Blij!

Super snel geleverd door een hele aardige bezorger! Dus niets te klagen, ga zo door!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

correct geleverd

Betrouwbare winkel.

Service is cool

Laadstekker voor iPad gekocht. Volgende dag al geleverd. Helaas defect. Retourneren geen probleem. Meteen een nieuwe besteld en, je raad het al, de volgende dag weer snel geleverd. Helemaal top. Dat is pas Coole service.

Alles top geregeld

Van bestelling tot levering is alles uitstekend geregeld. Netjes op tijd te horen wanneer het bezorgt wordt. Een kwartier voor tijd een telefoontje van de bezorger. Vakkundig en nauwkeurig de koelkast binnen gezet en het verpakkingsmateriaal weer meegenomen en duidelijke uitleg over het apparaat en niet te vergeten vriendelijke bezorgers. Top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Elke keer als ik iets kleins bestel weer zo'n suffe mail

Je kunt tegenwoordig niets meer bestellen zonder een zeurmail 'wat vond je van ons'. Zijn jullie zo onzeker van jezelf? De service is doorgaans prima maar deze mails zijn ronduit irritant. Wil je je positief onderscheiden? Maak dan een optout mogelijkheid voor deze mails.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dit soort mails niet meer sturen.

Prima geregeld al met al.

Het bestellen via de side leverde wat strubbelingen op omdat er geen datum geprikt kon worden voor levering. Een belletje met coolblue was verhelderend, ook daar snapten ze niet waarom maar met enkele handelingen was het geregeld. Deze medewerker loste het vriendelijk op en de volgende dag het bestelde geleverd gekregen. Ook de bezorgers waren heel meedenkend en proactief.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ze begrepen mij goed toen ik zelf een foutmaakte bij het bestellen

Ik bestelde iets fout, maar werd snel het juiste product geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, correct en goede levering

Prima service en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga vooral zodoor zal met plezier weer het volgende bestellen

Fijne, duidelijke site

Ik heb een stofzuiger gekocht. En de volgende dag was deze al jn huis. Met de klantenservice geen contact gehad, dus daar kan ik niks over vermelden.

Producten zoals omschreven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goedkoper

Monitor was overleden en nieuwe besteld bij Coolblue en de volgende dag geleverd. Op zo een moment ben je blij met een snelle levering.

Hele snelle levering

Snelle levering! Goede info mbt bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

duidelijke bestelling - levering volgens tijdafspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd snel bezorgd, je wordt goed geïnformeerd en de service is top

Mijn ervaring is dat ik altijd snel in huis heb wat ik heb besteld. Mocht iets toch vertraagd zijn, dan wordt ik daarover goed geïnformeerd. Ik heb ook al eens gehad dat het product snel kapot ging. Ik kreeg toen zonder problemen een nieuw exemplaar mee. nadat ik een verjaardagscadeau’tje voor mijn dochter had gekocht in de winkel en het verhaal vertelde waarom ze dit cadeau kreeg, kreeg ze op haar verjaardag een handgeschreven kaartje waarin de medewerker van Coolblue het verhaal had verwerkt. Mijn dochter was bijna net zo blij met de persoonlijke verjaardagsboodschap van Coolblue als met het cadeau zelf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van goed product

Na prima informatie op de website (ook veel keuze) werd het bestelde vlot geleverd.

prima retour service

Waterkoker gekocht. Viel tegen in zowel geluid als dessin (te veel plastic) Coolblue maakt retour zenden overzichtelijk en toegankelijk. Zo kunnen we alsnog een waterkoker aanschaffen die voldoet aan onze wensen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Omschrijf beter de DB van waterkoelers.

En gekocht bij Coolblue vanwege eerdere positieve ervaringen.

Zoals altijd uitstekend

Vandaag besteld is morgen echt in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekend product en zeer snel verzonden

Aankoop: Samsung jet 75 pro stofzuiger. Ervaring Cool Blue: snel geregeld en verzonden Conclusie: Een bedrijf die weet dat je met A kwaliteit producten tevreden klanten houdt en door de snelle verzending verdien je van mij de maximale score!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Snelle correcte levering

Binnen 1 dag geleverd.

Goede service!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zo doorgang :-)

Gewoon fantastisch.

Altijd op tijd, altijd correct, altijd beleefd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn oude steelstofzuiger was al kapot, dus snel andere nodig, dankzij Coolblue volgende dag al in huis, erg blij mee

Service goed en klantvriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope