Duidelijke site, super snelle levering. Heel tevreden!

Tweedekansje toch niet beschikbaar

Na mijn bestelling van een tweedekansje volgde in de avond helaas een e-mail dat het tweedekansje toch niet beschikbaar was. De bestelling werd geannuleerd, het geld direct gecrediteerd. Vervolgens hetzelfde product nieuw besteld, en deze werd netjes de volgende ochtend bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voorraadbeheer tweedekansjes verbeteren.

Buiten mijn verwachtingen product wordt de volgende dag al geleverd .had eens een verkeerde product besteld werd meteen opgelost .top service en zeer betrouwbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles is top

Online bestellen en altijd op de afgesproken tijd afhalen.

Ik woon op 5 minuten loopafstand van de winkel in Tilburg. Niets makkelijker dan online bestellen en betalen, kan ik het zo ophalen.

Snel en netjes geleverd

Besteld en volgende dag in huis, netjes klein verpakt en overzichtelijke mails waarbij je goed op de hoogte word gehouden.

Snel en goed

Super snel mijn bestelling ontvangen, niets op aan te merken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling netjes en intact geleverd gekregen de volgende dag

Proces is netjes verlopen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet heel blij, want de prijs voor ons artikel is duurder dan bij andere aanbieders

Omdat we een kadobon hadden waren we verplicht bij jullie te kopen. Het product was duurder dan bij andere aanbieders. Ook geen keuze in fiets, navigatie computers helaas.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Scherpere prijzen en breeder assortiment

Deze keer echt dramatisch.....

(Zakelijke bestelling) Normaal altijd tevreden over Coolblue. ook dat laat ik weten en niet alleen op sites maar ook mondeling. Alleen deze keer wel echt drama. Een laptop van €1900,- besteld. Die volgens de specificaties 4g (simkaart + wwan adapter) zou moeten hebben om te kunnen bellen en internetten zonder hotspot. Bij aankomt alles moeten installeren, en blijkt dat de wwan adapter er niet in zit. dus het kopje "cel***ar" bestaat niet in "netwerk en internet" een ook niet in apparaat beheer. dus laptop moet retour. echter vroegen wij om een kleine vergoeding/korting voor we een andere laptop, die we in samenspraak met coolblue hebben uitgekozen, gingen bestellen. en voor alle tijd/geld die we erin hebben gestoken (reken/tekenprogramma's installeren) door een fout op de site. (Die overigens nu is aangepast) na 35min aan de telefoon gehangen te hebben kon de beste jongen die er net 2 weken werkt niks voor ons betekenen, behalve zijn scherm voorlezen wat de mogelijkheden zijn. Doorverbinden kon hij ook niet. managers zijn niet telefonisch bereikbaar voor "klachten" of "coulanse" aanvraag. hij melde dat ik moest ophangen en hopen op een andere medewerker. daarna na weer 20 minuten aan de lijn te hebben gehangen. kon iemand mij vertellen dat we voucher van €10,- konden krijgen.....al met al zijn we die "korting" weer kwijt aan alle tijd en moeite die we erin hebben gestoken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Thinking outside the box

Top levering

Snelle levering, super service in Arnhem centrum

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

behulpzaam en snel geholpen en en goeie uitleg

ik ben tevreden in de dingen die ik besteld heb.

Doeltreffend en snel

Bestellen en de volgende dag in huis, helemaal perfect. na 3 jaar mijn smart watch te hebben gekocht, was deze gevallen en glas gebroken, Via mijn bestellingen kon ik mijn produkt snel en makkelijk retourneren voor reparatie. Geen gedoe met het zoeken naar het juiste retouradres, label werd meteen geprint, grote klasse. Dat andere bedrijven niet zo een soort website hebben, grote klasse voor Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee, helemaal top

Fijn, behulpzaam en snel

Word bij CB altijd snel geholpen door vriendelijke, capabele mensen. Zowel in de winkel als via de online klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer behulpzaam bij het leveren van de wasmachine en droger

Coolblue levert altijd super snel en zorgvuldig. Met het leveren van de wasmachine en droger droegen ze dit voorzichtig naar boven en gaven goede uitleg over hoe aan te sluiten en te gebruiken.

Bezorging met een lach

Berichtgeving rond bezorgmoment tijdig en accuraat. Mijn pakketje werd op de fiets bezorgd. Met een grote lach, maar het was dan ook prachtig weer !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

vinden en bestellen van het product ging perfect, zoals altijd. de bezorging duurde deze keer een paar dagen langer dan beloofd. milieuvriendelijke verpakking.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

een snelle, toegezegde levertijd en keurig verpakt

zie hierboven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? houd het prijspeil zo laag mogelijk

Goed product, erg snel geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.V.t

Goed service

Precies op tijd

Snelle levering, duidelijke website

Service en gemak

Vergelijken op de site gaat heel soepel. Vervolgens kon ik dezelfde dag nog ophalen, ideaal!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs is wel wat hoger dan elders

Vriendelijk en komen afspraken goed na

Vlotte levering en product voldoet aan verwachtingen. Jongeman ( bezorger) was erg vriendelijk en heeft het keurig geinstalleerd.

Goeie en snelle service!

Heel blij met de service van Coolblue. Vond het super handig dat ik een kwartiertje van te voren werd gebeld zodat ik wist wanneer de bezorger er zou zijn.

Prima ervaring

64 Weena