Snel en vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

What a delivery mess by PostNL and follow-up not like Coolbue.

Ordered playstation 5 with evening delivery option. PostNL again ,without even being at the address, announced delivery failure on friday and shipment to pick-up point which is only open mo-fri till 18.00. Needing the product by Sunday this was a problem. Contacted coolblue and was advised to cancel delivery and pick up the product 70 km further in the shop. Arriving at the shop had to purchase product again despite information provided on the phone. So had to purchase twice, drive 140km, spent parking fee and time. Just for the F... PostNL (non) service. Coolblue, please pick another delivery provider !

• Cancel the contract with PostNL

Doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen

Bestelling geplaatst, de volgende dag op het aangegeven tijdstip keurig verpakt in huis. Wat kan ik daar verder nog aan toevoegen Top service en kort naar ontvangst een mailtje in mijn inbox, met tips voor installatie.

Kan niet beter.

S avonds online besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Je word goed geinformeerd over de tijd waarop de bezorgers komen en zelfs nog gebeld. Ook vriendelijke bezorgers. Top!

Fantastische service

Bij de cool blue winkel waren ze ontzettend vriendelijk. Ook met andere vragen helpen ze meteen met veel aandacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima, snelle levering goede prijs

Snelle en duidelijke service

Goede en duidelijke informatie. Vergelijkbare producten ook netjes naast elkaar te vergelijken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef duidelijk de bijgaande accessoires weer

Gebruikersvriendelijke website en een zeer snelle levering

De website is zeer gebruikersvriendelijke en de producten zijn scherp geprijsd. Vervolgens werd bestelling zeer snel, de volgende dag, al geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Soms top, soms irritant, wisselend

Bestellen ging prima, track en tracé werkte ook perfect, bezorgers waren top. Minpunten: app werkt heel slecht, inloggen bleek vrijwel onmogelijk, aantal keer nieuw wachtwoord moeten aanmaken, maar dan bleek alsnog het onmogelijk om in te loggen, super irritant. Reden om bij Coolblue te bestellen was altijd de super service bij aflevering grote apparaten. Maar zonder dat ik me ervan bewust was moest ik opeens betalen voor het naar boven sjouwen, juist de reden dat ik eerder bij Coolblue bestelde. Kan dus voortaan net zo goed bij ieder ander bestellen, slechte wijziging in jullie policy. Verder is mijn bestelling mij verkocht als A-label wasmachine, op de sticker bleek het toch B te zijn, ook niet ok. Bezorging was top, super aardig en behulpzaam. Groetjes

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat de app goed werkt, draai de policy terug naar jullie superservice van voor 2022

Prima ervaring op eeb klein puntje na

Eigelijk prima ervaring met de winkel. Echter heb ik bij de aankoop van 1 laptop een mindere ervaring. Hier had ik garantie op maar coolbleu heeft alles via de fabrikant gedaan. Dit duurde lang en was naar mijn mening niet terecht omdat ik de laptop had verzekerd. Uiteindelijk ben ik er met de fabrikant uitgekomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij garantie ook garantie geven

goede product omschrijving, aankoopadvies en service

nuttige productomschrijving om de juiste keuze te maken. Mogelijkheid om met cadeaubon aan te kopen. Snelle levering

Prijs oke, service super

Duidelijk communicatie en service waar veel bedrijven nog wat van kunnen leren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heb mij in 1 van de stores laten informeren. Er werd gied geluisterd enik kreeg heldere uitleg. Op basis daarvan een bestelling geplaatst, die netjes en op de afgesproken dag werd geleverd.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Op zaterdagmiddag een tefal friteuse besteld, uiteraard na prijzen te hebben vergeleken op internet, bij Coolblue. Zondagmorgen om elf uur in huis, supersnel. Op de site goede uitleg met overzichtelijke foto's.

Kwaliteit en snel

Altijd goede kwaliteit, goed aanbod en snelle afhandeling [o.a. bezorging]

Top bedrijf

Goede snelle service, ook bij defecte producten! Mijn favoriete winkel!!!

Duidelijk en snel!!

Bestellen gaat makkelijk en goed. Mailverkeer top en pakket goed te volgen. En vandaag besteld, morgen in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede service en snel

Top bedrijf, goede en snelle levering. Word ook goed op de hoogte gehouden voor bezorgtijd via mail en een belletje door chauffeur 15 min van tevoren.

Goede service!

Vriendelijke mensen, goede service, duidelijke communicatie over levertijd etc.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, complimenten!!

Snel, volledig

Beschrijving prima, besteld werd snel geleverd en er wordt verwezen naar handleiding en tips.

Zeer snel

Last besteld maar de volgende dag toch in huis. Zeer snel en netjes. Super blij .

TOp

Topservice en topproducten

Koop al mijn technische spullen bij Coolblue is altijd goede service en fijn dat je ook in real life winkels hebt!

Zeker een aanrader!

Ik heb een set van 3 keramische pannen besteld. Het was snel binnen, gratis verzending ook nog. Het was gewoon goed verpakt, geen overdreven grote doos zoals ik vaak zie bij bedrijven. Coolblue heeft ook een hele leuke (en komische) site en mails die goed zijn vormgegeven en bedacht. Zelfs een instructie over hoe ik de pannen gebruiksklaar kan maken en hoe ik het beste met ze kan koken. Heel erg bedankt, een aanrader dit!

Snel en correct

Product in prima staat duidelijke productbeschrijving

64 Weena

Rotterdam 3012 CN