Snelle service met een glimlach

Online een telefoon met toebehoren laten klaarleggen en konden het gelijk ophalen. Vriendelijk personeel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In een woord, uitstekend.

Product was bijna nergens te verkrijgen, maar hier wel. En dan ook nog eens snel geleverd ( bij een andere zaak pas in juni verkrijgbaar) . En het was hier ook nog eens €10 goedkoper. Top zaak!

Super snel, super goed!

Last minute wou ik nog een cadeautje kopen voor mijn vriend. De volgende ochtend was het horloge in huis! En met de fiets bezorgd, ook een pluspunt. Heerlijk dat ook je last minute wensen zo uitkomen :-)

Waaardeloos

Koop een hoge druk reiniger Kärcher K7 Verkeerde type hiervan wordt verkeerd geleverd, nu moet ik de lompe reiniger zelf naar post NL brengen wachtend tot deze door Coolblue ontvangen is en dan krijg ik pas ( hopelijk) de juiste toegestuurd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja je eigen fouten zelf herstellen en niet aan klanten overlaten

Zeer snelle levering van het product dat ik heb aangeschaft. Bij veel andere aanbieders was het product niet leverbaar. Wel was de prijs hoger dan bij andere aanbieders.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk voor alle elektronica en -hulpmiddelen, altijd snel bezorgd.

Iets nodig aan elektronische middelen, kijk op Coolblue en je vindt wat je zoekt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Perfecte levering

Zeer goed. Je wordt via de mail erg goed op de hoogte gehouden van de levering. perfect!

Geweldige snelle levering

s'avonds om 22.30 uur besteld en de volgende morgen om 09.00 uur al geleverd.

Ik kan weer screenshots opslaan op m’n Nintendo Switch

Snelle verzending en ruime aanbod MicroSD kaarten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering. Goed geregeld, goed product

Vriendelijke aflevering van product. Handig bestellen via website. Ik kon alleen de 2e kans artikelen niet vinden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Veel diversiteit qua producten, in allerlei prijsklasse en snelheid in levering

Doordat er zoveel aanbod is qua producten, is het vaak lastig om een weg te vinden daarin. Maar dat heeft Coolblue ook redelijk tot goed in de hand en dat is fijn. Uiteraard is de mega snelle levering altijd een pluspunt!

Perfect geregeld

Goeie selectie hulp , makkelijk bestellen, en keurig op tijd afgeleverd..jammer dat ze bij coolblue alles bij elkaar jijen en jouwen en geen professionele afstand houden....dat is wat mij betreft gereserveerd voor echte vrienden en niet voor zakelijke relaties.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houd afstand

perfect

netjes door een jongeman afgeleverd (bakfiets Coolblue)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? aflevertijd mag iets nauwkeuriger.

Zeer snelle service

Een defecte droger komt altijd op het verkeerde moment. Echter om 21:00 besteld en de volgende dag om 12:45 bezorgd. Werkelijk perfecte services

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supervriendelijk, goede prijs/kwaliteit en snel geleverd

Snel, netjes en op de afgesproken dag geleverd. Prachtige oven voor een goede prijs. Supervriendelijke bezorgster, belde netjes 10 minuten voor aankomst en ze gaf nog een aantal tips mee voor het gebruik van de oven. De glimlach bij Coolbleu klopt wat mij betreft :)

Pakket is 3x aangekondigd en 3x weer vertraagd

Kan na ontvangst direct weer retour

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen PostNL gebruiken

Top spul

Snelle levering en goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld is snel thuis

Gewoon top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed advies en makkelijk te bestellen

Het is goed mogelijk om een selectie te maken gebaseerd op de filters. Zinnige filter mogelijkheden om alleen te zien wat ik interessant vind. Beste tool wat betreft filteren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer aanbieden

Heldere communicatie en klantvriendelijke houding

Zeer klantvriendelijke houding, goede woordgrapjes en zeer gebruiksvriendelijke website met heldere informatie over de producten en services.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter bereikbaar zijn bij de klantenservice (telefonisch)

Lekker koffiezetten

Order geplaatst, de volgende dag geleverd, perfecte service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Beste prijs en snelste bezorging

Makkelijk zoeken , bestellen en betalen . Zekerheid van Coolblue en niet een louche website

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De beste service ever!!!!!

Altijd prima oplossing voor je problemen en snelle afwerking Toppie !!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? gisteren bestelde ik ontkalker voor Senseo Switch 4 flesjes zaten allemaakl apart in 4 grote dozen,hadden ook bij elkaar gekund

Alles is goed geregeld

Alle bestellingen komen snel binnen. Ik heb nog maar 1 klein probleempje gehad en die is goed opgelost. Ze hebben ook goede klantenservice.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN