Uitstekende service

Mijn ervaring met het bestellen en bezorgen via Coolblue zijn geweldig. Snelle levering, vriendelijke bezorgers. Het feit dat je op tijd op de hoogte gesteld word van tijdstip van levering is erg prettig je komt niet voor verrassingen te staan want datum en tijdstip zijn juist.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op de site stond het product op uitverkocht maar dat je je e-mail adres kon geven en dat zo gauw het product weer leverbaar was zou je bericht krijgen binnen 2 uur bericht dat artikel er weer was Gelijk besteld en de volgende dag werd het bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Topbedrijf om een verscheidenheid aan producten te kopen!

Regelmatig koop ik spullen bij Coolblue, zoals bijv een LG OLED TV. 23:00u besteld, volgende dag 9:30u voor de deur met de TV. Een VR Bril besteld, niet helemaal mijn ding. Kan het zonder problemen terugsturen. Helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op tijd en keurig verpakt!

Super service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle en correcte bestelinformatie en levering

Niks op aan te merken, alles super!

Snelle levering, duidelijke informatie

Goed op de hoogte gehouden van de levering. Snel geleverd en bezorgd in passende verpakking én met de elektrische bakfiets, dus ook aan milieu gedacht :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed en snelle levering

Zeer goed en het paketje was ook snel in huis voor gebruik

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee niet voor mij in iedergeval

Wederom goed bevallen

De bestelling werd vlot geleverd. Ik heb alleen wel een opmerking over het cashbackgebeuren van de Black en Decker kruimeldief. Ik vind het zeer omslachtig . Waarom niet gewoon de korting verrekenen tijdens de aankoop! Geeft een hoop extra gedoe en irritatie om op deze manier een - kleine- korting te kunnen verkrijgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven, cashback afschaffen, korting gelijk verrekenen

Helemaal naar verwachting

Snel binnen, goed verpakt en volgens afspraak

Sneller leveren

Heel erg sneller levering

goed en netjes verpakt

Goed en netjes verpakt! Snel geleverd. Zou hier zo weer bestellen. :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk en geduldig personeel en prima service

Zeer goed en geduldig geholpen in de winkel. Service is uitstekend is onze ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijzen wat aan de hoge kant ivm de concurrentie

Snelle levering en duidelijke info!

Super blij met mijn Samsung Buds 2 Pro! De mails zijn duidelijk en overzichtelijk met info over o.a. de levering en onderhoudstips voor de oordopjes. De wachttherapie is een leuke touch ;)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en een zeer goede service

Kapot product word direct gerepareerd of vervangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zéér snelle en keurige levering via PostNL

De pakketbezorger was keurig op tijd om de 2 pakketjes af te leveren. Ëen ding was jammer ; wij 74 en 70 jaar wonen in drive-in woning dus op 1e verdieping waar ook deurbel is ( beneden dus niet ). De bezorger komt niet naar boven om pakket(ten) af te geven. Moest dus zelf naar benden waar GEEN duerbel is. Hij slaat paar keer op de deur en anders gaat hij weer weg. Da's jammer. Voor de rest prima geregeld door CoolBlue. Topservice. Aanrader ; JAZEKER.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie bovenstaand

Ruime keuze

Vele artikelen tegen mooie prijzen en vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lange wachttijd in winkel voor afhalen aparte balie instellen.

Prima service en snelle levering

Omschrijvingen van producten zijn duidelijk met extra uitleg van medewerkers waar mogelijk. Bestellen is makkelijk avenals de levering die lekker vlot is, ook als je op zondag een bestelling plaatst!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog iets scherper kijken of juiste randproducten geleverd worden.

Beste online shop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Naar verwachting geleverd en op de hoogte gehouden.

Voor feestje op 3 juni zocht ik een speaker voor in de tuin. Jbl speaker 310 goed kunnen vergelijken, bestellen en tijdig mogen ontvangen. Goed netjes verpakt en direct plug and play. Mooi geluidje hor.

Uitstekende klantenservice

Snelle en vriendelijke afhandeling

Flexibel en meedenkend

Altijd prima ervaring snelle levering. Ik kreeg ooit een smartwatch mee omdat de mijne in reparatie was en ik twijfelde over een ander merk. Mocht het uitproberen. Dit keer heb ik mijn tv te hoog laten ophangen. Duim van mezelf, maar toch kwam coolblue terug om het ding lager te hangen. Dat is pas "alles voor ern glimlach" toch?!

prima,

prima, alles vroeger geleverd dan voorzien, en prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn product voldoet niet aan mijn wensen

Helaas is het door mij bestelde product niet geschikt. Ik weet niet wat ik fout gedaan heb, maar nu werkt er niets meer bij mijn audio. Is er een helpdesk waar ik mee kan spreken?

zoals gewenst snel, eenvoudig

zoals gewenst snel, eenvoudig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles keurig geregeld… geen onzin verhalen.

Ben erg blij met het geen wat ze aan het doen zijn. Koop er dus graag en vertel dit ook door aan mijn vrienden en familie.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN