Overzichtelijk, prijs kwam redelijk overeen met andere winkels, reviews geholpen met keuze

Betrouwbaarheid en de geschreven reviews van anderen bij Coolblue hebben mij doen besluiten mijn aankoop via deze webshop te doen. De mail die achteraf in mijn mailbox verscheen: tips bij boren: vind ik een leuke bijkomstigheid. Dit geeft je het gevoel dat Coolblue je wilt helpen.

Lievelingswinkel

Zaterdag avond besteld Zondag al in huis... dat is toch Fantastisch!

Snelle bezorging!

Het product werd snel bezorgd, super vriendelijke bezorger én lekker duurzaam op de fiets! Product was goed verpakt en compleet volgens beschrijving

Super snelle service

Super snel de dag erna bezorgd en zelfs op zondag. Er werd netjes contact opgenomen voordat de bezorgers eraan kwamen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Altijd tevreden, niks te klagen

Altijd tevreden over het bestellen en bezorging bij coolblue. Dit keer ook niks op aan te merken. Op afgesproken tijd door een vriendelijke bezorger bezorgd !

Helaas.. steeds slechter

Klantenservice is de laatste tijd echt verschrikkelijk geworden. Service is veranderd in wachttijd en smoesjes dat het met 1-3 dagen is opgelost. Op 2 april een retour aangevraagd. Deze op 3 april afgegeven op het PostNL punt en op 5 april afgeleverd bij Coolblue, Op 8 april maar eens contact opgenomen om te vragen of de retour binnen was. Want ik had de ontvangstbevestiging niet ontvangen. De klanteservice medewerker vertelde dat hij netjes op 5 april was binnen gekomen en dat ze ermee aan de slag gingen. Met een dag of 3 zou ik meer weten. Op 11 april wederom contact gezocht. Nu was het pakket opeens verdwenen! Een onderzoek bij PostNL wordt. Dit kon maximaal 5 dagen duren. Op 19 april wederom contact gehad. Helaas kreeg ik geen status van het onderzoek van postnl maar een reactie dat het bij de administratie lag en 3 dagen kon duren. Op 17-4 ontvang ik een mail van Medwerker: “Door een fout in het systeem had je het geld al retour ontvangen van ons, maar omdat wij het product niet hadden bleef er een factuur openstaan. Dit is nu verwerkt, er staat dus geen factuur meer bij ons open. Mocht je nog vragen hebben, horen we het graag.” Uiteraard direct gebeld en gezegd dat dit niet klopt. Ik wacht nog steeds op een bevestiging van mijn retour én mijn geld. Op 21 april natuurlijk weer contact gehad. “Ik zie dat mijn collega's ermee bezig zijn. Ik heb voor de zekerheid een herinnering gestuurd. Je kan binnen drie werkdagen het bedrag terug verwachten.” 26 april natuurlijk nog niks en weer contact gezocht. “Kan je voor mij controleren of je het bedrag al niet op 24/25 maart op je rekening hebt ontvangen? Ik zie namelijk op 24 maart een terugbetaling naar jouw rekening staat” PARDON!? Sorry, maar hoe kan het geld teruggestort zijn voordat ik überhaupt een retour heb aangevraagd!? Ik wacht inmiddels al 3 weken op een terug betaling en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Wederom wordt het doorgezet naar de administratie en binnen 2 dagen is het opgelost. Van

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettige service en snelle levering

De website is prima overzichtelijk en de levering snel en correct. De bezorgers zijn goed opgeleide jongens. Al met al een prima ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk te vinden en goeie service

Altijd gemakkelijk om iets te vinden en altijd snelle en goeie service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Er mogen nog meer filters op de website

Snelle nette service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duur en levertijden buiten klantenservice tijden

Ze bieden producten via hun eigen bezorgdienst aan uitsluitend bezorgen die vanaf 7:30, ook op zakelijke adressen. De enige reden waarom een ‘zakelijk adres’ wezenlijk anders is dan privé adres is de levertijd op kantoortijden. Niet om 7:30 dus. Kiezen voor ander tijdstip kon niet kosteloos, alleen tegen betaling met risico dat het juist ‘s avonds (wederom buiten kantoortijden) kwam. Op de vraag of er dan een fatsoenlijke oplossing was zei zowel de klantenservice als chauffeur: we blijven het gewoon proberen, waarschijnlijk dus elke dag zonder succes. Bestelling was al veel duurder dan elke concurrent (o.a. Bol, Amazon), dus enige voordeel van Coolblue is komen te vervallen. Bestelling geannuleerd en elders besteld. Slechte service, duur en niet meer wat het geweest is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Optie zakelijk verwijderen als je er toch niks mee doet.

Alles naar wens

Ik heb afgelopen week een Switch in de Zelda uitvoering besteld. Deze zou afgelopen vrijdag uitgebracht worden en inderdaad werd deze vrijdagmiddag geleverd inclusief de extra spullen. Alles geheel naar wens.

aardige en snelle bezorger

netjes vooraf gebeld en prima volgens afgesproken tijd geleverd

Gewoon heel erg goed!

