Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en het personeel weet van de hoed en de rand. Over ruilen doen ze nooit moeilijk
Fijne webshop, goed en uitgebreid assortiment, vaak acties of scherpe prijzen. Snelle service en levering ook duurzame manier zoals de bezorgfiets top!
Product besteld, niet goed, geretourneerd/geruild, twee dagen later het goede product ontvangen. Top!
Prima webshop met goede productinformatie en vergelijkingsmogelijkheden. Daarnaast ook veel reviews wat een goed beeld geeft van de producten. Snelle levering zonder problemen.
Ik heb altijd goede ervaring met de kwaliteit en service van Coolblue.
Wat een service, ‘s avonds laat besteld, volgende OXHTEND geleverd! Wow! Echt helemaal fantastisch. Goede service, blij met mijn product. Shoppen op CoolBlue is zeker voor herhaling vatbaar!
For quite some time now Coolblue is my shop of choice for technology. Go for it, cant go wrong.
Zeer snelle bezorging en.... een koekje voor de buurman.
Mijn pakket is snel geleverd en in goede staat bezorgd! Bezorger was ook vriendelijk. Een hele goede service
Bij een bedrijf zoals Coolblue verwacht ik gewoon snelle leveringen, geen gezeur en garantie. Dat laatste in het speciaal omdat ik een tweedekans product had gekocht. Fijn dat ik dat allemaal krijg en dan ook nog eens korting krijg omdat het een tweedekansje is. Het bedrijf is gewoon goed.
's Avonds besteld en binnen 16 uur stond de fietskoerier op de stoep. Alles was zoals ik wilde :-)
Misschien zelfs iets teveel aandacht.
Snelle levering en tevreden met mijn product Aanrader om hier te bestellen
Apple Watch ultra gekocht , die na 35 dagen kapot ging . Gekeken wat de mogelijkheden waren , dat was terugsturen en geld terug krijgen .gebeld met klantenservice of dit de snelste en beste manier was om dan tegelijk een nieuwe te bestellen , zei gaf aan dat ik dat het beste kon doen . Alles terug gestuurd , bleek het kabeltje niet het juiste te zijn . Het juiste kabeltje opgestuurd , wat vervolgens bij Post nl kwijtraakt . Nou zegt Coolblue Datsun er niets aan kunnen doen , dat ik mijn geld sowieso niet terug krijg en dat reparatie zonder kabel niet mogelijk is ?! Oftewel €997,- kwijt !!!
Hoi Ralph, We zien dat we hier contact over hebben gehad met je. We hebben gisteren een onderzoek gestart bij PostNL naar de missende kabel. Dit dienen we wel eerst af te wachten. We hebben je geboden om het later bestelde horloge alsnog te retourneren voor geld terug, deze optie staat natuurlijk nog steeds open. Hopelijk hebben we snel een uitslag op het postonderzoek. Bedankt voor je geduld! Met vriendelijke groet, Coolblue
Fijne, overzichtelijke webshop. Ruime keuze. Regelmatig scherpe prijs. Afwikkeling altijd probleemloos. Bestel hier regelmatig.
Het beloofde op de website wordt daadwerkelijk nagekomen. Daarnaast heb ik prijsvergelijkingen gedaan en was Coolblue de goedkoopste winkel voor mijn nieuwe printer.
Van de week mijn zoveelste bestelling geplaatst en zoals gewoonlijk helemaal blij mee. De positieve punten: Producten makkelijk te vinden en vergelijken. Duidelijke uitleg over de producten. Goeie foto’s ter extra duidelijkheid. Soms handige video’s er bij over het product. Is er een actie (bvb) cash back via de site, dan word dat ook duidelijk verteld hoe en wat. De levering: altijd goed verpakt doos in een doos. Dus weinig kans op beschadigingen. Al met al. Top bedrijf om veilig en met zekerheid wat bij te bestellen.
Onze stofzuiger was kapot en met de goede advies functie konden we dezelfde avond met de vergelijker functie een nieuwe uitzoeken! De volgende ochtend onze nieuwe stofzuiger ontvangen en bevalt nog beter als verwacht!
Product duidelijk omschreven met duidelijke foto's en binnen de gezegde tijd en datums verzonden en binnengekregen. In 1 woord: Top!
Huismerk Coolblue kabels voelen van degelijke kwaliteit, en kwamen op de aangegeven tijd aan. Super :)
Heb mijn bestelling besteld via internet en deze opgepakt bij de winkel de volgende dag al, ging heel gladjes en snel. Plus het personeel in de winkel heeft wel redelijke kennis over de zaken.
Het product was precies zoals is omschreven en een goede prijs kwaliteit verhouding. Verder was de levering heel snel.
Product conform specificaties; goed verpakt, snel en onbeschadigd geleverd.
Keurig op tijd..op het fietsje
Zondag besteld, maandag in huis. Door de keuzehulp de juiste E reader aan kunnen schaffen, snel in huis.