Levering NIET zoals afgesproken

Door ervaring laat ik alles in de automaat van PostNL bezorgen. Vandaag ging dat weer eens fout en werd het pakketje bij The Readshop geleverd. En weer was het pakketje pas na een half uur gevonden. Wat een waardeloze troep is dat. Dus Coolblue: doe er wat ik, mij ben je als klant definitief kwijT!!

Uitstekende service

Fijne betrouwbare leverancier.

Makkelijk gevonden en besteld

Producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Vlotte bezorging bovendien!

Duidelijke service

Ik vind het fijn dat je meteen duidelijke mailtjes krijgt over je pakketje.

Gewoon goed

Niks op aan te merken, doet wat het belooft. Schrijf ook lang niet altijd een positieve review dus dit zegt wel wat.

Klantvriendelijke site

Omschrijvingen van producten zijn vaak beginnervriendelijk, de site site er goed uit en producten worden snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vaak Duurder Dan andere sites

Gezien, besteld en goed en snel ontvangen, top!

Gezien, besteld en goed en snel ontvangen, top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

alles heel vlot en correct gelopen!!!

vvvvvvvvvvvvvvvvv

• Heb je nog tips of verbeterpunten? vvvvvvvvvvvv

Uitstekend geregeld bij Coolblue

Bestellen op de site gaat soepel, betalen loopt niet vast. Direct factuur ter beschikking en levering als afgesproken !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle bezorging van een goed geadviseerd en aangeprezen product

Het is toch ongelooflijk dat je een product 's middags besteld en het de volgende dag in huis hebt. Bezorgd door een supervriendelijke bezorger en ook nog op de fiets. Waar ik persoonlijk heel blij mee ben, omdat ik zo milieubewust mogelijk probeer te leven. Op de website heb ik prima productinformatie kunnen vinden om me een weloverwogen aankoop te laten doen. Ik ben er superblij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vrijdag besteld om 22.30 hr en zaterdag had ik mijn bestelling al.

Snelle bezorging

Coolblue heeft altijd een snelle bezorging en een goede klantenservice. Mocht er iets niet goed zijn met je product lossen ze dit snel op.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zoekfunctie op website werkt niet altijd even goed.

Top winkel met top service!

Bestel al jaren bij Coolblue. Niet altijd de goedkoopste maar als ik apparatuur of iets ander wil bestellen waarvan ik zeker wil weten dat het product wordt geleverd, goed is én de service top is (alledrie tegelijk dus) dan ga ik naar Coolblue!

Goede ervaring

Makkelijk bestellen en keurig op het afgesproken tijdstip geleverd

Tweede kans jabra oortjes

Tot op dit moment bevallen de oortjes prima, maar ik heb ze pas 3 dagen binnen. Dus even afwachten hoe dat over een paar weken is: waarschijnlijk ook prima, mja

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hoe zijn tweede kans producten getest?

Echt met een lach bezorgd

De bezorger kwam met alle plezier het pakketje bezorgen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Duidelijke specificaties en snelle levering

Het is makkelijk te navigeren op de website. Alles wat je maar wil weten over een product is duidelijk te vinden en de levering is altijd zeer snel.

Goede service en uitleg

Op coolblue vindt je steeds een hele goede uitleg van het product. Ook het vergelijken van producten is heel aangenaam. Pakje besteld op vrijdag avond en had het de dag erop. Super service, zeker aan te raden.

Duidelijke uitleg, goede service

Zeer professioneel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed advies en snelle levering

Op de website van Coolblue vond ik goede uitleg en advies over het product dat ik zocht: een nieuwe steelstofzuiger. Met dank aan die uitleg en de reviews was de keuze snel gemaakt. De volgende dag was 'ie in huis. En dat zorgde uiteraard voor een glimlach (en een stofvrij huis)!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering te laat, producten goede kwaliteit

Positief

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vandaag besteld en morgen bezorgd

Het blijft wonderlijk hoe ze het doen bij Coolblue. De ene dag besteld en de volgende dag al geleverd. Mocht er iets niet goed zijn of is het niet helemaal wat gedacht had. Is het geen proberen om het te retourneren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Je krijgt op tijd wat je besteld hebt

Mega snelle bezorging!

zeer snelle bezorging, zeer goed gecommuniceerd.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN