Snelle levering met duidelijke communicatie

Snelle levering met duidelijke communicatie

Gewoon goed!

De hele manier hoe Coolblue wordt gepresenteerd spreekt mij al aan, originele reclame's, het wacht advies als je iets besteld hebt(you tube muzieklijst), bij het afhandelen van een defect geen problemen. In een woord , Goed!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en snel thuis

Goede ervaringen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Volgende dag al geleverd, duidelijke factuur

Uitstekende service

Door intern issue bleef levering uit. Via whatsapp gerappelleerd en heel netjes geantwoord en snel opgelost. Prima gedaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolblue had eigenlijk zelf moeten zien dag er een issue was en zelf moeten reagerdn ipv de klant

Coolblue helemaal prima!

Snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, goede vergelijk mogelijkheden

Zaterdagavond om 10 uur besteld, voor 10 uur zondagochtend in huis. Top service! De mogelijkheid om op de website te filteren en gelijkwaardige televisies met elkaar te vergelijken is ook heel fijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top kwaliteit en service, vandaar ook niet altijd de goedkoopste maar zeker waard

Voor alle jaren die ik bij Coolblue al klant ben en ook velen bestellingen gedaan heb ben ik wel eens teleurgesteld geweest. Gelukkig dankzij de goede service van hen altijd naar wens opgelost of beter dan. Je betaalt af en toe wel iets meer dan bij de concurrent. Maar daar is wel vaak, door ervaring, een slechtere of bijna geen service wanneer er een defect is aan een apparaat of iets dergelijks. Bij Coolblue wordt er snel gehandeld, duidelijk in communicatie en oplossingen zijn altijd te vinden. Hartstikke fijn zo'n webshop die tevens ook een aantal fysieke shops heeft.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles is uitstekend geregeld qua bestelling betaling en levering. Top

Prima levering

Snelle levering kon zelf de dag kiezen. Bezorgers erg vriendelijk en kundig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Helemaal geweldig

Goede service, vriendelijk personeel top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettige service met oog voor mileu!

Als het kan bestelling gebracht met fiets! Top Daarnaast goede reparatie retour service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Snel betrouwbaar

Product snel geleverd en geïnstalleerd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles is super goed bij coolblue alleen de halfe ster aftrek voor de klantenservice die wat aandacht mag krijgen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantenservice

Goede service en verzending

Via de mail goed op de hoogte gehouden. Op tijd en volgens indicatie bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dit bedrijf is mijn favoriet vanwege snelle levering en uit ervaring wetende een super service qua levering en behulpzaamheid.

TOP

prijs,kwaliteit in balans. Overzichtelijke site. Naar mijn mening krijg je eerlijk advies.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer compleet zoeker en advies.

Goede uitleg product en vergelijk mogelijk. Complete keuze aanbod en goede uitleg product en montage

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snelle en vriendelijke levering

Dag erna bezorgd, geïnstalleerd door vriendelijke jongens!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Altijd producten voor een eerlijke prijs en de bezorging altijd super en vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo doorgaan

Betrouwbaar zakendoen

Zie boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle bezorging met de milieuvriendelijke Coolblue bezorgfiets!

Ze komen afspraken na

Een wake-up light besteld, en hoefde pas vrijdag geleverd te worden en donderdag kreeg ik mail dat de bestelling op vrijdag geleverd zou worden tussen bepaald tijdstip en dit werd ook gedaan.

Niet netjes ingepakt

Ik had bluetooth oordopjes besteld en ik kreeg het de volgende dag binnen. Het zat in een aardig grote doos zonder enige opvulling. Dus zat het doosje waar de oordopjes inzaten, zaten los in de grotere doos. Ik weet niet zeker dat mijn rechter oordopje daardoor defect was maar helaas moest ik het product weer terug sturen. Graag verzoek ik dat niet alleen voor mij maar ook voor anderen paketjes (met vooral hogere waarde) zorgvuldig worden ingepakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorgvuldig pakketjes inpakken

Goede en snelle bezorging

Goede producten voor een eerlijke prijs, goede en snelle bezorging!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN