Snel levering

Betrouwbaar verkoper. Kwaliteit producten voor goeie prijzen. Aanrader.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ze hebben hem op z'n plaats gezet.

Woensdag begin van de middag besteld. Vrijdag rond 12 uur bezorgd. De 191 cm hoge diepvrieskast zou volgens de bezorgers niet naar binnen kunnen. Te hoog en de breed. Wij zijn 73 en niet sterk en durfden het zelf verder verplaatsen niet aan. Na enig aandringen en hen verzekerd te hebben, dat ze niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade, hebben ze hem toch vijf meter over de drempel om de hoek van de voordeur in de bijkeuken gezet. Daar hebben we hem verder zelf geinstalleerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorg binnen de in de advertentie beloofde tijd. Geef meteen bij de bestelling duidelijk aan, dat de kast niet verder dan de drempel geplaatst wordt.

Afspraken, bezorging, installatie Perfect!

Snelle en goede service.

's avonds besteld en de volgende dag al binnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goede service en duidelijk omschrijving van producten voor een nette prijs!

100% fan van CoolBlue

CoolBlue heeft over het algemeen goede productie info waardoor het prettig is om de juiste keuze te maken. De juiste specs weergegeven om te vinden wat bij je voorkeuren past en het vergelijk te kunnen maken. Er zijn immer genoeg online concurrenten waarbij de meest essentiële specs niet worden aangegeven. Eveneens goede levering. Kritisch punt is uiteraard wel om de service van hoog niveau te houden. Mijn laatste bestelling was gewoon niet goed verpakt, dat kan niet met een duur stuk elektrisch gereedschap. Dat zijn toch simpele stappen in het bedrijfsproces die men op CoolBlue waardig niveau moet zien te houden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De klant duidelijker informeren vooraf een retour voor reparatie. Dat is mijn enige slechte ervaring.

transparant en snel

de site bevat duidelijke info over de betreffende producten. Indien gewenst is er ondersteuning aan te vragen, een échte klantenservice. Producten worden zeer snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nooit anders dan wat ze beloven

Ik heb al veel bestellingen geplaatst bij CoolBlue en krijg altijd wat er afgesproken is, op de afgesproken tijd en met duidelijke communicatie over het verloop. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het lang niet altijd bij andere leveranciers.

Prima geregeld.

Snel, keurig volgens afspraak en vriendelijke communicatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende service. Afspraken nagekomen. Snelle levering.

Zie hierboven. Goede aankoop gedaan.

makkelijke bestelling, onmiddelijke levering

Altijd fijne service

Soepel en snel alles kunnen vinden en bestellen. Verzending en levering was ook weer top!

Super vriendelijk

Super vriendelijk, goed bereikbaar!

Nazorg was welkom

De levering verliep niet vlekkeloos. Als bezorgadres had ik mijn huisadres opgegeven en dat is door Coolblue ook bevestigd. Ik dacht dat Coolblue het daar ook zelf zou afleveren. De bezorging is echter aan Post.nl overgedragen. Daardoor is bezorgd op een afhaalpunt, omdat dit mijn voorkeursadres voor Post.nl is (dan hoef ik er niet voor thuis te blijven). Het was dus onzeker wat er zou gebeuren: volgens het bericht van Coolblue of dat van Post.nl. Anderzijds waren we blij met het instructiefilmpje van Coolblue. De gebruiksaanwijzing van Philips was een soort stripverhaal en allesbehalve duidelijk. Het filmpje van Coolblue gelukkig wel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Communicatie met Post.nl. Als Post.nl een pakket niet op het aan Coolblue opgegeven leveringsadres zal bezorgen, moet de klant de keuze worden geboden of ten minste worden ingelicht.

Goed assortiment, snelle levering door medewerkers die kennis hebben.

Prettig dat je steeds op de hoogte wordt gehouden over levering. Leuke toon in communicatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Superrr goeie advies en snelle levering

Via whatsapp contact opgenomen. Snelle reactie en advies. Levering ook superrr snell

Snel en zoals verwacht

Prima product voor een mooie prijs en super snel binnen!

Duidelijk en snelle levering

Makkelijk bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Bezorger was correct. Top!

Veel keuze in assortiment

Helaas wel achteraan moeten bellen voor verzending. Deze bleef hangen vanwege een administratieve reden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue doet wat het belooft; goede, overzichtelijke informatie en snelle levering!

De site van Coolblue is heel overzichtelijk. De gegeven informatie klopt en er wordt duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden voor levering zijn. Kortom goede service, zorgvuldig en snel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel correct en vriendelijk!

Via internet gezocht naar de meest voordelige prijs. Bij Coolblue terecht gekomen. Makkelijk te bestellen en aan de afgesproken levertjes gehouden. Enig minpuntje is de parkeergelegenheid bij grote bestellingen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Parkeer gelegenheid of hulp met t dragen

Overzichtelijke winkel en snelle levering

Ik bestel altijd bij Coolblue. Goede overzichtelijke internetwinkel met goede filter mogelijkheden. De levering is altijd snel en de t&t is makkelijk te volgen. Ik ga zeker nog veel vaker aankopen doen bij Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lekkere site, goede prijzen en klanten service is top

De titel dekt de lading

Prima service.