Producten zijn makkelijk te bestellen en een super snelle levering.. ze komen hun woorden na..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fijne hulp, transport goed. Alleen jammer dat de chauffeur moeilijk deed met terugnamen oude apparatuur terwijl dit wel goed doorgegeven was

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top, van plaatsen tot levering.

Bestellen ging eenvoudig, voldoende keuze en kunnen vergelijken, positieve reviews, vlotte levering.

Soepel

Snelle en soepele levering van kwalitatief goede spullen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue's belabberde verzending van een interne SATA harde schijf voor mijn computer

Een 6TB interne harde schijf werd door Coolblue verder onverpakt geleverd in een veel te grote doos: deze Western Digital SATA harde schijf werd op een verschrikkelijk onprofessionele manier verstuurd, zonder beschermend materiaal lag de schijf heen en weer te klotsen in een veel te grote doos (waar er wel dertien in konden). Bij Coolblue vond ik geen begrijpend gehoor: kennelijk denken ze daar: "alleen zachte schijven moet je goed verpakken, harde schijven kunnen er wel tegen"... nou, Coolblue-piepeltjes: er bestáán geen zachte schijven, ja, de snackbar, die verkoopt zachte schijven, bami-schijven. Wat een onvoorstelbaar slechte service. ik heb de harde schijf uiteraard meteen teruggestuurd. De servicedesk wist te vertellen dat zo'n harde schijf daar gerust tegen kon... ze presteerden het zelfs om te schrijven, dat hun manier van verzenden: "geringe kans op schade" zou geven... ik wil geen GERINGE KANS op schade ! ik wil GEEN KANS op schade ! Dus mensen, opgelet: koop beslist géén harde schijven bij Coolblue ! ! ! P.S. Er bestaat een online handleiding hoe je harde schijven dient te verpakken. Die stuurde ik naar Coolblue. Zelfs daarna bleven ze ******eigenwijs volhouden dat ze niets verkeerds hadden gedaan. onvoorstelbaar!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tip: net zo doen als de firma Azerty, die WEET hoe het moet, die verpakken harde schijven zéér professioneel.

Televisiebeugel met een service die net wat verder gaat

Blij verrast was ik toen ik op zoek ging naar een televisiebeugel. Coolblue maakt het zoeken naar een geschikte beugel gemakkelijk op de website, bezorgt het pakketje op het geselecteerde moment en houdt je ook nog eens op de hoogte van de levering. Deze service is al een 9 waard, maar als je dan ooknog eens een mail ontvangt met instructies hoe de beugel werkt en tips ontvangt in de mailbox word ik echt blij. Coolblue haar missie is een glimlach te brengen op mensen hun gezicht en ik heb, ook bij eerdere bestellingen, altijd een glimlach gekregen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vooralsnog geen product geleverd. Morgen weer een dag.

CoolBlue laat PostNL mijn brievenbuspakketje bezorgen en heeft met PostNL de contractuele afspraak (zo blijkt uit telefonisch contact met de (overigens uiterst behulpzame medewerkers van) de klantenservice van Coolblue dat binnen 4 dagen bezorgd moet zijn. Al binnen 1 dag krijg ik een mailbericht van PostNL dat het pakketje succesvol is bezorgd. “Het paste in de brievenbus”. Maar niks hoor, geen pakketje te zien. Drie dagen later nog steeds niet. Ze doen eerst hun administratie en de bezorging volgt later misschien nog wel eens. Nee, dan DHL, die bezorgen het brievenbuspakketje daadwerkelijk, bellen vervolgens klantgericht nog even aan, wachten op het trottoir totdat ik de voordeur heb geopend en wijzen dan op de brievenbus ten teken dat ze het pakketje hebben bezorgd. Zo kan het ook, PostNL en Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, die blijken uit het bovenstaande. Ik vul ‘ja’ in bij Aanbevelen? omdat ik erop vertrouw dat CoolBlue eea hoe dan ook adequaat gaat oplossen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel positief omdat de bestelling altijd volgens afspraak wordt geleverd.

Ik heb al vaker via Coolblue besteld en altijd wordt het bestelde op tijd bezorgd. Waar ik echt gelukkig van wordt zijn de tussentijdse berichtjes en het filmpje "welk type uitpakker ben jij". Echt helemaal geweldig. Ik heb het met een lach van oor tot oor zitten bekijken. Tevens vind ik het super klant vriendelijk dat jullie een dag na levering de installatie tips toesturen. Een en al lof ook voor de bezorger op de fiets.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik vind het geweldig dat ik kan product vergelijken om een betere keuze te maken

Wij hebben een iPhone gekocht. Ik vond de prijs op cool blue goedkoper dan bij iPhone web winkel. bezorgen was snel, wij hebben de project de volgende dag ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig netjes gebeld dat ze er aan komen. Meneer heel netjes met bezorgen wilde het nog boven zetten. We hebben aangegeven dat we dat zelf deden. Dikke 10 voor de bezorger. En fijn dat je weet in wel tijdsbestek dat ze komen . Oneline heel makkelijk te bestellen. Een aanrader

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De beste Electronica winkel die er is

Altijd top nooit problemen! als dat er wel is, dan is er altijd een oplossing en wordt dat snel verholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Cool besteld en cool bezorgd.

Zonder stressverhitting besteld en zonder stressverhitting bezorgd.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN