snel en goed

Zoals altijd goede en snelle levering geheel volgens toezegging. Product en verpakking onbeschadigd. Dus opnieuw een zeer tevreden klant. Iedereen die bij het proces betrokken was: bedankt!

Zeer snelle bezorging

Op zaterdagavond bestelling gedaan en die werd op zondagavond al bezorgd. Super snel dus!

Geweldige bezorgservice !6_

Mijn aankoop bevalt prima , s'zaterdagsavonds ging mijn oude beamer stuk, 's zondags smiddags werd de nieuwe bezord, veel mooier en groter beeld dan de oude !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Coolblue is voor mij de go-to Electronica zaak.

Coolblue is voor mij de enige winkel waar ik bereid ben iets meer te betalen omdat je het echt dubbel en dwars terugkrijgt qua service. Altijd no nonsense, en ze doen nooit moeilijk. Die rust is voor mij die paar euro extra zeker waard. Plus het bestellen is altijd een prettige ervaring. Je krijgt je spullen snel in huis. Met altijd heldere communicatie.

Prefecto

Kwaliteit goede keuze geweest mooier in het echt en zoals beloofd door Coolbleu op zondag optijd geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijzig

Gemakelijke bestelling via de site, snelle levering, in ons geval op een zondag. We konden voordurend de voortgang van onze bestelling in de gaten houden. Aardige en zeer behulpzame bezorger. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service, snelle levering en redelijke prijzen

Prima webshop!

Snel en compleet geleverd binnen 24 hr

Ik zocht met spoed een nieuw Apple systeem. Op Coolblue website was er een breed aanbod, een goed filtersysteem, redelijke geprijsd en na bestelling prompt geleverd binnen de afgesproken termijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen, fijne communicatie, snelle en fijne levering en goede producten!

De geselecteerde beste producten zijn ook echt de beste producten, heel fijn met de recenties erbij en duidelijke + en - punten omschreven vanuit coolblue zelf, makkelijk te vinden voor mensen zoals ik die het al ingewikkeld genoeg vinden om apparaten te bestellen. Hele fijne communicatie, netjes vooraf bellen dat ze er bijna zijn, nette en klantvriendelijke bezorgers die nog even netjes uitleg geven, kortom super tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zeker niet! :)

Dikke prima.

Betrouwbaar

Coolblue is tot nu toe voor ons een betrouwbaar bedrijf gebleken. Specificaties bij producten kloppen beter dan sommige andere websites. Ik zou soms wel wat meer bezorgopties willen zien, maar dat kan ook aan postnl liggen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging via een partner zoals postnl is niet altijd naar wens

Goede website, informatief en overzichtelijk!

Goede en snelle service

Pakket besteld in de weekend en op zondag direct bezorgd! Perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

prima service, snelle levering (hoeft ook weer niet zo hals-over-kop)

Supersnel

Kan het nog sneller? Denk het niet. Top geregeld zoals altijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, servicegericht en betrouwbaar.

Coolblue is toegankelijk, levert snel en werkt oplossingsgericht als er onverhoopt iets misgaat. Heel fijn bedrijf.

Fantastisch!

Na een teleurstellende service van de mediamarkt direct bij coolblue besteld. De aflevering was enorm snel en het zag er allemaal netjes uit. Super blij met het bestelde product en de service die coolblue biedt! :)

Uitstekende Service van Coolblue

De ervaring met Coolblue is over het algemeen altijd erg goed ! Vaak zijn er scherpe deals en de service is altijd goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering en die is altijd razendsnel

Snel zoals altijd

Zoals altijd op tijd geleverd. Fantastisch als je iets ook werkelijk de volgende dag nodig hebt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, mooi product.

Tweedekans horloge besteld. Inderdaad als nieuw zoals op de site stond en was de dag na bestelling al in huis. Heel blij mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien even het schermpje van het horloge schoonmaken. Maar had er zelf geen hinder aan.

Fantastisch! Super goede klantenservice.

Ik heb een prima advies gehad aan de telefoon en de medewerker deed er alles aan om mijn bestelling mogelijk te maken. Helaas ging het de eerste keer mis en werd het pakket door het Postnl pakketpunt terug gestuurd. Na 1 telefoontje met de klantenservice werd ik opnieuw heel erg goed geholpen en had ik mijn pakket na 2 dagen thuis. Wat een top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee zeker niet

Goede prijs, snelle levering en een prima product.

Zeer scherpe prijs voor een kwalitatief prima product. Daarnaast ook nog eens snelle levering.

Goede ervaringen met Coolblue

Besteld en 1 dag later netjes in huis.

Duidelijk en goed geregeld

Goede website met duidelijke specificaties van de producten. Ook op tijd berichtjes gehad over de bezorging en kon alles netjes wijzigen indien gewenst

zeer snel

perfect en zeer snel geleverd.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN