POSITIEF , DAT WAS ECHT TOFF. DAT WAS NOU LETTERLIJK EN FIGUURLIJK KLANTVRIENDELIJK . NU KUNNEN WIJ WEL ZEGGEN DIE MENEER HEEFT ALLES WEER GOED GEMAAKT . MAAR DAT DAT OP ZO`N MANIER MOEST !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als er perongeluk weer wat aan de hand is , zet het dan op de mail van de klant , van wat er aan de hand is , dan krijg je ook deze ellende niet zo gauw !

Betrouwbaar en kwaliteit

Met internet aankopen wil je betrouwbare kwaliteit voor een eerlijke prijs en service waar dat nodig is. Bij Coolblue is leveren, installeren en oude apparaat meenemen allemaal mogelijk.

Super service!

Heel klantvriendelijk!

Snel en keurig afgeleverd

Mooi handzame ereader, precies wat ik wilde, Bluetooth, WiFi, account gemaakt en daar stonden gelijk al mijn gekochte boeken via bol.com. Ligt goed in 1 hand past licht aan automatisch, zelf in te stellen leesinstellingen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

makkelijk via de app bestellen.

2e product besteld via de app wordt geleverd zoals omschreven geen poes pas er omheen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

We zijn ontzettend tevreden met het product en vooral op de wijze waarop Coolblue de zaken afhandeld

Van bestelling tot levering alles makkelijk en netjes geregeld. Ontzettend tevreden hoe Coolblue de zaken aanpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vooral niets wijzigen, doorgaan op dezelfde voet.

Kan niet beter.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De app beloofd wat word gezegt

Bestelling snel en precies.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd. Bezorgers zeer vriendelijk en behulpzaam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb een blender gekocht. Deze werd snel bezorgd.

Altijd goed

Nooit problemen gehad

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Van belletje tot goed ontvangen in de winkel en snel weer naar huis.

Ik belde op voor een ps5. Ik had weinig tijd en wou dat ding snel ophalen en dat begrepen ze. Gebeld, apart gelegd in Almere, in het pand je bestelling aangeven, omgeroepen worden, afrekenen en een dikke glimlach snel weer naar huis. Bedankt, jullie snappen het :D !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik kreeg mijn ordernummer op mijn mail. ik zou die per sms laten versturen zodat de klant dit sneller bij de hand heeft. (is niet een slecht punt maar is nóg makkelijker)

Maakt zijn beloften waar…

Nadat onze wasmachine was gestorven, God hebben zijn trommel, was het tijd voor een nieuwe machine. Aanvankelijk gekeken bij de blauwe mollige man die eveneens ‘voor 23:59 uur besteld, is morgen bezorgd’ aanboden. Helaas kwam ik er om 23:20 uur achter bij het afrekenen dat de gekozen machine pas overmorgen zou worden geleverd. Even doorgeklikt naar CoolBlue en zonder problemen klikken, bestellen en bezorgen. Wel betaal je bij CoolBlue een paar tientjes extra om de nieuwe naar boven en de oude naar beneden te brengen, maar ze komen dan ook met z’n drieën. Vrolijk team, vlotte bezorging, goede uitleg. Kortom, 5 sterren. Ook hulde aan de nachtelijke verzamelaars die er voor zorgen dat de bezorghelden in de ochtend op tijd kunnen vertrekken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gratis bezorging op verdieping aanbieden

Vriendelijk en snel geholpen in de winkel

Een minpuntje vind ik dat getracht wordt nog een verzekering of iets anders aan te kopen. Ik had mijn aankoop online gedaan en daar de keus al gemaakt om het niet te doen, dan wil ik daar eigenlijk niet nog een keer nee op hoeven zeggen...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja Zie opmerking

64 Weena