Vriendelijk en kundig geholpen bij Coolbleu Groningen

Mijn iPhone 13 was gevallen en dus moest er een nieuw scherm in. Precies op de Face ID gevallen. Die was gelukkig nog te redden en ze hebben er keurig een nieuw scherm erin gezet terwijl ik een paar bakjes koffie heb gedronken. Na een dik uur wachten kon ik het toestel weer als nieuw meenemen. Dikke 10 voor de service en klantvriendelijkheid.

Leuk bedrijf, vlotte service

Supersnelle levering, alles klopte.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee prima zo

Topservice

Bij Coolblue hoef je je geen zorgen te maken over de levering. Alles verloopt perfect.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

volgende dag geleverd zonder problemen zoals het hoort.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede snelle bezorging, product goed ontvangen.

Het bestellen gaat super makkelijk en het product was er de volgende dag al! Erg tevreden over.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd correcte en snelle levering!

Coolblue heeft een duidelijke site en goede informatie over de producten op hun site. Daarnaast hebben ze een snelle en correcte levering. Zelf nog niet eerder iets terug hoeven te sturen, maar verwacht dat ze daar ook service in leveren!

Makkelijk en snel

E-reader besteld in de avond rond 19.00 uur de volgende dag na 15.00 uur opgehaald bij post.nl afhaalpunt, goed geregeld. .

Prima advies en service

Op zoek naar een WiFi speaker. Goed advies gekregen en een denon home 150 aangeschaft. Er bleek een prima 2de kans exemplaar te zijn. Dat scheelde weer wat en de speaker ziet er gloednieuw uit en werkt goed. Volgende dag netjes geleverd.

Goeie prijs, goeie service

Printer gekocht en 3 dagen later stond ie voor 30 euro minder te koop, mail gestuurd en netjes 30 euro retour op mijn rekening gehad.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf de klant hierop wijzen

Waren vriendelijk

Er stond iemand bij de ingang die ons hielp en vertelde waar we naar toe moesten. We werden vrij snel geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Betrouwbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ner

Snelle levering en mooie aanbieding

I Watch serie 8 voor een mooie prijs

Snel geleverd, prima product

Verder geen opmerkingen

Snelle correcte levering

Goede artikelen in goede prijsverhouding

Nette bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle en correcte levering.

De updates inzake de levering zijn goed en worden met regelmaat gestuurd. Product onbeschadigd en de pointer werkt goed.

Zeer goed.

Zeer goed.

Ongelofelijk snelle en correcte levering

Ongelofelijk snelle en correcte levering

Geen pakket :(

Ik heb op maandag iets bestelt. Jullie stuurden mij wel meteen een mail dat het pakket vertraagd was. Maar er stond ook dat het pakket wel al was overgedragen aan post nl. Terwijl er in de track en trace staat dat post nl het pakket helemaal nog niet heeft ontvangen. Nu moet ik wachten tot maandag, want dan zijn de 5 werkdagen voorbij. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt, maar het is wel jammer omdat het pakket eigenlijk ook met spoed was…..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet zeggen dat het pakket er morgen is, als post nl het pakket nog niet een heeft…

Alles perfect en snel geregeld.

Bestelling was snel ontvangen en in perfecte staat. Goede service zoals ik gewend ben van Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed advies en goede service

Ik vind altijd het gewenste advies als ik op zoek ga na de juiste keuze. De prijzen zijn concurrerend, de bezorging accuraat en de service perfect.

soepel

klik en klaar :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? niet voor deze bestelling

Onderweg naar huis het item apart laten leggen. Nog geen 30 minuten later lag het al klaar in de winkel. Super snelle service en heel erg vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling

Snel

S'avonds gekocht en de dagerop s'morgens om 8 uur binnen gebracht snelker kan niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee niks te verbeteren.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN