Goede service, goede vakkennis

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en het personeel weet van de hoed en de rand. Over ruilen doen ze nooit moeilijk

betrouwbaar en fijn

Fijne webshop, goed en uitgebreid assortiment, vaak acties of scherpe prijzen. Snelle service en levering ook duurzame manier zoals de bezorgfiets top!

Supersnel !

Product besteld, niet goed, geretourneerd/geruild, twee dagen later het goede product ontvangen. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima webshop en snelle levering

Prima webshop met goede productinformatie en vergelijkingsmogelijkheden. Daarnaast ook veel reviews wat een goed beeld geeft van de producten. Snelle levering zonder problemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele goede hulp bij problemen en goede deals

Ik heb altijd goede ervaring met de kwaliteit en service van Coolblue.

fantastisch!

Wat een service, ‘s avonds laat besteld, volgende OXHTEND geleverd! Wow! Echt helemaal fantastisch. Goede service, blij met mijn product. Shoppen op CoolBlue is zeker voor herhaling vatbaar!

Always Coolblue

For quite some time now Coolblue is my shop of choice for technology. Go for it, cant go wrong.

correct

Zeer snelle bezorging en.... een koekje voor de buurman.

Hele goed ervaring!

Mijn pakket is snel geleverd en in goede staat bezorgd! Bezorger was ook vriendelijk. Een hele goede service

Gewoon goed

Bij een bedrijf zoals Coolblue verwacht ik gewoon snelle leveringen, geen gezeur en garantie. Dat laatste in het speciaal omdat ik een tweedekans product had gekocht. Fijn dat ik dat allemaal krijg en dan ook nog eens korting krijg omdat het een tweedekansje is. Het bedrijf is gewoon goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf zou ik het fijn vinden als er wat meer informatie direct te vinden is over garanties bij tweedekans producten. Dit kon ik niet meteen vinden, maar ik heb gewoon volledige garantie gekregen, dus ik ben helemaal happy.

Supersnelle, perfecte en milieuvriendelijke levering

's Avonds besteld en binnen 16 uur stond de fietskoerier op de stoep. Alles was zoals ik wilde :-)

Super service!!!

Misschien zelfs iets teveel aandacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed product en snelle levering

Snelle levering en tevreden met mijn product Aanrader om hier te bestellen

Komen afspraken niet na

Apple Watch ultra gekocht , die na 35 dagen kapot ging . Gekeken wat de mogelijkheden waren , dat was terugsturen en geld terug krijgen .gebeld met klantenservice of dit de snelste en beste manier was om dan tegelijk een nieuwe te bestellen , zei gaf aan dat ik dat het beste kon doen . Alles terug gestuurd , bleek het kabeltje niet het juiste te zijn . Het juiste kabeltje opgestuurd , wat vervolgens bij Post nl kwijtraakt . Nou zegt Coolblue Datsun er niets aan kunnen doen , dat ik mijn geld sowieso niet terug krijg en dat reparatie zonder kabel niet mogelijk is ?! Oftewel €997,- kwijt !!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere communicatie en klantvriendelijker

Gemakkelijk shoppen, goede service en prompte levering

Fijne, overzichtelijke webshop. Ruime keuze. Regelmatig scherpe prijs. Afwikkeling altijd probleemloos. Bestel hier regelmatig.

Komt afspraken na.

Het beloofde op de website wordt daadwerkelijk nagekomen. Daarnaast heb ik prijsvergelijkingen gedaan en was Coolblue de goedkoopste winkel voor mijn nieuwe printer.

In 2 woorden: helemaal top

Van de week mijn zoveelste bestelling geplaatst en zoals gewoonlijk helemaal blij mee. De positieve punten: Producten makkelijk te vinden en vergelijken. Duidelijke uitleg over de producten. Goeie foto’s ter extra duidelijkheid. Soms handige video’s er bij over het product. Is er een actie (bvb) cash back via de site, dan word dat ook duidelijk verteld hoe en wat. De levering: altijd goed verpakt doos in een doos. Dus weinig kans op beschadigingen. Al met al. Top bedrijf om veilig en met zekerheid wat bij te bestellen.

Gewoon goed!

Onze stofzuiger was kapot en met de goede advies functie konden we dezelfde avond met de vergelijker functie een nieuwe uitzoeken! De volgende ochtend onze nieuwe stofzuiger ontvangen en bevalt nog beter als verwacht!

Snel en zoals geadverteerd

Product duidelijk omschreven met duidelijke foto's en binnen de gezegde tijd en datums verzonden en binnengekregen. In 1 woord: Top!

Goede USB-c kabels goed aangekomen

Huismerk Coolblue kabels voelen van degelijke kwaliteit, en kwamen op de aangegeven tijd aan. Super :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk te bestellen, goede hulp in de winkel

Heb mijn bestelling besteld via internet en deze opgepakt bij de winkel de volgende dag al, ging heel gladjes en snel. Plus het personeel in de winkel heeft wel redelijke kennis over de zaken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en product zo als omschreven.

Het product was precies zoals is omschreven en een goede prijs kwaliteit verhouding. Verder was de levering heel snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Betrouwbaar, qua product en aflevering

Product conform specificaties; goed verpakt, snel en onbeschadigd geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op tijd..op het fietsje

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle afhandeling van mijn bestelling

Zondag besteld, maandag in huis. Door de keuzehulp de juiste E reader aan kunnen schaffen, snel in huis.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN