Gewoon goed

Bezorging netjes zoals afgesproken ,heeft goede service en is het goedkoopste bij veel elektrische apparatuur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles snel geleverd en in goede staat.

S avonds besteld volgende dag op tijd geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima website, uitgebreide keuzemogelijkheden, goed advies, snelle levering. En redelijk concurrerende prijzen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele snelle service en fijn dat je zoveel informatie kunt vinden en vergelijkingen van producten !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld via overzichtelijke keuzehulp

Snel, gemakkelijk en klantvriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles volgens afspraak en op tijd geleverd helemaal top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien over een paar jaar

Helemaal top!

Laptop besteld en de volgende ochtend geleverd. Ik was een van de gelukkige die vroeg in de ochtend de bestelling kreeg rond 9:30 stond de bezorger van cool blue op de stoep. Hele vriendelijke bezorger van coolblue zelf. Bestelling en bezorging was weer helemaal volgens de hoge standaard die ik van coolblue gewend ben. Kortom helemaal top!

Helemaal goed

Snelle levering en goede communicatie

top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Het was super gemakkelijk

Het was super gemakkelijk en erg snel geleverd

Zoals altijd 100% tevreden

Het was ietsje voordeliger op 2 andere sites maar door de goede ervaringen die ik al gehad had toch voor Coolblue gekozen. Dat zegt genoeg!

Snel en goed

Goede prijs. Snel bezorgd.

TOP

TOP

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Eenvoudige bestelroute en snelle levering

Coolblue doet wat het belooft

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat ik besteld had was top

Wat me weel tegenviel was de actie van Apple, Ik kreeg een mail van Coolblue met de volgende tekst: Hoi Ronald, Hoera! Bij aankoop van mijn Tablet kreeg ik 3 maanden gratis Apple TV+. Daarmee kijk je de nieuwste Apple films en series. Apple TV+ werkt niet alleen op je Apple apparaat, maar ook op je Windows laptop, je smart tv en je console. Activeer je gratis proefperiode binnen 3 maanden. Wat er niet wordt aangegeven is dat Apple eist dat je de gegevens van je Creditcard of betaalpas moet toevoegen. Om je aanbieding in te wisselen is een creditcard of pinpas vereist. Je betaalt niets tot het einde van je aanbieding. Dit is naar mijn mening een slechte aanbieding van Coolblue, want ik ben niet van plan mijn creditcardnummer in te voeren op voorhand. Je wordt gedwongen om dit in te vullen anders kun je geen "gratis" gebruik maken van de 3 maanden Apple TV. Naar mijn mening is onderstaande tekst misleidend. Slechte reclame voor Coolblue zelf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen misleidende informatie geven

Defecte CD/DVD speler opgestuurd en per omgaande het geld in de vorm van een nieuw te besteden tegoed retour ontvangen. Hiervoor inmiddels een nieuwe CD/DVD speler gekocht.

Heerlijk

Wat snel en goede info in de webshop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips, alles prima

Snelle verzending en goede prijs

2e kans artikel. In eigenlijk nieuwe staat en een hele mooie prijs. Volgende dag in huis en goede communicatie over de verzending

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer blij met het product aanbod

Zeer blij met het aanbod en snelle verzending. Helaas had het product beschadiging opgelopen tijdens de verzending maar dat doet Het gebruik van het product niet af. :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets sterker verpakkingsmateriaal om beschadiging te kunnen voorkomen

Prima website

Duidelijkheid en vriendelijkheid

Top geregeld

Snelle service en top geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles klopt gewoon! Maar het kan nog beter!

Bij Coolblue klopt het allemaal en daar ben ik iedere keer zo blij mee. Website is gebruiksvriendelijk en bevat veel goede informatie. Er is brede keuze. Service is snel en zonder gezeur. Coolblue straalt optimisme uit! Coolblue zou 5 sterren van me krijgen als ze zouden laten zien dat ze hun positie als grote spelers in deze markt ook inzetten voor eerlijke handel, milieuvriendelijke productie en het tegengaan van uitbuiting in de keten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stimuleer eerlijke en schone productie en handel.

Snelle levering en goede kwaliteit

Altijd snelle service, netjes ingepakt en kwalitatief goede producten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten nog betere service

Naast goede producten is de service wellicht nog beter.

Helder, kundig, snel.

Product snel geleverd, met fijne toelichting.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN