Geweldige services

Het geleverde product was niet juist. En ik krijg het geld teruggestort zonder het terug te sturen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende website, perfecte uitleg over producten. Vergelijken van producten op de website van coolblue is ook zeker een aanrader!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Besteld, de volgende dag netjes afgeleverd en volledig naar behoren.

Prima bedrijf, snelle levering

Snelle levering na bestellen op fijne website. We kiezen voor Coolblue niet voor de laagste prijs, maar vooral voor de service en de betrouwbaarheid.

Snel

Zeer vriendelijke bezorging

Vlotte afhandeling.

Levering was stipt op tijd

Snel en goed

Snel en goed verpakt afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? pdf versie van het manual op jullie site bij het product zetten.

Prima ervaring met Coolblue

Vandaag besteld morgen in huis, netjes verpakt en zoals gewoonlijk netjes via de mail op de hoogte gehouden totdat je het product hebt ontvangen.

Binnen 24 uur geleverd en de bestelling was op een zondag gedaan Proficiat

goed verpakt product en binnen 1 dag geleverd en juiste prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Was besteld en de volgende dag opgehaald top service en heel klantvriendelijk bedankt daarvoor!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In een woord TOP wat de bezorging betreft

In een woord TOP wat de levering en bezorging betreft !

Goed en snel geleverd

Snelle levering van 3 bestellingen in een keer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede producten, slechte bezorging

Goede, snelle levering. Veel later geleverd dan beschreven en geen belletje van tevoren zoals vermeld was. Bij de levering waren de bezorgers onnodig negatief over zowel de woning als over mij. Hele nare persoonlijke opmerkingen die nergens op sloegen. Hopelijk worden ze hier op aangesproken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen bezorgers die hun opmerkingen zo uitten zonder reden.

Geheel volgens mijn verwachting Vlot eenvoudig en betaalbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue levert niet betrouwbaar af

"Levering zelfs op zondag"??? Ik had besteld met aflevering op zondag. Klaarblijkelijk werkt Coolblue niet op zondag want het werd uitbesteed aan PostNL. Die hadden ook geen zin langs te komen want zonder een bestelpoging te proberen kreeg ik de postNL melding dat ze mij "helaas gemist hebben". Flauwekul want ik was gewoon thuis (ook op de webcam geen bezorger gezien). Kan ik alsnog maandag laat in de middag naar een agentschap om daar te laat het bestelde op te halen en zelf naar huis te sjouwen. Jammer Coolblue, dit is niet bepaald cool.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? beter bezorgen

het opnameapparaat is gemakkelijk te bedienen

De bediening is eenvoudig en de opname is zo te horen goed gelukt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De gebruiksaanwijzing om datum en tijd in te stellen vind ik heel onduidelijk.

Doen wat ze beloven

Ps5 gereserveerd en in de ochtend al een mail ontvangen dat ik hem vanaf 09:00 kan ophalen. Ik was er om 9:15 en inderdaad hij stond klaar. Perfect!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten

Lokkertjes met persoonlijke korting

Helaas sinds tijdens een nare ervaring met Coolblue. 150eu persoonlijke korting op een inductie kookplaat. Eenmaal bij het afrekening loopt het proces stroef. Na een mislukte betaling wordt je aangeraden het nogmaals te proberen. Na 3 keer door te klikken blijk je ineens 150 eu meer kwijt te zijn. Snel alles geannuleerd.

Super snel en foutloos

Om 23:40 uur besteld en nog geen 10 uur later bezorgd. En alles correct ook.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zet telefoonnummer klantenservice duidelijk opmde site: ik kon die niet vinden en ik moest er naar googlen. Daarna kwam het goed.

2e kans warmtepompdroger binnen 16 uur geleverd

Op zaterdagavond erachter gekomen dat de droger stuk was, gelijk een andere bij Cool Blue bestelt, die zondagmiddag geleverd is. Super service, zonder extra kosten.

Geweldige winkel

Makkelijk zoeken en een scherpe prijs. De volgende dag al in huis, Super. Heel vriendelijke en behulpzame bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden alles zoals word gezegt

Super snelle levering en goed op hoogte gehouden zeer tevreden

Very helpful.

The staff was very friendly and ready to help. They explained in detail the whole process surrounding the purchase I made.

• No

64 Weena