Juiste omschrijving op de site Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn ervaring is dat de service zowel voor de aankoop als ook na de aankoop uitstekend is. Goede producten tegen een marktconforme prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door.

Zaterdag besteld, zondag geleverd

perfect

kan niet beter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige kwaliteit en erg betaalbaar

Ik heb een toetsbord en muis gekocht, waar ik zwaar tevreden over ben. Hij was goedkop en heel erg goed kwaliteit. Dus ik zal zeker vaker bestellen

Uitstekende producten, supervlot geleverd

We worden altijd heel prettig geholpen bij Coolblue, zowel in de winkel als online. Tot en met de bezorging s allea steeds tot in d puntjes geregeld!

Fantastische service

Vorig jaar veel gekocht ivm verhuizing en steeds was de service preekt. Niks was te veel.

Makkelijk besteld

Zeer snel en soepel kunnen bestellen op de website, vervolgens zeer snel bezorgd op de fiets.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolblue tegoed ook beschikbaar maken voor tweedekans producten

eenvoudig te filteren met veel info over de laptop

eenvoudig om te filteren en bezorging ook keurig. Goed verpakt in geen overdreven grote doos

Goede communicatie

Ze helpen goed, mocht je ergens mee zitten lossen ze het direct op.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs en mega snelle levering

De prijs voor het product was een stuk lager dan bij de concurrentie. Daarnaast bestelde ik het product rond 20 uur en was het echt de volgende dag al netjes in huis

Alles was perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel bezorgd door vriendelijke bezorger

Dag nabestelling bezorgd door vriendelijke ( fiets) bezorger, prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Na eerst navraag te hebben gedaan in de winkel heb ik een tweedehands laptop online besteld. De volgende dag was het al in huis! In de winkel en online was de gedeelde informatie duidelijk en was de keuze toch wat makkelijker gemaakt. Dank voor de begeleiding en het uitstekende product!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Spotjes besteld. De volgende dag binnen. Alles klopt net als altijd!

d

Inderdaad service met een glimlach! De dag na de bestelling via internet, overdag, op het gemelde tijdstip gebracht door een behulpzame en vriendelijke Lars die het voor mij, rolstoelgebruiker, onhandige pakket in de keuken neerzette. Ben héél te vreden!

Snelle levering/service

De uitspraak: Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis wordt nagekomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes behandeld en vlot bezorgd.

Veel ik niet toe te voegen, volgende aankoop kijk ik eerst naar wat Coolblue te bieden heeft.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou niet weten, ga zo door

Altijd blij met coolblue

Heel goed!

Top winkel!

Het product waar ik naar opzoek was, een Tech21 hoesje voor de iPhone 13Pro, was makkelijk te vinden op de website van Cool Blue. De website is overzichtelijk en het bestellen ging soepel en snel. Je word goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de levering is erg snel! Fijn dat ze voor kleine pakketten ook brievenbus bezorging doen zodat je hiervoor niet thuis hoeft te blijven! De winkel maakt een glimlach op mijn gezicht waar ze ook voor staan! Top, ben erg blij met het hoesje!

Zeer snel geleverd

Goed en vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke info op site. Goede prijs en snelle levering

Philips scheerapparaat besteld. Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goede en snelle levering

Nooit problemen met Coolblue. Altijd snel en goed geleverd. En als er een keer iets kapot gaat, is hun service perfect.

Dit keer, geen succes

Altijd gaat alles geel goed, maar dit keer was "vandaag besteld, morgen in huis" een fiasco. Dinsdag besteld, volgende week donderdag besteld. Ruim een week zonder koffiemachine!!! Maar ja, er zijn ergere dingen. Kan een x gebeuren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

Super service

Zoals gewoonlijk weer een hele goede service van Coolblue. Maandag om 15:00 uur een TV besteld en de dag erna kwamen ze de tv al bezorgen inclusief ophangservice. Zeer vriendelijke monteur.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN