Snel, vriendelijk en klantgericht!

Zeer tevreden!!!

Prima webshop

Artikel gekocht helaas defect maar na terug sturen vrij vlot mijn geld terug. Dus dat is natuurlijk goed de tweede deed het gelukkig prima.

altijd goede service

Goede service, goede producten en vriendelijke bediening

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, makkelijk. Beter kan je niet hebben

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Stofzuiger blijkt amper zuigkracht te hebben

En als ik 'm aanmeld om dit op te lossen verschijnt er alleen de optie 'repareren' (maar dit is gewoon een ontwerpfout, valt niet te repareren vrees ik). En nergens de optie 'geld terug'. Stofzuiger zuigt beduidend slechter dan de 10 jaar oude Miele die ie moest vervangen - stofzuigerzak vervangen, knopje op standje max zetten haalt niks uit. Vrees dat 't gewoon niet zo'n beste stofzuiger is dus wil m'n geld terug. Heb alleen de doos niet meer...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tot nu toe ging 't altijd goed bij jullie met aanschaf producten, dus hoop dat 't bij deze ook goed afgehandeld wordt nu er een keer een product wordt geleverd dat 't slecht doet.

Prima ervaring

Alles feilloos afgehandeld, goed up-to-date gehouden en snel bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had een telefoonhoesje besteld, is snel bezorgd. Alleen deze beviel me niet, maar door de snelle en goede service is het weer opgelost!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, morgen in huis. Tweedekans producten!

Mijn vorige hogedrukreiniger had de geest gegeven, terwijl ik het plan had om het terras schoon te spuiten de volgende dag. Via Coolblue website reviews gelezen, een Nilfisk hogedrukreiniger gekocht als Tweedekans product (duurzaam!) die de volgende dag geleverd werd. Dus kon ik mijn plan gewoon uitvoeren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd een goede service bij Coolblue en je kan kwaliteit verwachten van de producten en levering.

Ik heb afgelopen week een playstation 5 besteld. Ik had de playstation op zaterdag besteld en op zondag was hij al bezorgd! Top snelheid dus. Deze keer werd mijn pakket bezorgd door postNL in plaats van door Coolblue zelf. Maar desondanks kreeg ik op tijd een update in welk tijdslot het pakket werd bezorgd, en ook was de bezorger keurig op tijd. Vervolgens nadat alles was bezorgd kreeg ik een mailtje al met wat mijn ervaring was om te evalueren. Alles is zoals gewoonlijk als ik bij Coolblue bestel dus geweldig verlopen. Geen op of aanmerkingen aan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet dus :)

Super snelle levering en op tijd in huis helemaal goed we hadden alleen een Tom Tom besteld in de beschrijving stond dat die een glad scherm had maar hij was mat. Maar hij werkt top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles was goed

Best kwaliteit , snel verzenden

Ik vindt Duidelijkheil erg belangrijk om online iets te bestellen , bij coolblue wordt je geboeg geïnformeerd Bedankt voor

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Online besteld en (bij voorraad) gelijk kunnen afhalen. Bij aankomst goed ontvangen, duidelijk waar je heen moet, vriendelijk en vlot geholpen worden dankzij een omroepsysteem in de winkel.

Prima staat. Snelle levering

Prima staat van het product en de levering was snel.

Goede informatie over levering. Helaas 1 dag langer geduurd

Op vrijdag besteld, maar na 2 dagen geleverd, Wel per mail op hoogte gehouden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef realistische leverdatum

Gewoon goed!

Alles super geregeld!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling niet op tijd ingepakt

Helaas ging 'savonds onze babyfoon stuk, omdat ik graag zo snel mogelijk een nieuwe wilde omdat we er niet zonder kunnen, bestelde ik bij jullie. Er werd op de site beloofd dat het de volgende dag in huis zou zijn. Dit was niet het geval en de bestelling kwam pas 2 dagen later.

Goeie service

Prima service! Het espresso apparaat wat ik besteld had, voldeed niet aan mijn verwachting. Deze is keurig omgeruild voor een ander soort apparaat. Supersnel en netjes geregeld allemaal, top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel snel geleverd, erg tevreden!

Duidelijk en snel

Goede levering en duidelijke communicatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fijn dat er op zondag geleverd wordt

Zondags leveren is heel fijn als op zaterdagavond je tv stuk gaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

heb erg goede ervaring met deze club al veel besteld en altijd goed en keurig geleverd.

wij hebben al meer besteld bij Coolblue en altijd goed geleverd, hebben een keer gehad dat de vaatwasser beschadigd uit de verpakking kwam, er werd gelijk ter plaatsen een nieuwe geregeld. wie doet dat meer vandaag de dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle levering en alles goed geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel in huis en zondag gezorgd

Prima webwinkel

Leveren altijd netjes op tijd en keurig en voor een goede prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte levering en blij met de geleverde dubbele koelkast.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, de bezorging was super geregeld.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN