Altijd top service!

Zoals beloofd voor 23:59 besteld was echt de volgende dag in huis. Een smsje voordat de bezorger komt is gewoon top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Handig, snel en top kwaliteit

Ik kon super makkelijk tussen alle producten scrollen en heb zo snel het product gevonden wat ik zocht. Het product was al super snel thuis en de bezorging liep zoals gepland. Top dus!

Duidelijk en snel

Duidelijke website. E-mails met updates werken goed. Snelle levering

De allerbeste service.

De service van Coolblue is zo geweldig goed dat ik het bij hun aandurf om voor Tweedekansjes te gaan. Geretourneerde producten met een beetje korting. Zelfs als deze producten niet helemaal goed zijn krijg je nog steeds de allerbeste service.

Prima.

Netjes geleverd,doet het goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles voor mijn glimlach.

Enorm snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel blij kreeg mijn nieuwe Airfryer precies op tijd Voor m'n party dus goed heel blij dat als je voor 124 uur besteld je het ook echt de volgende dag in huis heb

Mening op je telefoon

als je de product niet leuk vind of wilt ruilen daar zijn heel goed in en dat is de belangrijkste service om klanten te komen.

Fijn betrouwbaar bedrijf

Snel tot de productkeuze gekomen, fijne uitleg en snelle bestelling met snelle bezorging.

Geweldige ervaring

Artikelen worden prompt geleverd. Mocht er een keer iets aan mankeren, wordt dit soepel opgelost. Ben al klant sinds ze in Kralingen begonnen.

Super goede service!

Altijd correcte afhandeling van bestelling en e.v.t. klachten! Mijn favoriete winkel!

Top bezorgservice

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijke werknemers en goed product

Ik kocht een digitale fotolijst bij Coolblue. Ik bestelde hem rond 22:00 in de avond en kon hem de volgende dag ophalen in de winkel. Tijdens het wachten (5 minuten) kreeg ik thee en een koekje. Ik kreeg goede uitleg over hoe de fotolijst werkt en ben erg tevreden met het product en de service!

Duidelijk, goede uitleg

Duidelijkheid en expertise in de winkel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Op tijd geleverd volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Inderdaad doen jullie alles voor een lag

Optijd, gezellig babbeltje , en super tips voor het installeren,TOP

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede ervaringen tot nu toe.

Moeilijk contact te leggen. Ik heb gekozen voor levering in de avonduren van vr 24 mrt. (0,99 €). Niet geleverd. Moest het de volgende dag ophalen bij een ophaalpunt. Ivm mijn gezondheid probeerde ik dat nu juist te voorkomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

Goede service, mooie prijzen en snelle levering

Goede service, mooie prijzen en snelle levering

Prima geregeld

Snelle en goede service

Precies goed

Een grote pluspunt is dat je goed op de hoogte wordt gehouden waar je product zich bevind. Het tijdstip dat ze komen leveren klopt ook. Een kwartier voor tijd krijg je nog een bericht en zo kan je ook gericht thuis zijn. Verder snelle levering.

Gewoon een top bedrijf

Levering was snel en goed

Vlot, vriendelijk en functioneel

Vlot, vriendelijk en functioneel!

Goed!

Goeie ervaring!

probleem heel netjes opgelost

Een halve ster minder omdat ik om 23:55 bestelde en pas twee dagen later het in huis had. Op zich niet erg en begrijpelijk maar zet dan zeer waarschijnlijk erbij. Verder zeer tevreden hoe jullie een probleem hebben opgelost. (een 2e kans camera waar naar bleek maarliefst 1840 (!) foto's mee waren geschoten (kwam ik achter door simpel even de metadata te checken) (stond aangegeven als geopende verpakking) Oeps, wat nu... maar jullie oplossing was prima en op een fijne manier geregeld. Eigenlijk hoop ik dat jullie de vorige klant nog even kunnen opvoeden want 1840 foto's nemen en dan retourneren is natuurlijk op zijn zachts gezegd niet netjes.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? aangeven dat bij laat bestellen het niet altijd gaat lukken.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN