Een 2e keus Lenovo Ideapad 5 gekocht en blijkt er geen power supply bijgeleverd te zijn. Deze laptop was eerder teruggestuurd omdat… juist! (Hij zonder powersupply was geleverd). Lekkere controle op terugkomende goederen. Helaas kan ik geen power supply bij Coolblue bestellen. Weg prijsvoordeel want nu bij via Dennis.nl bestellen
Beste Erwin, Wat tof dat je de Lenovo een TweedeKans wilde geven! Als die lekkere korting dan wegvalt vanwege een ontbrekend onderdeel, is jouw glimlach ver te zoeken. Dat snappen wij. Jouw feedback over het retour-proces pakken we verder op. Daarnaast hopen we dat je ons ook een tweede kans wil geven. Zou je daarom een korte uitleg + jouw ordernummer willen mailen naar [email protected]? Dan kijken we graag nog eens met je mee naar een oplossing. We horen het graag van je! Met vriendelijke groet, Coolblue
Snelle levering. Makkelijke site Komt afspraken na Bij klachten, altijd oplossing
Hoe krijg ik mijn beloofde cash back terug
Accuboormachine snel geleverd via PostNL afgiftepunt omdat aflevering aan huis nogal eens mis ging
Snel, betrouwbaar en veilig
Op de site wordt het door jou gekozen product zeer goed omschreven met daarbij de plussen en de minnen. Ook kan je verschillende merken op een zeer goede manier met elkaar vergelijken. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt en het product heb gekocht is het de andere dag bij je thuis. Top service.
Service: Snel en zoals gewoonlijk op tijd geleverd zonder gezeur. Grotere apparatuur of hardware word netjes door Coolblue bezorgers afgeleverd aan de deur (ja, ook met een glimlach). En ook vriendelijk personeel makkelijk bereikbaar via diverse kanalen zoals Whatsapp/Telefonisch/Facebook. Altijd vriendelijk en adequaat geholpen. Extra garantie/zekerheidspaketten: De extra garantie die gekocht kan worden voor bescherming tegen beschadiging(en), morsen van eten en drinken, problemen buiten de garantie periode etc. Geven ook goede zekerheid voor optimaal gebruik van je product de komende jaren. Ongeluk zit immers in een klein hoekje. Prijzen: Enige aanspreekpunt, tijdens aanbiedingen (Black Friday/Zomer/Winterdeals) word er slecht omgegaan met de prijzen. Waar een tv eerst als originele prijs 1100 heeft is dan in de aanbieding voor 1250 met een originele prijs van 1300-1400 (zelfde praktijken als waar MediaMarkt is op betrapt)…
Duidelijke tips op basis van mijn zoekopdracht(en). Hierdoor een goed product aan kunnen schaffen voor een schappelijke prijs. Levering was snel en precies op de afgesproken tijd.
Zonder probleem apparatuur retour genomen,
Ik ben vriendelijk en correct geholpen.
Coolblue is klantvriendelijk, heeft goede nette producten en een goede prijs kwaliteitverhouding. Kortom goed om mee te nemen in een vergelijking
Van bestellen tot levering ben ik tevreden
Heel duidelijk en overzichtelijk, prijs is zeer goed, snel en duidelijk wat de bezorging betreft.
Altijd 10/10 , hoeven wij niet lang en breed over te zijn.
Jullie volgen aanbiedingen van anderen en gaan hierin mee. Levering is snel en gemakkelijk. Ik vind de trolls/woordgrapjes die jullie zetten altijd leuk. Bijvoorbeeld de 1 april yamuda grap, of de beter weken om met btw weken van mediamarkt te concurreren. Love it..
Was machine stuk gegaan, s avonds besteld en de volgende ochtend om half 9 stond de nieuwe alweer wasjes de draaien. Top levering, goede service en vriendelijke bezorger.
veel keuze en uitleg en goede bezorging. en goed op de hoogte gehouden. door middel van email.
Goede en snelle service. Product is makkelijk te installeren.
Als regelmatge klant weet je dat je bij Coolblue altijd goed zit. De website is duidelijk, geen verborgen kosten en milieuvriendelijk afgeleverd.
Duidelijke website, snelle levering en goede informatie over het verloop van de bestelling.
Fijne website waar goed advies wordt gegeven voor je aankoopt. Heldere voorwaarden, zo der verrassingen en je wordt heel duidelijk op de hoogte gehouden over je bestelling.
snelle bezorging, ok info op de site
Mijn eerste ervaring was een wasmachine die ik kocht hij Coolblue voor mijn nieuwe huis. Deze service was al top waarbij de wasmachine werd geïnstalleerd en een week later kreeg ik een handgeschreven kaartje om mij te feliciteren met de nieuwe woning. Nu had ik weer wat besteld en de ervaring was hier ook top. De service en bereidheid is net wat meer en beter dan vergelijkbare bedrijven.
Duidelijke keus uit grote aanbod. Heldere communicatie. Zonder probleem retourneren van een foutief besteld onderdeel. Complimenten!
Duidelijke site, super snelle levering. Heel tevreden!