Echt een fijne service en advies

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Snelle levering, prima op tijd

Samsung wasmachine

Samsung wasmachine binnen 1 jaar defect En je moet heel lang wachten tot dat je geholpen wordt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Snelle garantie service

top!

Bestelling snel in huis, helemaal top.

Zeer snelle levering

Goede prijzen, veel informatie op de site, en altijd zeer snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd snelle en correcte levering

Coolblue doet wat ze beloven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen idee

Makkelijk besteld. duidelijke levertijd

Het bestelproces is makkelijk. Vervolgens krijg je meerdere keren een update over de verwachte bezorgtijd. In de avond voor bezorging een blok van een paar uur. In de nacht een blok van een uur zodat als je wakker wordt je weet waar je aan toe bent. En vervolgens een kwartier voor bezorging. Makkelijker kan haast niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en met een dag mijn bestelling in huis. Top service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

Goede en snelle service

Mijn pakketje lag binnen een werkdag klaar in de winkel en kon ik gemakkelijk ophalen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles volgens afspraak!

Bestellen ging vlot, betalen gemakkelijk, communicatie over levering was top. Ik wist op ieder moment waaraan ik toe was. Bezorger was vriendelijk en deskundig. Wasmachine was in no-time geïnstalleerd en werkend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden, over de levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gewoon heel goed

In de namiddag besteld en de volgende dag was onze bestelling er, helemaal top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het is goed

Snel geleverd. Producten in orde

Weegschaal besteld. Netjes geleverd en sneller dan verwacht

Heerlijk kopen

Website is overzichtelijk, goede reviews en concurrerende prijzen .

Snel leveren prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het is perfect zo

Uitstekende service!

Het bestellen ging heel erg makkelijk, klein foutje gemaakt in het adres maar dit kon zo aangepast worden. Geleverd op de aangegeven datum, vriendelijke bezorgers en zeer prettig dat je op de hoogte word gehouden van de bezorgtijden. Tevens word het product op de aangewezen plek neer gezet. Beter kan niet!

Snijmachine snel geleverd

Snijmachine werkt goed ideaal voor versgebakken brood

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Toeren moge nog wel iets omhoog

Heb ontvangen wat ik nodig had

Snel gevonden, makkelijk betaald en tijdig ontvangen.

's Avonds keuze gemaakt bij Coolblue, volgende dag in gebruik genomen! Top

Ik wilde een (nog) grotere monitor voor mijn thuiswerk. Op de website van Coolblue mijn wensen ingevuld en uiteindelijk uitgekomen bij Coolblue's keuze. 's Avonds besteld, de volgende ochtend netjes afgeleverd door PostNL en meteen in gebruik genomen. Prima monitor en erg blij mee. Top, zoals altijd bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ze zegt wat ze doen en doen wat ze zegt

Wij kopen al jaren van Cool Blue, onze ervaring is het alleen beter geworden is. Service is echte goed, bijzonder is het flexibiliteit voor wat is een groot bedrijf geworden. Dus ja, ik voel special als ik iets afhaalt of de jongens wat aflevert. Vindt dat ergens anders! Prijzen zijn altijd goed, als het een paar euro schilt koop ik liever bij CB. Over de jaren 3x TV’s, meerdere laptops, desktops, screens en Telefoons. Randapparatuur, wasmachines,droger en zo het lijst groeit.

Defect product

Tweedekans Hue plafondlamp was defect, veroorzaakte kortsluiting. Ik mijn electicien erbij gehaald. Het lag duidelijk aan de lamp. Ik heb 50€ moeten betalen aan de electricien voor zijn verplaatsing. Niet leuk.

Gewoon top!

In de kraamweek toch ons beseft dat een droger wel heel handig is haha. De site geeft een goed overzicht en ik kon snel een keuze maken. Zondagavond besteld, maandagochtend stond Coolblue voor de deur. Aardige en professionele gasten die de droger op onze wasmachine plaatsten. 1 puntje: de lekbak voor onder de wasmachine die ik had besteld was vertraagd. Klantenservice een berichtje gestuurd. Een paar dagen later stond Coolbue weer voor de deur om de droger er weer af te halen, de lekbak onder de wasmachine te plaatsen en de droger weer terug te zetten. Zo fijn! Dank.

Perfect!

Product is goed, service goed, bezorging goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging en een goed product!

Ik bestel vaak bij Coolblue, ook met regelmaat een tweede kans product. Altijd een sneller levering of wanneer het op voorraad is, zelfs direct ophalen in de winkel. Tweede kans producten werken altijd naar behoren en zien er ook echt als nieuw uit. Bij lichte gebruikssporen is het vaak niet tot nauwlijks waarneembaar dat er een beschadiging is.

perfecte tweedekansje

Een [tweedekans] WMF koffiemachine die als compleet stond aangeboden, maar waar verzorgingssetje [filter] van ontbrak: dat werd zonder problemen nagestuurd, en verder ontbrekend onderdeel [tool om deze te monteren] kon door mij -op coolblue's kosten- worden gekocht bij fabrikant. Er is helemaal niets mis met apparaat (doet het prima en ziet er nog als nieuw uit) dus win-win.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN